QUOTE(indregu @ 2009 05 20, 12:05)
Sveikos mergaites,
Labai noreciau paprasyti jusu pagalbos, mama dovanu gavo orchideja, kol ji zydejo viskas gerai, o dabar jau senai be ziedu, tai ji man atidave savo gelyte, nes nenorejo auginti ir "terliotis" su ja, o man pagailo, kad ji bus ismesta, tad kaip man ja dabar gelbeti? Kazkaip zemes man rodos buvo akivaizdziai per slapios, tai saknys daugumoj kaip ir nupuve, as jas nukarpiau. Tad noreciau suzinoti ar dabar as ja jau galiu bandyt sodint i specialu substrata orchidejoms ar dar padziovint?
Atleiskit, tikiu, kad jau daug kartu apie tai kalbejot, bet tikrai nera tiek daug to laiko, kad viska perskaityti
Cia buvo tokios saknys, kai istraukiau is vazono.
Apkarpiau:
O cia zemes tokios buvo:
Jei kas atsakys, busiu be galo dekinga
bet matyt suglebe lapai, tas irgi nera gera, o tu skroteles apacios nenupjovei??
Papildyta:
as ir pati turiu klausima, pries pora dienu pirktas black jack pasirodo turi atzala

bent jau as taip manau, kad atzala, nes is apacios substrato islinde du didoki lapeliai. ka man db daryti?issitraukti apziuret?bet augalas zydi, lyg ir gaila, bet jei ten atzala-tada gal reikia atskirt?

ka daryt?
Papildyta:
ir dar idomu kokiom trasom tresiat savo augintines? pas mane schultz, spec. orchidejoms, kazi ar geros?