Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jota @ 2009 05 19, 23:45)
Ooo, nepamiršk tik, ką?  bigsmile.gif Arba priminsiu  biggrin.gif Kaip sekasi vestuvėms ruoštis? Vaje, jau visai gretai didžioji diena  bigsmile.gif

Man siūlė ir variantą vėdrynai su frezijom arba rožėm smulkesniais žiedais. Nebežinau, kokį galutinį variantą pasirinksiu, tačiau būčiau labai laiminga, jei bent vieną iš ankstesniam įraše minėtų smile.gif

Nepamiršiu, visose galimose temose visais klausimais pasisakysiu biggrin.gif

va prisiminiau, kad su astromerijom man maišys. Bet dabar pradėjau dvejoti gal prašyti kad su eustomom arba pelėžirniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 05 19, 22:35)

wub.gif
Atsakyti
http://www.geliugaub...les-mainmenu-30

labai graziu pavyzdeliu yra 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 20, 22:57)
Nepamiršiu, visose galimose temose visais klausimais pasisakysiu  biggrin.gif

va prisiminiau, kad su astromerijom man maišys. Bet dabar pradėjau dvejoti gal prašyti kad su eustomom arba pelėžirniais  g.gif

Ok, lauksiu visose įmanomose temose biggrin.gif

Su pelėžirniais gražu. Astromerijų nežinau, eustomos irgi dailios.
Aš galbūt pelėžirnius rinkčiausi, nes jie dar ir skaniai kvepia... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jota: 21 gegužės 2009 - 20:23
mergaites gal zinot ar rugpjucio pradiozioje yra orchideju? nes man vienam salone sake kad sunku rasti nes ne ju zydejimo laikas buna ar kaskas kita.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 05 23, 20:36)
mergaites gal zinot ar rugpjucio pradiozioje yra orchideju? nes man vienam salone sake kad sunku rasti nes ne ju zydejimo laikas buna ar kaskas kita.... 4u.gif

Tikrai yra smile.gif Vasaros pabaigoj net mano orchiu palange visada ziedais apsipylus buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 05 23, 20:36)

Taip ir yra ! gaut imanoma tik zieduko kaina iseina apie 10 lt ( dabar 3-5 lt) nes saka apie 100 lt geriausiai uzsakyneti turguje , nes floristas del jusu tures uzsisakyti visa deze nes vienos sakos niekas neves. o turguj del to kad ten apyvarta didesne ir tas floristas gales likusias laisvai parduoti!
Tik ar jus norite orchideju "cymbidium" ar peneopsu (Phalaenopsis)? As cia rasiau apie cymbidium. Jei peneopsu tai tiktai problemos nebus gauti, kaip raso ievune net ant palanges ju yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRI$KA: 24 gegužės 2009 - 23:02
QUOTE(Jota @ 2009 05 20, 00:45)
Ooo, nepamiršk tik, ką?  bigsmile.gif Arba priminsiu  biggrin.gif Kaip sekasi vestuvėms ruoštis? Vaje, jau visai gretai didžioji diena  bigsmile.gif

Man siūlė ir variantą vėdrynai su frezijom arba rožėm smulkesniais žiedais. Nebežinau, kokį galutinį variantą pasirinksiu, tačiau būčiau labai laiminga, jei bent vieną iš ankstesniam įraše minėtų smile.gif

Frezijas tikrai siulyciau deti jos dera visur,beto labai skaniai kvepia ir graziai atrodo:)
Atsakyti

tai vat kad del gelyciu nenusprendziu dar vis, norisi lyg orhideju ir sau puokste ir pamergytems bet grazu ir is roziu padaryta apvali puokste... dar dvejoju g.gif

aciu ir jums bet jau kituose salonuose suzinojau kad Phalaenopsiu neproblema rasti thumbup.gif dar turiu pora menesiu tai dar galvosiu kokiu gelyciu noreciau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar su kolegem ziurinejome viename internetiniame puslapyje, tai tokiu parinkom smile.gif

Siaubas, nedave puoksciu nuoradu nukopijuoti, zodziu vel reiks ieskoti, net neduoda ir paveiksleliu issisaugoti, normaliai, tai kaip parodysiu floristei ko noriu.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ynksster: 27 gegužės 2009 - 08:50
QUOTE(ynksster @ 2009 05 27, 10:48)
Sveikos, vakar su kolegem ziurinejome viename internetiniame puslapyje, tai tokiu parinkom  smile.gif
Siaubas, nedave puoksciu nuoradu nukopijuoti, zodziu vel reiks ieskoti, net neduoda ir paveiksleliu issisaugoti, normaliai, tai kaip parodysiu floristei ko noriu....  verysad.gif

paveikslelius tai su print screen nufotkink ir persimesk i paint'a ten graziai issikirpk ir issisaugok... daznai taip darau kai neleidzia kopijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano puokste buvo tokia ax.gif
user posted image
Atsakyti