Dėl smokingų pirkimo tai tikrai negaliu pasakyti, kur galima nuspirkti. Bet jeigu nuomotis nori, tai jų tikrai yra salone "Limarija" (mano vyras ten ir puošėsi).
is pradziu as irgi galvojau, kad vyrams kostiuma nusipirkt - nieko nera lengviau
jei zinai spalva, nueini ir nusiperki
bet ne taip jau paprasta
teko gerokai pavargti ir pastebejau, kad ir to pacio tinklo parduotuvese skirtingi kostiumai, o mums labiausiai patiko BALTMAN'e ir Sunset Suit, ten ir pirkom kostiuma

O kur makskinius baltus (sidabrinius...) silkinius rasti butu galima?
Nes jau visas parduotuves apejom ir nieko...

Nes jau visas parduotuves apejom ir nieko...

pasidalinsiu patirtimi smokingu paieskose...radau tik 3 parduotuves: Lelija (smokingas senukas, kelnes be juosteles ir pardaveja sake, kad reiktu primoket uz prisiuvima, atseit i kaina neiskaiciuota...),Pierre Cardin - kaina 1800lt, dabar nuolaida uz 1200lt, kokybiskas, bet man nepatiko , kad atlapai kampuoti. Issirinkau Baltmane, dabar nuolaida smokingo svarkui nuo 1000lt ii 699lt ir dar gauni kelnes
daugiau vilniuje smokingu neradau....

Jo, daugiau turbut tik per salonus siustis galima...

Tik dar reikia žiūrėti, kad paskui vyras turėtų kur su tuo smokingu eiti
Nes jeigu jis tik spintoje visą laiką kabės ir paskui per gyvenimą bus užsidėtas gal tik sidabrinėms vestuvėms tai tada klausimas, ar apsimoka pirkti. Nu, skonio reikalas, aišku. Galima vestuvėms nusipirkti, o paskui bandyti parduoti. Bet pagal skelbimus nebent tik labai jau unikalius dalykus gali parduoti. Bent jau suknelės vienoms greitai "iškeliauja", o kitos metų metais pardavinėja. Kiekvienas renkasi pagal savo poreikį ir finansines galimybes

tai be abejo, kad jei neesam is milijonieriu, tai tikslingiau pirkti kostiuma su tikslu - ir paskui ji nesioti
nors ir siaip man tamsus kostiumas vyrui visad graziau atrodo

QUOTE(Itare @ 2009 06 12, 13:02)
tai be abejo, kad jei neesam is milijonieriu, tai tikslingiau pirkti kostiuma su tikslu - ir paskui ji nesioti
nors ir siaip man tamsus kostiumas vyrui visad graziau atrodo 

na taip

rinkom rinkom ir pagaliau pries pora dienu nuejom i baltman ir radom tai ko norejom

Matot, kai kuriu vyrai turi ir smokingus kur panaudoti

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 12, 14:52)
taigi

QUOTE(Itare @ 2009 06 12, 13:02)
aš irgi priėjau prie tokios išvados. aišku, subjektyvus skonio reikalas,
bet kiek pavyzdžių bežiūrėjau - vis tiek kažkaip raiškiau ir solidžiau su
tamsiais kostiumais vyrai atrodė

O kur gaima Vilniuj surasti kaklaskariu,isskyrus Baltman?