Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(Fonda @ 2009 05 24, 17:45)

dekui, gal gali pakomentuoti kokiam komposte augini orches, nes jos pas tae nuostabios smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 24, 16:06)
Kur kaune rasti Miltoniopsi arba Debora? ax.gif Tokie groziai, bet neteko matyti blush2.gif

Miltoniopsi su dviem sakomis ir 6 pumpurais pirkau bazeje prie onkologinio uz 20 Lt.Dar kol kas nezydi,bet jauciu,kad ant dienu prasiskleis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 24, 18:07)
dekui, gal gali pakomentuoti kokiam komposte augini orches, nes jos pas tae nuostabios smile.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2009 05 23, 05:57)
Rašiau kelis kartus anksčiau.Tačiau mano kompostas tada buvo daržo žemė  (iš lapų,medžio pelenų ir maisto atliekų natūraliai susidaręs kompostas), į kurį pridėdavau durpių. Dabar gi durpių nedėjau, pasimokydama iš Mikuotukės.  4u.gif Kompostas, t.y. mano daržo žemė, buvo paimtas grynas. Tik daugybę sliekų išrankioti teko. Na gal dar jų ir liko. Nieko tokio, vienas kitas dar geriau aeracijai. Bet ne tik dėl sliekų kompostas riebus. tongue.gif  Tiesiog neatmieštas bevaisėm durpėm. Tiesa dabar reikės dažniau palaistyti, nes durpės ilgai laikydavo drėgmę. Būčiau pamiršusi... blush2.gif
P.S. papildžiau savo "Fotki-kolekciją "šiek tiek (4, 5 lapai) tongue.gif  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 24 gegužės 2009 - 17:30
QUOTE(puke0 @ 2009 05 24, 19:27)
Miltoniopsi su dviem sakomis ir 6 pumpurais pirkau bazeje prie onkologinio uz 20 Lt.Dar kol kas nezydi,bet jauciu,kad ant dienu prasiskleis mirksiukas.gif

Kaip baltai pavydziu blink.gif Gaila, per trumpai dirba - niekaip nespeciau i baze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 24, 17:29)
Kaip baltai pavydziu blink.gif Gaila, per trumpai dirba - niekaip nespeciau i baze verysad.gif

gali prieš darbą mirksiukas.gif aleksoto nuo 6 h dirba, okologinio nuo 7 h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 24, 16:45)
O tokios KIAUŠININĖS GELTONOS sako, kad niekada neturėjo. Reiškia aš tavo turgaus neradau blush2.gif  ax.gif

Fonda, tos kiausineines geltonos buvo uzvestos i visas Magonijas Kaune pries kelias savaites. Tikrai labai grazios. Gal dar liko kurioj.
Rytoj planuoju pirma karta apsilankyti Vilijampoles geliu bazej. Zadu sau bakalaurinio parasymo proga pasidovanoti kokia gelyte bigsmile.gif Tikiuosi trasiu ka nors grazaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 24 gegužės 2009 - 18:04
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 24, 17:31)
Lorute, sveikinu, tikrai labai retas reiskinys vandos vaikutis  thumbup.gif
buvau nulekus i Maxima baze, tai yra toks ryskiai geltonas su ryyyskiai raudona lupa phal, del kurio cia visos svaigom  smile.gif kaina apie 25 lt kazkas, oncidiumas geltonas su ryskiai geltonu vazonu 40 lt, simpatiskas augalas. siaip daugiau nieko ispudingo, keli balti phal, 2 vandos, kainos kosmines, bet idomiai parduodamos - pakabintos virs tokios lekstes, tokia metalo konstrukcija  ax.gif
priesais kasas, kur Vari nukove miniuka, tai ten tie miniukai jau tooookie miniukai  wub.gif ir yra toks skaisciai geltonas  bigsmile.gif bet begau is ten net kainos neziurejau, nes jau uzsikodavus sedziu  doh.gif
del geltonavimu - mano ermitaziniai 4 vnt irgi keistoki, yra pageltusiu lapu, labai baisu, kad toks grozis nenukeliautu i orchideju roju  unsure.gif
Prisidedu prie sveikinimu Krissti  thumbup.gif

MAn vandos vaikas kaip kosminis reiškinys beveik skamba thumbup.gif

Tas vandas su stovais aš jau seniai mačiau. Šiauliuose. Vat man įdomu.. tas blūdas apačioj gal vandeniui laikyti skirtas? Nu tipo garuoja drėgmė... paviršiaus plotas toks didokas gaunasi g.gif
Karoče... Uogiene. Tu kalta esi dabar.
Net parašyti nieko nespėjau. susirinkau šmutkes, pasakiau vyrui, kad Maja norėtų pamiegot, o mašinoj tikrai užmigs.. ir kad tas miniukas kaži ar išgyvens, o va - atsirado naujų. Ir jis toks hipno būsenoj automatu viską padarė... ir tik ties posūkiu į Gariūnus išėjo iš transo būsenos ir paklause "a kaip čia tu taip mane užparinai, kad reikia važiuot???" blink.gif lotuliukas.gif
O po to dar atskirai reikėjo aiškintis, kodėl iš parduotuvės parėjau su dviem miniukais, o ne su vienu.....
nu dieve dieve
kaip gėda
nu bet jie tokie
mieli, tie miniukai mikrobiukai wub.gif

einu, pabandysiu nufotkint
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 24, 18:31)
Lorute, sveikinu, tikrai labai retas reiskinys vandos vaikutis  thumbup.gif
buvau nulekus i Maxima baze, tai yra toks ryskiai geltonas su ryyyskiai raudona lupa phal, del kurio cia visos svaigom  smile.gif kaina apie 25 lt kazkas, oncidiumas

doh.gif verysad.gif būten ten vakar nenuvažiavau umn.gif mega_shok.gif buvau 8 parduotuvėse doh.gif o apie bazę nepagalvojau...dūra blush2.gif
vandą tokią jau esu mačius(stovą),bet man neįpatingai schmoll.gif nebent priderint prie interjero g.gif
Atsakyti
turiu ir aš orchidėją ji pas mane pirma neišsivaizduoju net kaip jąreiks prižiūrėt, gal ryt jums įdėsiu į temą nuotrauką trumpai paaiškinsit kaip ją prižiūrė blush2.gif
jai jūs nieko prieš
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 24, 18:45)
SVEIKINAM!!! 4u.gif
Papildyta:

Tai va, šiandien išmaišiau tavo kelius po geležinkelio stoties turgų... blush2.gif Net pačią stotį apžiūrėjau  schmoll.gif Pasirodo, visai nebloga. Kaip Kaunui ax.gif (pasakytų vilniečiai) Visą amžių gyvenu, bet į naują perėją nebuvau užklydus, kai nevažinėji traukiniais.  doh.gif Bet niekur nieko panašaus neradau lotuliukas.gif Stoties turguj, kur vainikai? Baltos, baltos PH. Dar gelsvos PH, bet apie centrą mėlyni taškeliai  schmoll.gif Pirmąkart tokias mačiau. Dar buvo viena tokia gelsva PH su rudais taškais ištaškinta. Buvo ir violetinė su ryškiais dryžiais. Tokia žinoma, čia daug kas turi. O tokios KIAUŠININĖS GELTONOS sako, kad niekada neturėjo. Reiškia aš tavo turgaus neradau blush2.gif  ax.gif

na as pirkau kioske kur beveik vien orchidejos blush2.gif nemoku net paaiskinti kur jis yra smile.gif))) toks visas uzdaras be langu, iejimas pro duris, o ne taip kai kiti turgaus atviri kiokskeliai. Vienas kazkoks kioskas yra ant kampo prie vainiku ir iejimo, tai ne tam, o tas kitas paejus po kaire g.gif
Atsakyti
Gražina 25 4u.gif pirma,bet nepaskutinė tikiuosi mirksiukas.gif matai mes čia tokios pačiuožę orchidėjininkės blush2.gif platinam šitą virusą kaip įmanydamos,jei nebijai užsikrėsti -SVEIKA ATVYKUS 4u.gif foto būtina blush2.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 24 gegužės 2009 - 19:08
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 20:00)
Gražina 25  4u.gif pirma,bet nepaskutinė tikiuosi  mirksiukas.gif  matai mes čia tokios pačiuožę orchidėjininkės  blush2.gif platinam šitą virusą kaip įmanydamos,jei nebijai užsikrėsti -SVEIKA ATVYKUS 4u.gif foto būtina  blush2.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
user posted image

Tu kaip vampyre, kad tik uzkresti kitu nepagydomu, nemirtingu, neiveikiamu, ir apskritai jokiais kitais budais neatsikratomu virusu, kuris plinta, oru, vandeniu, o labiausiai internetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti