Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

Na stai atsokome sesers vestuves.grojo grupe "PRONTO" nu nerealiai. thumbup.gif Sveciai sake kad nebuvo nei kada nbei noro eiti parukyti.Tai dainuojame linguojame sokame.
Noriu nuosirdziai jiems padekoti kad padejo sukurti nuostabia svente drinks_cheers.gif 4u.gif
ACIU!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 07 10, 12:48)
Nezinau kuriuos muzikantus imti, Dainiai, Vizitas ir Aleksandras ir grupe ar Kaprizas. Kiek supermamoj priskaiciau, tai Dainiai atrodo geriausi. Kaina visu vienoda 2000 vakarui

Nu ir kas kad esu naujoke, kadangi visur pasisakau tai ir cia pasisakyti galiu smile.gif
Jei cia kalbama apie Aleksandra is muzikantai.lt, tai turiu savo nuomone apie ji ir jo kolega Andriu. Pries menesi Bistrampolio dvare tuokesi mano drauge, tai kadangi tevelis didelis politikas, tai viskas buvo auksciausiam lygyje.
Ta va ten ir Aleksandras su kolega buvo, jei as gerai supratau, tai jis dalyvavo TV3 projekte "Zvaigzdziu vartai".
Galiu pasakyti, jog buvo tikrai fantastiskas vakaras. Balsas ne prastesnis nei Meruno, kolega bajerius mete persikunidamas tai i Saulena, tai i Sapranausko Sinsila, paskaudo zandikaulis nuo juoko. Kiek zinau, tai jie ir prie vestuviu scenarijaus darymo prisidejo. Aisku cia mano nuomone, bet jei manasis kada nors vis tik rysis pasipirsti tai butinai juos pasikviesim, nes kaip supratau, tai kaina tikrai nebuvo didele.
Sekmes visoms renkantis Bonkus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvėse grojo muzikantai iš Raseinių "Expresas". Tai laaaabai patiko smile.gif Labai nenorėjau tokių muzikantų, kurie su jamahom groja belenką, o šitie buvo superiniai. Grojo tryse. Ypač patiko gitaristas, rokenrolą kai pradėjo su gitara groti, tai lydytis net pradėjau, tiesiog negalėjau nešokti lotuliukas.gif O ir vedėjas labai liuks buvo. Nuobodu nebuvo, visiems svečiams labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif

Gal galėtumėte man padėti?
Ieškau žmogaus, kuris išlydint nuotaką iš namų galėtų pagroti akordijonu smile.gif
gal kas nors žinote ką nors?
Busiu labai dėkinga wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, radau nebloga puslapiuką : http://visimuzikantai.lt , yra iš ko pasirinkt.
Atsakyti
Na ka gi,neseniai atsokau savo vestuves. lotuliukas.gif Manau pamenat,kaip buvo sunku issirinkti muzikantus savo sventei man,manau cia ne tik man,bet ir kiekvienai sudetingas uzdavinys g.gif Is tu gausybes mes pasirinome Janauskus(eksmexicano) ir esame be galo jais patenkinti bei laimingi,nes svente tiesiog buvo nuostabi, be jokiu blevyzgu, ar sveciu uzgauliojimu... biggrin.gif Labai linksma ju programa,taktiskas vedimas,nuostabus balsai,didelis dekui muzikantams uz nuostabia svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 07 15, 14:38)
Na ka gi,neseniai atsokau savo vestuves. lotuliukas.gif Manau pamenat,kaip buvo sunku issirinkti muzikantus savo sventei man,manau cia ne tik man,bet ir kiekvienai sudetingas uzdavinys g.gif  Is tu gausybes mes pasirinome Janauskus(eksmexicano) ir esame be galo jais patenkinti bei laimingi,nes svente tiesiog buvo nuostabi, be jokiu blevyzgu, ar sveciu uzgauliojimu... biggrin.gif Labai linksma ju programa,taktiskas vedimas,nuostabus balsai,didelis dekui muzikantams uz nuostabia svente  thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad svente super praejo thumbup.gif Gal galetum pasidalinti i az muzikantu kontaktais ir ar butu kur galima pasiklausyt ju balsu? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors zinot ka nors apie DJ Pacha? uzsisakem ji musu vestuviu pokyliui bet nesu tikra del jo.. jis siaip neseniai pradejo vesti renginiu, jei kas turejot ka nors bendro su juo - brukstelkit apie ispudzius smile.gif
Atsakyti
Kaip galima jau uzsisakyti, nors neturi jokiu jo rekomendaciju ar atsiliepimu? g.gif Bet filmuota medziaga jo vedamu renginiu perziurejote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2009 07 13, 09:59)
Laba diena visoms smile.gif

Gal galėtumėte man padėti?
Ieškau žmogaus, kuris išlydint nuotaką iš namų galėtų pagroti akordijonu smile.gif
gal kas nors žinote ką nors?
Busiu labai dėkinga wink.gif

Sveika,

žinau muzikantus, kurie groja vestuvėse, gana šauniai jas veda. Kiek girdėjau draugų nuomonę, labai malonus žmogus. Manau, kad ir akordeonu groja, išlydi nuotaką. Pamėgink susisiekti, gal padės. http://muzikanto.wordpress.com/ Sėkmės!
Atsakyti
Gal kas nors šiais ar 2008 m. susidūrėte su ansambliu "Idilija"? Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie juos.
Atsakyti
Vestuves atsokom neseniai, tad galiu tik pagirti musu muzikantus - muzikine grupe Kablys is Siauliu. grojo ir dainavo du broliai, bet viskas buvo lb liux - kulturingai, linxmai, nebanaliai, taresi su pirsliais del visko. Tikrai dziaugiuos kad juos pasieemem, nors ir buvo baimes, nes radom juos tik likus 1 men. iki vestuviu. Bet lb sauniai viskas thumbup.gif aciu jums, vaikinai, uz saunu vakara drinks_cheers.gif
Atsakyti