QUOTE(diat @ 2009 10 23, 13:21)
snd MB brangusis skambino jiems ir jie jau sako kaina 2200.ydomiai. mes istikro norejom DVYNIU arba DAINIU,bet jie uzimti,

tai nzn ka besisamdyt.kas del vedanciuju,tai mes taip pat galvojom juos samdyt,bet kiek apskambinau muzikantu,jie nepatare to daryt,nes tik gausis makalyne ir nesusipratimai.jie man aiskino taip,kad sumokesi anrtus pinigus,o naudos menkos teturesit,nes jei geri muzikantai tai jie pilnai praves,o jei noresi su tradicijom,tai uzteks tik liudininku nedideles pagalbos. jei tu nori tikrai geru muzikantu tai Dainiai superiniai,jie ima 3000,bet kaina to verta.nors aisku skonio reikalas. o tu gal zinai kokiu gerus?
As ka drasiai galiu rekomenduoti tau tai Karciama, nes pati dalyvavau draugu vestuvese jie dainavo ir vede ... tai buvo super smagu

jie siaip kantri muzikantai, bet vestuvinis ju repertuaras kitoks. Mes butumem juos eme bet kadangi buvo pas draugu nebenorim. Kas del dvyniu, taip pat maciau biskuti cd kur jie vede vestuves, tai maciau kad vyrukai atsidave darbuj, bet del ju dainavimo tai

gal man kazko kitoko noretusi ( bet kaip sakiau mes turim juos uzsisake, bet vedeja musu sake pasiulys savo muzikantus su kuriais susidirbe yra, tai matysim

) ... aj dar skaiciau daug geru atsiliepimu apie Grasi( uz 2 dienas 3000lt), swett (jie uz viena diena 2000lt praso), aleksandras ir grupe chemija ( uz dvi dieneles 2500lt ) ..cia kainos tokios kurias paskambinus man jie sake ... bet matai kaip su jais yra patys metosi tarp tu kainu

:lotuliukas