Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(Nesugausi @ 2011 02 14, 09:37)
na taip, suprantu, nematant sunku ka ir patarti. man labai grazu tamsus plaukai, taciau, ne visoms ji tinka.. bijau, kad ji mane blyskina, nes neturiu ypatingai ryskiu veido bruozu.. Noreciau grikinio medaus atspalvio plaukuciu, bet niekaip nerandu tokiu dazu.. Dabar atejo laikas spalvai atnaujinti ir vel dvejoju, koki atspalvi rinktis sad.gif

Tai visada bandykit atspalviu sviesesny negu norisi, taip per daug nenusitamsinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 14, 14:21)
Tai visada bandykit atspalviu sviesesny negu norisi, taip per daug nenusitamsinsit smile.gif

grizau dazu taip ir nenusipirkus, tiesiog pasimeciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesugausi @ 2011 02 14, 13:34)
grizau dazu taip ir nenusipirkus, tiesiog pasimeciau sad.gif

Atsiuskit man savo foto y a.z. ir ziuresim, kaip cia galim padeti jums smile.gif Yra ir programeliu, pazaiskit plauku spalvom ymetusi savo foto. Pvz. dailymakeover.com
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 14, 20:10)
Atsiuskit man savo foto y a.z. ir ziuresim, kaip cia galim padeti jums smile.gif Yra ir programeliu, pazaiskit plauku spalvom ymetusi savo foto. Pvz. dailymakeover.com

visgi vakar nusipirkau dazu Nr 668, gerai kad nesirinkau 750, nes tikrai nebutu nukande mano riesuto.. tai rezultatas toks, kad nelabai ir matos, visi plaukai igave siokio tokio aukso atspalvi, o nuo saknu tolygiai pereina i mano riesuta. Kita karta turbut vel rinksiuos sokolada unsure.gif
Atsakyti
Na stai, as is peroksidines blondines virtau satene. Kirpeja naudojo milkshake dazus. Zinoma spalva atsiplove, bet atrodo super gerai, labai naturaliai. Ketinu dar karteli pas ja uzsukti, o veliau imsiuosi parduotuvines produkcijos. Krize, reikia taupyti smile.gif Labai bijojau, buvau prisiskaiciusi apie samanines spalvas ir pan, taciau nieko zalio, violetinio ar purvino ant plaukuciu nesigavo, spalva labai grazi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 02 15, 10:12)
Na stai, as is peroksidines blondines virtau satene. Kirpeja naudojo milkshake dazus. Zinoma spalva atsiplove, bet atrodo super gerai, labai naturaliai. Ketinu dar karteli pas ja uzsukti, o veliau imsiuosi parduotuvines produkcijos. Krize, reikia taupyti  smile.gif  Labai bijojau, buvau prisiskaiciusi apie samanines spalvas ir pan, taciau nieko zalio, violetinio ar purvino ant plaukuciu nesigavo, spalva labai grazi.  ax.gif

Sveika, as irgi siais daziukais dazau bigsmile.gif Ar taviskiai dazai beamoniakiai? Maniskiai tai nea, bet gal veliau pereisiu ant beamoniakiu...O labai smalsu koks numeriukas? As daziausi 8.1 bet gal truputi tamsesniu noreciau net nzn
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 02 15, 10:39)
Sveika, as irgi siais daziukais dazau bigsmile.gif  Ar taviskiai dazai beamoniakiai? Maniskiai tai nea, bet gal veliau pereisiu ant beamoniakiu...O labai smalsu koks numeriukas? As daziausi 8.1 bet  gal truputi tamsesniu noreciau net nzn

as manau, kad beamoniakai nebutu uzdaze mano blond spalveles smile.gif is tiesu taip stresavau tuo metu, kad ne nepasidomejau, kokio numeriuko spalva dazo doh.gif nors kiek ziurinejau paleteje, ten nera itin didelio atspalviu pasirinkimo. Netrukus keliausiu dazytis vel, tuomet tikrai paziuresiu, kokio atspalvio dazus tepa.
Atsakyti
mergaites, imeskit nuotraukyciu, butu labai idomu pasikeitimus pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Nu va pasitamsinau dar siek tiek, is 8.1 spalvytes i 7, taip pat milkshake daziukais. Jei netingesiu fotke ant dienu imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 02 16, 15:56)
Nu va pasitamsinau dar siek tiek, is 8.1 spalvytes i 7, taip pat milkshake daziukais. Jei netingesiu fotke ant dienu imesiu ax.gif

Sveika, labai lauksiu nuotraukeles:) idomu kaip atrodo ta spalva 4u.gif
Atsakyti
Na va kas prase foto, tik nekreipkit demesio i suraukta kakta kazkaip durnai gavosi biggrin.gif ir i tai kad galiukai nekirpti senokai ax.gif Cia tik spalvyte rodau, ant saules taip atrodo:
user posted image
Ir seselyje taip:
user posted image
As visai patenkinta... ax.gif
Atsakyti
Labai grazi spalvyte thumbup.gif Panasi y mano, tik ant jusu graziau atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti