Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:09)
nedėsiu jos.
paliksiu senąją  mirksiukas.gif

tai galima keleta nuotrauku ikelti i konkursa 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 gegužės 2009 - 21:14
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 21:14)
tai galima keleta nuotrauku ikelti i konkursa 4u.gif  ax.gif

neskaitei taisyklų tongue.gif

Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:20)
Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos
blush2.gif
man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa doh.gif
tik temos pradzioj, pasase Ruste.
ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 gegužės 2009 - 21:40
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 22:22)
blush2.gif
man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa  doh.gif
tik temos pradzioj,  pasase Ruste.
ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa. ax.gif

man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto mirksiukas.gif
bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti ax.gif
gal as klystu,manau Ruste pataisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 17, 22:35)
man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto mirksiukas.gif
bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti ax.gif
gal as klystu,manau Ruste pataisys ax.gif
ir as taip galvoju bigsmile.gif
galima tik viena nuotrauka vieno vaiko biggrin.gif o jai mamyte turi 2 vaikus ir daugiau tai gali ikelti keleta nuotrauku, skirtingo amziaus vaiku 4u.gif
Atsakyti
nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį doh.gif ar bent greitai tas konkursas baigsis? ir šiaip koks įdomumas kai balsuoja ne todėl, kad tai gražus mažylis, o tik todėl kad nuoroda paraše? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 15:01)
Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11

QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 21:49)
nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį doh.gif ar bent greitai tas konkursas baigsis? ir šiaip koks įdomumas kai balsuoja ne todėl, kad tai gražus mažylis, o tik todėl kad nuoroda paraše? g.gif

nieks nieko man neištampo schmoll.gif

juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 22:49)

iki birželio 11d bus smile.gif

aš neprašau balsuoti, kam graži ir miela mano dukrytė, tas ir pabalsuos. nepabalsuos, nu ir taip gerai, ne dėl daug balsų dalyvauju smile.gif

ištampo matyt tada kaip susideda tris, keturias liniuotes...

niekas man nesakė, kad galima tik vieną foto...jur aš čia surasiu visas, kur kieno vaikas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sutinku su Ruste, juk nieks varu nevaro, kad balsuotų, nori balsuoji, nori ne už vieną ar kitą mažylį ar mažylę mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 17 gegužės 2009 - 22:22
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 17, 23:21)
Sutinku su Ruste, juk nieks varu nevaro, kad balsuotų, nori balsuoji, nori ne už vieną ar kitą mažylį ar mažylę mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

taip, niekas neverčia smile.gif

P.S. jūsų parašas per didelis, galima tik 1-2 liniuotes, o pas jus trys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:52)

nieks nieko man neištampo  schmoll.gif

juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot.

pabandykit per mobilų atsidarinėt arba lėtesniu internetu naudotis. juolab kad ne apie jus gi kalbėjau rolleyes.gif
juolab jei mama savo vaiką laiko vertu balsuoti be reklamos tai ji tokio parašo nesideda, jei nelaiko - ir aš negaištu laiko jį spausdama smile.gif jei jau kils noras balsuoti - peržiūrėsiu nuotraukas, parašas tik skatina jo nespausti ir nebalsuoti už jame esančią nuotrauką
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 23:03)
iki birželio 11d bus smile.gif

tikėjaus kad vyks trumpiau, bet ką gi... smile.gif
apie jokią prievartą neverta kalbėt. man aktualu ne jokios ten prievartos ne jokios ten prievartos, o kiek ilgai teks kentėti puslapio krovimosi apsunkinimą tais parašais ir ar jie negalėtų būti kaip nors sumažinti per nustatymus. na, bet atsakymą jau gavau, tai ką gi, ačiū ir už tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 17 gegužės 2009 - 22:37
Sveikutes mamytes,
Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manno: 17 gegužės 2009 - 23:23