Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jota @ 2009 06 07, 18:08)
Mane atkalbėjo... Sako, kad neišlaikys visos dienos, nes aš noriu tiesiog surištos puokštelės, o ne sukištos į šlapią bumbulą... Anot floristės, vėdrynai turėtų laikytis geriau, todėl juos ir pasirinkau - pamaišys su frezijom, rožėm ir dar kažkokiom smulkiom gėlelėm, kad vėdrynus prilaikytų.

Tikrai tiesa, kad bijūnai labai labai lepūs ir vienintelė išeitis: mikrafonas doh.gif
Tikiuosi tau gaus reikiamos spalvos vėdrynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 06 07, 19:13)
Tikrai tiesa, kad bijūnai labai labai lepūs ir vienintelė išeitis: mikrafonas  doh.gif
Tikiuosi tau gaus reikiamos spalvos vėdrynų smile.gif

Maniškiai balti turėtų būti. Po tavojo 'nuotykio', žinai, nebejuokinga daros, bet bandau pasitikėti floriste, nes kaip ir pažįstama, jeigu nepavyks reikiamos spalvos gauti, tikiuosi, nepakiš kiaulės ir perspės laiku, bandysim kažką keist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 04, 12:50)
Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. Daugeliui draugių ji labai graži, o man ji tragiška doh.gif  Tos raudonos rožės ir dar plunksnos doh.gif  Dabar galvoju ar čia aš skonio neturiu, ar jos? Taigi kokia jūsų nuomonė?
user posted image

kazkas baisaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 04, 12:50)
Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. Daugeliui draugių ji labai graži, o man ji tragiška doh.gif  Tos raudonos rožės ir dar plunksnos doh.gif  Dabar galvoju ar čia aš skonio neturiu, ar jos? Taigi kokia jūsų nuomonė?
user posted image

o man tai ji visai idomi, nesakau kad grazi, ar negrazi, tiesiog kitokia. bet kokiu atveju, pati tokios nesirinkciau, o sios puokstes vieninteli panaudojimo varianta taip pat isivaizduoju ziema tarp pusniu smile.gif gal kazkam cia svajoniu puokste smile.gif
Papildyta:
bet jau pasirinkus tokias gelytes, kitokiu akcentu tikrai nebereiktu,mano manymu, nes foto matosi dar raudoni papuosalai nuotakos, tai jau tada per daug gaunasi ir tikrai vaizdelis nekoks, nebent tikslas-norint issisokti....
Atsakyti
[attachmentid=178858][attachmentid=178858]nepasakyciau,kad baisi puokste su pukeliais,normali visai,as per savasiais vestuves gavau nemazai,puostu pupksciu,pukeliais,tik ne tiek gausiai smile.gif na,gal ta beda ir yra tame,kad siek tiek per daug g.gif ,juk skonio reikalas,nereikia peikti taip stipriai 4u.gif manoji buvo tokia,o sios pamergeliu
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 06 08, 18:22)
[attachmentid=178858][attachmentid=178858]nepasakyciau,kad baisi puokste su pukeliais,normali visai,as per savasiais vestuves gavau nemazai,puostu pupksciu,pukeliais,tik ne tiek gausiai smile.gif na,gal ta beda ir yra tame,kad siek tiek per daug g.gif ,juk skonio reikalas,nereikia peikti taip stipriai 4u.gif  manoji buvo tokia,o sios pamergeliu

o man tos pamergių labai gražios aš kaip jaunoji tokią mielai turėčiau, iš kokių čia gėlyčių? 4u.gif
Atsakyti
Nastulia, bet turbūt l. brangios tokios, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 06 09, 09:53)
o man tos pamergių labai gražios aš kaip jaunoji tokią mielai turėčiau, iš kokių čia gėlyčių?  4u.gif

Čia visur orchidėjos tai tikrai brangu smile.gif
Atsakyti
Sakykite, o kokios daugmaz nuotakos puokstes kainos Kaune..? Ar kituose miestuose?
Nes as kazkaip jauciu busiu permokejus... g.gif
Atsakyti
iškilo toks klausimas - kai nuėjau į gėles apsižiūrėti, kiek maždaug kainuoja jaunosios puokštė, tai pardavėja pareiškė - ko tu pergyveni, vis tiek už jaunosios puokštę moka jaunikis. Ar tikrai taip ir yra? Ar jūs taip darot? Mes tai buvom planavęsi visiškai kitaip... Atseit jis ir užsakinėja, ir moka...

Ir dar vienas prašymas - gal žinote, kur pasižiūrėti, kaip daromi kaspinai, t.y. tie kur puošiamos mašinos - ketinu pataupyti ir darytis pati, bet nelabai žinau, kaip. Aišku, galima bent vieną išardyti ir pamatyti, bet ar tas bus tinkama ir dideliems?
Atsakyti
QUOTE(Tik vien tokia @ 2009 06 10, 12:41)
iškilo toks klausimas - kai nuėjau į gėles apsižiūrėti, kiek maždaug kainuoja jaunosios puokštė, tai pardavėja pareiškė - ko tu pergyveni, vis tiek už jaunosios puokštę moka jaunikis. Ar tikrai taip ir yra? Ar jūs taip darot? Mes tai buvom planavęsi visiškai kitaip... Atseit jis ir užsakinėja, ir moka...
Ir dar vienas prašymas - gal žinote, kur pasižiūrėti, kaip daromi kaspinai, t.y. tie kur puošiamos mašinos - ketinu pataupyti ir darytis pati, bet nelabai žinau, kaip. Aišku, galima bent vieną išardyti ir pamatyti, bet ar tas bus tinkama ir dideliems?

Pas mus tai bendras biudzetas ir man lengviau nepasidarys kad ta sumele apmokes jisai lotuliukas.gif nes jau labai daug jie rauna kai tik isgirsta vestuviams smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Tik vien tokia @ 2009 06 10, 13:41)

cia jau pardaveja tikrai nusisnekejo. Faktas juk tai is jusu abieju kisenes. pavyzdziui musu jau senokai bendras biudzetas. Tai man viskas svarbu. O puokstes kainos ypac uzkyla jei pasakai "vestuves". Toks jausmas ir uz puokstes tada 100 moket gali. Jaunosiso puokste salone paprastam kaune kainuo nuo 100 lt.
Atsakyti