nu gi grazus plaukuciai!
mano akim ziurint tai gali patamsint pora tonu dar plaukiukus jeigu nori:) nepakenks:) bet ir dabartiniai super atrodo:)

QUOTE(Raimutia @ 2010 06 07, 10:54)
nu gi grazus plaukuciai!
mano akim ziurint tai gali patamsint pora tonu dar plaukiukus jeigu nori:) nepakenks:) bet ir dabartiniai super atrodo:)

Hmm, kažkaip labai bijau su tuo tamsinimu.. Nes sunkoka man su tom spalvom. Galvoju taip ir palikt sruogeles, o apačią patamsint

isgyvent galima ta stresa:D bet aiksu,daryk kaip atrodo teisinga:)
QUOTE(Raimutia @ 2010 06 07, 13:18)
isgyvent galima ta stresa:D bet aiksu,daryk kaip atrodo teisinga:)
Nesu ekstremalių pokyčių megėja

Aš apskritai esu prieš plaukų dažymą , tai geriau nebandyk .
Kai nušiurs tai ir spalva neberūpės.
Kai nušiurs tai ir spalva neberūpės.

iewutte11, man labai graziai Jums tamsus plaukai atrodo - tokia fataliska stilinga moteris
Indra A., as tai jusu vietoj tikrai patamsinciau plaukus, nes dabar spalva tai labai nenaturali peroksidine, tie tamsus plaukai apacioj isvis atgyvena, ir siaip kazkoks bardakas ant galvos
tiktu kokia grazi rusva - karameline tolygi spalva ir tikrai nera ko bijot, nes butu zymiai graziau ir naturaliau

Indra A., as tai jusu vietoj tikrai patamsinciau plaukus, nes dabar spalva tai labai nenaturali peroksidine, tie tamsus plaukai apacioj isvis atgyvena, ir siaip kazkoks bardakas ant galvos

as manau kad labai labai labai balintos kakavos tiktu:) gal but truputi ir i karamele spalvyte linkusi

aš irgi noriu truputį pasitamsinti, bet nežinau ant kiek
Žadu kirpykloj dažyti Cutrin dažais, bet kokį nr. dėti
gal 9.0
Gal esate susidūrę, ar nebus labai geltona
o gal dar tamsesnių sruogelių plonyčių įterpti
Dėkinga už bet kokius pasiūlymus

Dėkinga už bet kokius pasiūlymus