Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

Na man ir taip atrodo kad dabar kazkoki stiliuka turiu:)
Atsakyti
My Webpage

stai dar viena foto:)
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, plaukai pasipūtę, apačia tamsi, šaknys sruogelėm.. wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(iewutte11 @ 2010 06 05, 16:21)
My Webpage
stai dar viena foto:)

Gražutė, ir šviesi, ir tamsi man gražu wub.gif
Atsakyti
nu gi grazus plaukuciai! smile.gif mano akim ziurint tai gali patamsint pora tonu dar plaukiukus jeigu nori:) nepakenks:) bet ir dabartiniai super atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 06 07, 10:54)
nu gi grazus plaukuciai! smile.gif mano akim ziurint tai gali patamsint pora tonu dar plaukiukus jeigu nori:) nepakenks:) bet ir dabartiniai super atrodo:)

Hmm, kažkaip labai bijau su tuo tamsinimu.. Nes sunkoka man su tom spalvom. Galvoju taip ir palikt sruogeles, o apačią patamsint ax.gif Nes iš karto nusitamsint negaliu. Didelis stresas akim hihihi.gif
Atsakyti
isgyvent galima ta stresa:D bet aiksu,daryk kaip atrodo teisinga:)
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 06 07, 13:18)
isgyvent galima ta stresa:D bet aiksu,daryk kaip atrodo teisinga:)

Nesu ekstremalių pokyčių megėja smile.gif
Atsakyti
Aš apskritai esu prieš plaukų dažymą , tai geriau nebandyk .
Kai nušiurs tai ir spalva neberūpės. unsure.gif
Atsakyti
iewutte11, man labai graziai Jums tamsus plaukai atrodo - tokia fataliska stilinga moteris bigsmile.gif
Indra A., as tai jusu vietoj tikrai patamsinciau plaukus, nes dabar spalva tai labai nenaturali peroksidine, tie tamsus plaukai apacioj isvis atgyvena, ir siaip kazkoks bardakas ant galvos schmoll.gif tiktu kokia grazi rusva - karameline tolygi spalva ir tikrai nera ko bijot, nes butu zymiai graziau ir naturaliau 4u.gif
Atsakyti
as manau kad labai labai labai balintos kakavos tiktu:) gal but truputi ir i karamele spalvyte linkusi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Būdama Indra A. vietoje, visų plaukų spalvą suvienodinčiau (patamsinčiau iki tamsios blondinės), nes dabar atrodo bais netvarkinga šukuosena, beto nubalinti plaukai yra labai prastos būklės unsure.gif
Atsakyti
aš irgi noriu truputį pasitamsinti, bet nežinau ant kiek doh.gif Žadu kirpykloj dažyti Cutrin dažais, bet kokį nr. dėti blush2.gif gal 9.0 blush2.gif Gal esate susidūrę, ar nebus labai geltona g.gif o gal dar tamsesnių sruogelių plonyčių įterpti g.gif
Dėkinga už bet kokius pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti