QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 28, 13:28)
O as labai uz ta "mikrofona". Ir atrodo gerai, ir laikosi puikiai tiesiog

O kiek kas daro be nieko, tai vakare vis tiek gelytes nuleipsta daugiau ar maziau, nieko cia nepadarysi...
Mano pacios puokstyte buvo mikrofone tame ir tikrai gerai laikesi gelytes ir grazu buvo.. mano puokstyte buvo roziu burbuliukas, gana sunki buvo, bet verta toki grizi nesioti visa diena

o jo koteli paslepia kaspineliu, tai net nesuprasi, kad ten mikrofonas
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2009 08 28, 19:07)
Man tai labai grazu naturalumas - kai gelytes be mikrofono,matosi ju koteliai

Manoji buvo be mikrofono - vien tik rozes,bet labai gerai issilaike (masinoje kai vazinejomes i gamta imerkdavau i zalia kempine(oaze), o baliuje jau i vazele )
Grazu naturalumas, bet juk rozes badosi, tai kazi kaip ten su jom...

o tas merkimas vis i kazka, tai vis rupinimasis, o va su mikrofonu, tai nereikia zvalgytis, kad greit gali nuvysti gelytes ir butinai reikia pamerkti jas i vandeni.. na cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(I_N_A @ 2009 08 28, 19:23)
Noriu pasidalinti savo patirtimi... Praejusi savaitgali buvo musu vestuves, labai grazios ir linksmos, viskas praejo be didesniu nesklandumu... Bet... Del puoksciu... Nesiulyciau uzsisakineti puoksciu garliavoje, prie iki , parduotuve vadinasi "Geliu sala". Uzsakiau baltu geliu puokste sau ir gelyte jaunikiui padare ne baltas o kremines... Pirslienei uzsakeme puokste su ilgai kotais, o padare visai mazyte... Taigi va, kad nesusigadintumete nuotaikos sau... sekmes
na ne kas jeigu sitaip padare.. nes jei man butu padare kremines rozes vietoj baltu, tai buciau vietoj numirusi

bet as savo puokstyte maciau jau vestuviu isvakarese

o taip pat ir pamergyciu, pirslienes ir masinos papuosima

rekemenduociau visoms kaunietems ta geliu salona, tik nepamenu kaip vadinasi...