Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(Ryto rasa @ 2008 10 07, 20:31)
Labas, musu vestuvese grojo Frank Orchestra. Likome labai patenkinti - ir mes, ir sveciai. Ir kaina patiko.
O kai uzdainavo Jacksono "Billie Jean", tai iki dabar smagu prisimint, kas dejosi  tongue.gif

va šitiems reikės skambintis biggrin.gif Jei net Jacksoną groja wub.gif
Atsakyti
Jau kelinta gera atsiliepima apie Frank Orchestra skaitau, bet nerandu ju kontaktu?

Gal kas turit? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Radom kazkokius muzikantus pagal rekomendacija. Sako ir graziai groja ir praveda pilnai. Kaina 1700 vakarui, groja dviese. Kaip sakot ar normali kaina? Cia Klaipedoje.
Atsakyti
Sveikos, na pagaliau atsokau ir as savo vestuves. Turejom tikrai saunius muzikantus, kurie kiekviena tarpa uzpilydavo. Nors pas mus liudininkai buvo superiniai, visokiu zaidimu prisiruose, tai su tais muzikantais puikus duetas buvo. Kartu su liudininkais tikrai viskas jiems puikiai sekesi. Tik vat neaisku, jei jie vieni turetu viska pravesti kaip tada sektusi. Bet manau susitvarkytu sauniai. Jei ka sudomins rasykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 10 rugpjūčio 2009 - 14:43
QUOTE(vardepavarde @ 2009 08 10, 12:41)
Jau kelinta gera atsiliepima apie Frank Orchestra skaitau, bet nerandu ju kontaktu?
Gal kas turit? 4u.gif

Sveikos! Frank orchestra kontaktai 868085004 . Atididrbo tikrai kokybiskai ir profesionaliai. Sekmes smile.gif atsiprasau kurioms neatsakiau i az,seniai nebuvau prisijungus blush2.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, kas per rašymai až.... taigi čia tema apie muzikantus, tai ir rašom, kas kaip už kiek... antraip ši tema netenka prasmės..
Atsakyti
man irgi nepatinka kad per az. kas cia per paslaptys, juk tam ir skirtas forumas, kad VIESAI siulytumet muzikantus
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal zinote kokiu atsiliepimu apie vaikinukus is Marijampoles grupe Vakaras? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serra: 11 rugpjūčio 2009 - 16:06
sveikutės,gal kartais kai kuri žinote Laimučio Purvinio kontaktus? 4u.gif
Bučiau begalo ,bekrašto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 07 10, 12:48)
Nezinau kuriuos muzikantus imti, Dainiai, Vizitas ir Aleksandras ir grupe ar Kaprizas. Kiek supermamoj priskaiciau, tai Dainiai atrodo geriausi. Kaina visu vienoda 2000 vakarui

Man labai patiko Vizitas, negeria, jokiu blevyzgu, su jumoru viskas ok, ir pan. Zaidimuku pasiulo. Balsas grazus, plius ir su smuiku kai ka pagroja. Dar ir simpatiskas vyrukas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justulis: 12 rugpjūčio 2009 - 17:22
QUOTE(serra @ 2009 08 11, 17:06)
Sveikutes smile.gif Gal zinote kokiu atsiliepimu apie vaikinukus is Marijampoles grupe Vakaras?  g.gif

http://www.callia.lt...-grupe-vakaras/

man jie asmeniskai labai patiko, nes tikrai super groja ir dainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

As rekomenduoju savo muzikanta Manta Karpoviciu. Labai grazus balsas, per vestuves prasitare kad dalyvaus Muzikos akademijoje naujaji sezona. tik jis negroja, leidzia muzika per savo aparatura ir dainuoja
del vedimo nelabai zinau, jis siule mums savo scenariju, bet gavosi kazkoks nesusikalbejimas su pirsliais, jie padare visiskai kitaip, ne taip kaip as norejau, tai jam vargsui nelabai pavyko ir isiterpti. bet kad reikia labai grazaus balso tikrai rekomenduoju. dar ir su saksofonu grojo wub.gif beje kaip po to girdejau atsiliepimus is sveciu nu taip tiesiai sveisiai pasake kad is pradziu labai toks atrode nu aukstesnio lygio ar kaip cia issireikst, pvz mano mociute norejo tu senoviniu daineliu, tralialiusku kuriu nelabai buvo ir jei buvo tai daugiau po 24val. bet man tai jis labai labai patiko. labai rekomenduoju, operinis balsas
ai beje sumokejau tik 500lt, o grojo nuo 19 iki 4val.
Atsakyti