Bet l.prasau uzmesti aki i albuma ir prakonsultuoti, gal kuri ka panaus matet ir ka tada daret
Oi, atsiprasau, kazkaip netycia, pati savo pasisakyma padvigubinau
Bet l.prasau uzmesti aki i albuma ir prakonsultuoti, gal kuri ka panaus matet ir ka tada daret
[quote=Lorute,2009 05 24, 15:07]
kokybe prasta bet galima matyt
vaje kaip įdomiai
nulėkiau ir savo patikrint
-va ką radau
....kai dar kiek paaugs pasirodykit plyyyz
kokybe prasta bet galima matyt
vaje kaip įdomiai
QUOTE(Hottea @ 2009 05 24, 15:06)
Miltoniju ir miltoniopsiu karmelitoj buvo labai daug
QUOTE(Lorute @ 2009 05 24, 15:11)
kas yra debora?
QUOTE(Hottea @ 2009 05 24, 16:06)
karmelitos bazėj mačiau,gal neišpirko
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 16:11)
vaje kaip įdomiai
nulėkiau ir savo patikrint
-va ką radau
....kai dar kiek paaugs pasirodykit plyyyz 
Pasirodysim butinai. man irgi labai idomu kas cia bus su ja
muminuk, debora yra phalaenopsis elegant debora
nu ,bet tikrai nenormalu
,nei sitie nepadetu,tupcioju vis aplink tas savo orchytes,ziurineju,kiek saknytes paaugo,o ,gal jau kur lapeli leidzie,o kiek dziaugsmo bus atrodo,kad mano grazuole ziedkoti nauja augina
,ir va taip ryta vakara
QUOTE(Katilius @ 2009 05 24, 17:06)
Stai, kelias dienas isvykes zmogus (as), o cia vyksta siautejimas -pirkimas
O maniskis dendrobis pries savaite pirktas nukainuotas, pradejo staigiai gelsti, bei
O maniskis dendrobis pries savaite pirktas nukainuotas, pradejo staigiai gelsti, bei
aš po to kai supūdžiau savo pirmą nuostabų dendrobį-įnikau ieškoti info-va ką radau JŲ NEGALIMA PURKŠTI,net keliose priežiūros temose...
QUOTE(Lorute @ 2009 05 24, 15:13)
Lorute, čia tai gera naujiena - mažiukas vandukas! Aš apakus
sveikinu su šeimynos pagausėjimu
Mergaitės, ot plepės, jau greit turėsiu vėl į darbą bėgt, nežinia, kada prie kompo prisėsiu...
tai gal taip - tuoj sukursiu naują temą, o jūs paskui ją įsidėkit į favorites sąrašą ir paskutiniame puslapyje pakartotinai paskelbkit, ok?
pagelbėkit truputį, nes nespėsiu sužiūrėti jūsų tempų
Mergaitės, ot plepės, jau greit turėsiu vėl į darbą bėgt, nežinia, kada prie kompo prisėsiu...
tai gal taip - tuoj sukursiu naują temą, o jūs paskui ją įsidėkit į favorites sąrašą ir paskutiniame puslapyje pakartotinai paskelbkit, ok?
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 16:21)
aš po to kai supūdžiau savo pirmą nuostabų dendrobį-įnikau ieškoti info-va ką radau JŲ NEGALIMA PURKŠTI,net keliose priežiūros temose...
nuo to laiko nepurškiu
nežinau kaip kitos daro...bet pas mane kambariai ir vasarą neįkaista-drėgmės pakanka....beja visas plonom šaknelėm nuo peršlapimo saugau 
Tai jam per slapia?
O su phal. kas darosi?