Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

Ooo naujas konkursas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 18 gegužės 2009 - 03:05
prabalsuokim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atenesiuke: 18 gegužės 2009 - 07:15
QUOTE(manno @ 2009 05 18, 00:15)
Sveikutes mamytes,
Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos").

tai gi jau rašiau, kad trinu tokias.

iš seniau irgi jei pamatau vienodas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Taip ir nesupratau, ar galim bendramžių temoj, pvz., 2008 kovinukai, į pirmą puslapį sudėti nuorodas su konkurse dalyvujanciais vaikučiais? Kad tame forume bendraujančioms mamoms nereiktų eit per visus temos puslapius ir ieškot vaikučių, kad uz juos prabalsuot?

Ačiū, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Konkurse rašo, kad atsitiktiniu būdu bus išrinkta mažylio nuotrauka, tai apie kokią mažylio reklamą galima šnekėti? biggrin.gif Juk tik sužino apie konkursą, mamytės iš karto prisijungia thumbup.gif Linkiu sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 08:28)
tai gi jau rašiau, kad trinu tokias.

iš seniau irgi jei pamatau vienodas.

Negi galima dėti skirtingas to paties mažylio nuotraukas? mastau.gif Be to 15 min.lt puslapy nėra nuorodos į konkurso taisykles ax.gif Aš tik dabar sugalvojau supermamoj paieškoti blush2.gif bet vis tiek mažai informacijos. Ar konkurse gali dalyvauti tik prisiregistravę supermamoj.lt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divin: 18 gegužės 2009 - 08:17
siandien labai lengvai pavyko liniuote isikelti, dabar jau atrodo veikia, ane. nu vakar tai kilnojau kilnojau, prakaitavau, vargau... ir dar bereikalingai, nes kazkas streoikavo pas mane matyt.
nu bet jau nuotrauku... kai ilendu paziureti, tai pusdieniui geram... be sanzsu visas perziureti, tai nors pagal liniuotes pabalsuoti galima. kam cia tos liniuotes nepatinka, tai pameginkit perziureti visas nuotraukas - nu beprasmiska, as tiek laiko paroj neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 18, 08:34)
siandien labai lengvai pavyko liniuote isikelti, dabar jau atrodo veikia, ane.

veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 09:50)

valio clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 17:16)
AŠ ŽINAU DĖL KO MATOTE TIK SAVO VAIKĄ.

išjunkite langą prieš spausdama ant kitos liniuotės.

ir man taip buvo. susiradau savo vaiką per paiešką, ir nesupratau, kodėl nerodo kitų.
uždarius langą ir paspaudus vėl, atsirado kitas vaikutis tongue.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 22:35)
pabandykit per mobilų atsidarinėt arba lėtesniu internetu naudotis.

taigi yra funkcija, kad neodytu parašų g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:09)
nedėsiu jos.
paliksiu senąją  mirksiukas.gif

labai grazus vyrukas wub.gif

Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom rolleyes.gif pas mane dezute netalpina 100 az lotuliukas.gif

ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? smile.gif

tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi schmoll.gif kas didesne gimine turi, kuri per visas ineto kavines praeina kad prabalsuoti, tas ir laimi doh.gif o dar agitacijos el pastu, is nepazistamu zmoniu ohmy.gif
is kur pas zmones tiek laisvo laiko rolleyes.gif

sekmes visoms dalyvaujancioms 4u.gif yra labai mielu vaikuciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 18 gegužės 2009 - 10:00
QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 09:59)
labai grazus vyrukas  wub.gif

Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom  rolleyes.gif pas mane dezute netalpina 100 az  lotuliukas.gif

ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? smile.gif

tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi  schmoll.gif kas didesne gimine turi, kuri per visas ineto kavines praeina kad prabalsuoti, tas ir laimi  doh.gif o dar agitacijos el pastu, is nepazistamu zmoniu ohmy.gif
is kur pas zmones tiek laisvo laiko  rolleyes.gif

sekmes visoms dalyvaujancioms  4u.gif yra labai mielu vaikuciu  wub.gif

dėkui 4u.gif

oho unsure.gif

aš į paštą negavau jokio prašymo balsuot. į až irgi. lotuliukas.gif
Atsakyti