Gal kas bandet artdeco biria pudra?
QUOTE(xlr @ 2005 09 21, 16:43)
sios firmos bandziau tik kompaktine,bet man tai netiko...

na po galais nusipirkau ir as MAX FACTOR biria pudra..dar isigyjau dideli sepetuka,su juo labai gerai pasidengia....na is ties esu patenkinta...veidukas atrodo naturaliai, pudros net nesimato
...fantastiskas dalykas
...o taip buvau pries.....
aciu visoms uz patarimus

QUOTE(mami-papi @ 2005 10 21, 13:41)
na po galais nusipirkau ir as MAX FACTOR biria pudra..dar isigyjau dideli sepetuka,su juo labai gerai pasidengia....na is ties esu patenkinta...veidukas atrodo naturaliai, pudros net nesimato
...fantastiskas dalykas
...o taip buvau pries.....
aciu visoms uz patarimus 

O man si pudra nepatiko

QUOTE(xlr @ 2005 09 21, 16:43)
Turiu artdeco, bet naudot dar nepradejau,
palauksiu kol veidukas idegs, nes pudra tamsesnio atspalvio.
As tai be birios savo gyvenimo neisivaizduoju, naudoju kiekviena diena,
veidas tampa lygesnis, svelnesnis, matinis, nelieka blizgesio

Dabar naudoju biria Lumene, man tinka

kompaktine turiu rankinuke, naudoju tik kartais.
QUOTE(xlr @ 2005 09 05, 13:45)
Idomu kokios firmos dar gera...
Christian Dior

o jeigu kompaktine tepti tuo dideliu sepeciu - ne tas pats butu? as galvoju kad biri tai tas pats kas kompaktine tik nesupresuota. biskutuka apsvieskit

As naudoju Diorshow Powder.Laaaabai lengva ja naudotis, galima pasipudruoti bet kur ir bet kada.Suteikia veidui sveika spalva ir aisku uzfiksuoja makiaza(islieka visa diena),nors blizgesys visvien dienos begyje islenda.
Pudros indelis maziukas,bet pudros ilgam uztenka,1 metams.
Pudros indelis maziukas,bet pudros ilgam uztenka,1 metams.
kartais buna kad kieta pudra nukrenta ir sutrupa, tada dedu į indelį ir gaunasi man ji biri

Gal ir vienodos tos pudros,as tik viena firma bandziau ir prie jos apsistojau.
Bet isivaizduoju,kad su kai kuriomis pudromis reikia moketi apsieiti.Ant sepetelio tiek uzsideti,kad nebutu per daug ir nesigautu veidas,kaip viena mamyte minejo miltuotas koldunas.O kitos birios pudros turi dozatorius ir per 1 min.be vargu galima pasipudruoti nosyte.
Tuom ir pudros skiriasi.
Bet isivaizduoju,kad su kai kuriomis pudromis reikia moketi apsieiti.Ant sepetelio tiek uzsideti,kad nebutu per daug ir nesigautu veidas,kaip viena mamyte minejo miltuotas koldunas.O kitos birios pudros turi dozatorius ir per 1 min.be vargu galima pasipudruoti nosyte.
Tuom ir pudros skiriasi.