Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Aš kiek žinau plumerijos (lietuviškai jostros) yra havajų vestuvinės gėlės ir auga jos kaip suprantu tik kažkur tai anapus atlanto doh.gif tačiau lyg ir prekiaujama jomis vazoeliuose gėlyne kurio kontaktus nurodžiau 4u.gif Kam labai įdomu galit parašyti jiems el. paštu ir pasidomėkit mirksiukas.gif Nes aš tas gėlytes kažkurioj praeitj temoj radau ir kontaktus taip pat 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek groziu wub.gif

Gal kas zinot, koks yra bijunu zydejimo laikotarpis ? g.gif
Vestuves musu liepos pabaigoje, labai noreciau bijunu puoksteles.. bet kiek esu girdejus- jie zydi zymiai anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 05, 23:04)
Kiek groziu  wub.gif

Gal kas zinot, koks yra bijunu zydejimo laikotarpis ?  g.gif
Vestuves musu liepos pabaigoje, labai noreciau bijunu puoksteles.. bet kiek esu girdejus- jie zydi zymiai anksciau.

na kiek as prisimenu jie zydi birzeli g.gif
Atsakyti
Dabar pas tėvelius mačiau jau vienas žiedas prasiskleidęs, o šiaip tai jų pats žydėjimas per Jonines biggrin.gif Manau kad liepos gale nebebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 06, 01:04)
Gal kas zinot, koks yra bijunu zydejimo laikotarpis ?  g.gif

Lietuviškų bijūnų žydėjimas jau prasidėjo ir tęsis savaitę - dvi. Ar būna dekoratyvių iš Olandijos reikia klausti florisčių.
Atsakyti
Aciu uz informacija, taip ir galvojau doh.gif
Del tu dekoratyviniu reiks pasidomet aciuks.gif
Atsakyti
keletas pavyzduku is ko rinksiuos rudeniui
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 06 06, 15:25)
keletas pavyzduku is ko rinksiuos rudeniui

Man sitas labai grazus wub.gif
bet man kazkai daugiau i pavasarini panasus, tokios spalvos svelnios ax.gif
Atsakyti
mano puokste bus is bijunu ax.gif tikiuosi nenuzydes iki atenancio sestadienio biggrin.gif bet kai uzsakinejau, tai floristes akis tik ispute kad is bijunu rolleyes.gif turbut visos daro tik is roziu ir orchideju lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas zinot ar as gausiu liepos pabaigoj orchideju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmel @ 2009 06 07, 01:00)
mano puokste bus is bijunu ax.gif tikiuosi nenuzydes iki atenancio sestadienio biggrin.gif bet kai uzsakinejau, tai floristes akis tik ispute kad is bijunu rolleyes.gif turbut visos daro tik is roziu ir orchideju lotuliukas.gif

Mane atkalbėjo... Sako, kad neišlaikys visos dienos, nes aš noriu tiesiog surištos puokštelės, o ne sukištos į šlapią bumbulą... Anot floristės, vėdrynai turėtų laikytis geriau, todėl juos ir pasirinkau - pamaišys su frezijom, rožėm ir dar kažkokiom smulkiom gėlelėm, kad vėdrynus prilaikytų.
Atsakyti