o aš perteklių nupučiu

QUOTE(mexica @ 2005 09 06, 17:07)
as ir noredama negaliu naudoti tos birios pudros,nes ano veidas tui dauz mazyciu plaukuciu
(Na ne kaip pas trumpaplauki suni,bet dar mazesnius
) pas ka jie yra visai visai visai mazyciai arba ju nera tai labai gerai,o man tos dulkeles nuseda ant plaukuciu o ne ant veido ir gaunasi sakar makar 

pabandyk tepti plaukeliu augimo kryptimi ir imk naudok labai mazus kiekius pudros

QUOTE(anoukje @ 2005 09 06, 09:58)
zinai ka, as irgi maxfactor naudoju
niu man ji labaiiiiiiiiiiiii patinka
matau yra taip pat naudojanciu, patikek super
opps......ar ne per daug pridedi ant savo veidelio, ir krempudra ir biri ir skaistaliukai????? as vartoju skaistaliukus tada kaip jau vakare kur einu:) o daznokai aisku, bet dienos metu skaistaliuku geriau nevartoti
aisku cia tik mano nuomone, jei gerai patepsi biria pudryte tada skaistaliuku nereikes, bet siaip labai geras dalykas ta biri pudryte ane?

tai zinoma nenaudoju kasdien,tik kai einu kur ,tada prisimaliavoju

Naudoju biria pudra neutrogena firmos-labai labai patenkinta.Kadangi oda mano riebi,vasara krempudros isvis nenaudoju,tik uzmaskuoju kai kur piestuku ir pasipudruoju biria pudra(labai nedaug).Blisgesi gerai nuima. Siaip kazkur skaiciau,kad biri pudra ne taip uzkimsa poras.
na, kas dar bandet? ruosiuos eiti maxfactor nusipirkt, jei rasiu kur nors...
QUOTE(xlr @ 2005 09 17, 16:09)
na, kas dar bandet? ruosiuos eiti maxfactor nusipirkt, jei rasiu kur nors...
Droge rasi

Aciu

o Klaipedoje ner,niekur neradau maxfactor birios pudros!!!!!!gal zinot kas,kur galeciau rast?

Siauliu droge irgi nera... Buvo lumene, bet suabejojau ar verta pirkti...
QUOTE(xlr @ 2005 09 17, 20:06)
Siauliu droge irgi nera... Buvo lumene, bet suabejojau ar verta pirkti...
na as irgi jau buvau sugalvojusi Lumene,bet...kazkaip susilaikiau...as bandysiu dar paieskot,gal kur rasiu...