Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Wonderful @ 2009 08 25, 18:33)
stai manoji puokste buvo is oranziniu kaliju wub.gif

http://public.fotki....scf6808jpg.html

kazkodel man neatidaro g.gif visos taip giria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 08 26, 12:14)
Praso passwordo  verysad.gif

jau nuemiau passworda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(garbaneLS @ 2009 08 26, 13:31)
kazkodel man neatidaro g.gif  visos taip giria unsure.gif

jau veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 08 24, 00:07)
O kaip ji tau issilaike? Nes kalbejau su floriste, tai ji man nerekomendavo falenopsiu, nes jie atseit tik pora valandu issilaiko yra labai jautrus vejui ir tt., tai sake nebent is tikru orchideju jos atsparios yra, bet ju dar ne sezonas  g.gif  Lauksiu dar kazkiek tu tikru orchideju, jei nepasirodys tada nzn ka daryt...

Ale tikrai orchideju dar ne sezonas blink.gif tu tikruju...tai as viska darysiu is phlaenopsiu. Man floriste sake, kad jos atsparios ir tikrai gerai laikosi ax.gif O tikrosios orchidejos ziedas yra labai sunkus ir sake i plaukus netinka, nes nesilaikys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 19, 22:49)
As irgi tik uz rozes  thumbup.gif  mano irgi buvo is roziu ir freziju. O tavo puokstyte tai labai grazute  4u.gif

aciu blush2.gif o tu gal savaja puostyte idetum parodyti? : ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 08 26, 18:55)
aciu blush2.gif  o tu gal savaja puostyte idetum parodyti? : ax.gif

Jau berods buvau kazkur idejus, bet gali dar pasidairyt tarp mano fotkiu mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...857793726747522
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 19:13)
Jau berods buvau kazkur idejus, bet gali dar pasidairyt tarp mano fotkiu  mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...857793726747522

bet jau nuotrauku grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 26, 20:27)
bet jau nuotrauku grazumas wub.gif

Aciu rolleyes.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 26, 18:48)
Ale tikrai orchideju dar ne sezonas blink.gif tu tikruju...tai as viska darysiu is phlaenopsiu. Man floriste sake, kad jos atsparios ir tikrai gerai laikosi ax.gif  O tikrosios orchidejos ziedas yra labai sunkus ir sake i plaukus netinka, nes nesilaikys unsure.gif

Na turbut kiek florisciu tiek nuomoniu....
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 26, 18:48)
Ale tikrai orchideju dar ne sezonas blink.gif tu tikruju...tai as viska darysiu is phlaenopsiu. Man floriste sake, kad jos atsparios ir tikrai gerai laikosi ax.gif  O tikrosios orchidejos ziedas yra labai sunkus ir sake i plaukus netinka, nes nesilaikys unsure.gif

Tikrai taip, tos vadinamos tikrosios orchidejos prasideda tik spalio-lapkricio mazdaug menesi, nes vasaro jos buna labai brangios, ir nekokybiskos. Tarkim sakele su 6-8ziedeliais didemoje kainuoja apie 100 lt doh.gif
O del sunkumo, netiesa, plaukuose puikiai atsilaiko ir labai graziai atrodo, aisku reikia tik kirpejos, kuri ismano savo darba, bei floriste kuri paruostu ziedeli, nors ir be apdirbimo ziedas atsilaiko nuskintas nuo sakeles keleta dienu.
Atsakyti
kam patinka frezijos:

user posted image

sita man miela:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 08 27, 11:29)
Tikrai taip, tos vadinamos tikrosios orchidejos prasideda tik spalio-lapkricio mazdaug menesi, nes vasaro jos buna labai brangios, ir nekokybiskos. Tarkim sakele su 6-8ziedeliais didemoje kainuoja apie 100 lt  doh.gif
O del sunkumo, netiesa, plaukuose puikiai atsilaiko ir labai graziai atrodo, aisku reikia tik kirpejos, kuri ismano savo darba, bei floriste kuri paruostu ziedeli, nors ir be apdirbimo ziedas atsilaiko nuskintas nuo sakeles keleta dienu.

Bet dar turi buti ir plauku, kad laikytusi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=*didi*,2009 08 23, 11:05]
vau kokia grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quo

Kiek mokejot uz sita grozi,jai nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti