Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

QUOTE(ELlJA @ 2012 03 15, 16:23)
Mano mylimukas irgi bus su mėlynu.  wub.gif Nes mūsų vestuvėse dominuos mėlyna spalva. Tai šiaip ne taip rado  doh.gif  bet šiaip kiek perėjom, mačiau mėlyną (tokį royal) vienoj vietoj, ir viskas, visi kiti juodi, pilki.  schmoll.gif

O kur radot gal isduosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2012 03 16, 09:24)
O kur radot gal isduosi? smile.gif

Maniškis pirko "Mados linijoje", bet pasiėmė paskutinį, nes ten buvo praėjusių metų kolekcija. Kaip tik atitiko jo dydį. Bet kainos ten tokios +/- kosminės. Jei ieškote už 1000 lt, tai tikrai nelabai rasit kažką.
O dar neblogą matėme Vilniuje PC "Europa" parduotuvė Suit Supply. Ten buvo vienas toks ryškiai mėlynas kostiumas, bet ten jau tokiu jaunikis apsirengęs kris į akis tikrai smile.gif bet man labai gražu...
Štai gražuolis koks... wub.gif Kostiumas
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 16, 08:48)
Maniškis pirko "Mados linijoje", bet pasiėmė paskutinį, nes ten buvo praėjusių metų kolekcija. Kaip tik atitiko jo dydį. Bet kainos ten tokios +/- kosminės. Jei ieškote už 1000 lt, tai tikrai nelabai rasit kažką.
O dar neblogą matėme Vilniuje PC "Europa" parduotuvė Suit Supply. Ten buvo vienas toks ryškiai mėlynas kostiumas, bet ten jau tokiu jaunikis apsirengęs kris į akis tikrai smile.gif bet man labai gražu...
Štai gražuolis koks...  wub.gif Kostiumas

Neblogas smile.gif
Mes ieškom kažko tokio kostiumas, bet nieko nerandam, šio sudėtis nelabai tinkama ir norisi šiltesnės spalvos (rudos pvz.)
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 03 16, 10:09)
Neblogas smile.gif
Mes ieškom kažko tokio kostiumas, bet nieko nerandam, šio sudėtis nelabai tinkama ir norisi šiltesnės spalvos (rudos pvz.)

Labai ekstravagantiškas, turbūt Jūsų vestuvės bus kažkas panašaus į retro, tiesa? Prie tokio kostiumo jau ir jaunoji atitinkamai manau turėtų atrodyti. Bet šiaip man gražu.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 16, 09:15)
Labai ekstravagantiškas, turbūt Jūsų vestuvės bus kažkas panašaus į retro, tiesa? Prie tokio kostiumo jau ir jaunoji atitinkamai manau turėtų atrodyti. Bet šiaip man gražu.

Taip, norim tokio truputi vintažinio stiliaus, man taip pat tokios truputi sendintos suknelės prie širdies, tik dar neišsirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 03 16, 10:29)
Taip, norim tokio truputi vintažinio stiliaus, man taip pat tokios truputi sendintos suknelės prie širdies, tik dar neišsirinkau  g.gif

Kaip derinat jaunojo apranga prie ivory (kremines) spalvos sukneles?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 17, 13:22)
Kaip derinat jaunojo apranga prie ivory (kremines) spalvos sukneles?

Man asmenikai gražu rudi atspalviai, galėtų būti sodriai ruda (šokoladinė) spalva jaunikiui wub.gif O liemenę po tokiu kostiumu dėčiau kiek šviesesnę, gal net languotą ar tokią kanapėtą (nemoku gal išsireikšti) smile.gif
Atsakyti
O gal kas zinot, kur imanoma nosiniciu nusipirkt, kure i kisenele dedasi?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 25, 21:56)
O gal kas zinot, kur imanoma nosiniciu nusipirkt, kure i kisenele dedasi?

pamenu anksčiau būdavo Europos prekybos centre Suit Supply ir Palermo parduotuvėse ir tikriausiai visose kitose, kurios prekiauja kostiumais, kaklaraiščiais ir pan., turėtų būti. Jeigu norite pataupyti, manau, gali būti pigiau tiesiog nusipirkiti patinkančios medžiagos skiautę (tik kaži ar tik skiautės matmenų medžiagą parduotų? g.gif ) ir dailiai apsiūti kraštus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 26 balandžio 2012 - 09:36
Deja as kaune gyvenu. Cia maciau tas nosines tik kartu su kaklaraisciais, bet mes kaklaraisti kaip ir turim
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 26, 11:55)
Deja as kaune gyvenu. Cia maciau tas nosines tik kartu su kaklaraisciais, bet mes kaklaraisti kaip ir turim

O, atleiskit, nepaklausiau kurio miesto reikia. O ta nosinė - dar vadinama fantazija nebūtinai turi derėti prie kaklaraiščio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal zinote kur Vilniuje ieskoti isigyti kaklaskariu, kaip pvz.: https://encrypted-tb...agkRrv2UNsJzjyA
Salonuose nelabai gausus pasirinkimas, ir neradome reikalingos spalvos.
Buciau dekinga uz pagalba!
Atsakyti