Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

nammes ruosiames per ilga savaitgali pavaziuoti po parduotuves jaunikiui ieskotis kostiumo. Zadam zusukti i Gedimino 9, gal kas buvot? gal ten kazko idomaus yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 10:42)
nammes ruosiames per ilga savaitgali pavaziuoti po parduotuves jaunikiui ieskotis kostiumo. Zadam zusukti i Gedimino 9, gal kas buvot? gal ten kazko idomaus yra.  ax.gif

buvau, tikras s... ten pokolkas labai mazai pardu, daug dar neatidarytu... Ir aplamai, man ten nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
o kada cia buvai?
paziurejau ju puslapy www.gedimino9.lt nu lygtai nieko smile.gif
na reieks vistiek pazsiziureti, idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 10:54)
o kada cia buvai?
paziurejau ju puslapy www.gedimino9.lt nu lygtai nieko smile.gif
na reieks vistiek pazsiziureti, idomu  biggrin.gif

Pries kelias dienas, na pirmame aukste yra pardu, ir antrame trupuciuka, o vat auksciau isvis nieko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 25, 07:09)
is kru cia tokie nuostatai? kas cia per nesamone kad nuotakai suknia 3000, o jaunikiui kostiumas uz 300 litu.
Visiska nesamone ir neteisybe. blink.gif
Papildyta:
dar keletas variantu:
user posted image
user posted image

va kur tokiu ilgu svarku rasti pirkti ar issinuomoti?
Atsakyti
maniskis irgi kudutis toks taj niekaip nesiseke rasti kostiumo ant jo. taj teko siutis. pasiseke kad vln radom labai faina siuveja, viskas atseis tik 600-700lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboocha @ 2007 08 15, 15:45)
maniskis irgi kudutis toks taj niekaip nesiseke rasti kostiumo ant jo. taj teko siutis. pasiseke kad vln radom labai faina siuveja, viskas atseis tik 600-700lt. biggrin.gif

drinks_cheers.gif kudiems vyrukams tikrai nelengva rasti kostiuma doh.gif Siaip koki juoda, tai lengva, bet sviesaus ieskojome gana ilgai unsure.gif Jau maniau, kad ir nerasime unsure.gif Bet visa laime, kad radome ir tikrai neblogas buvo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboocha @ 2007 08 15, 22:36)
o kur radote?

Tiesiog po Kauno bazes pasivaiksciojome. Buvo dar pavasario pradzia, tai ir tu kostiumu daug nebuvo...Bet uztikome saunuos medziagos puiku kostiuma. MV sunkiausia dar del ilgu ranku. Visur ir visada rankoves trumpos doh.gif Bet tas kostiumas buvo i syki...Ir kelniu ilgis, ir rankioviu ilgis. Nereikejo nieko daryti, tik apsirengti ir eiti wub.gif Bet kaina ganetinai irgi "nebloga" buvo, kaip bazese blush2.gif
Atsakyti
Mano berniukas tai rengsis pilku kostiumu, i kurio sudeti ieina silko, tai jis toks blizgus. Gal kurios jaunikis irgi panasiai rengesi? Nezinau, kokios spalvos liemene ir kaklaskare pirkt ax.gif
Atsakyti
Gal kur matete pirkti juodu kostiumu su ilgais svarkais? Gal kauno bazese ar akropolyje?Mums labai reikia
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 08 21, 20:08)
Gal kur matete pirkti juodu kostiumu su ilgais svarkais? Gal kauno bazese ar akropolyje?Mums labai reikia

ka turi galvoj? tiesiog pailginta svarka ar jau arciau smokingo/frako?
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2007 08 16, 12:38)
Mano berniukas tai rengsis pilku kostiumu, i kurio sudeti ieina silko, tai jis toks blizgus. Gal kurios jaunikis irgi panasiai rengesi? Nezinau, kokios spalvos liemene ir kaklaskare pirkt ax.gif

Maniskis tai rengsis tamsiai ruda bet is tolo tai juodas atrodo. Kaklaskare ir liemene priderino prie mano sukneles sampano spalvos.
Atsakyti