Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Loreta_geles @ 2009 08 27, 10:52)
kam patinka frezijos:

labai wub.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu naturalumas - kai gelytes be mikrofono,matosi ju koteliai wub.gif Manoji buvo be mikrofono - vien tik rozes,bet labai gerai issilaike (masinoje kai vazinejomes i gamta imerkdavau i zalia kempine(oaze), o baliuje jau i vazele ) thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo patirtimi... Praejusi savaitgali buvo musu vestuves, labai grazios ir linksmos, viskas praejo be didesniu nesklandumu... Bet... Del puoksciu... Nesiulyciau uzsisakineti puoksciu garliavoje, prie iki , parduotuve vadinasi "Geliu sala". Uzsakiau baltu geliu puokste sau ir gelyte jaunikiui padare ne baltas o kremines... Pirslienei uzsakeme puokste su ilgai kotais, o padare visai mazyte... Taigi va, kad nesusigadintumete nuotaikos sau... sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 28, 13:28)
O as labai uz ta "mikrofona". Ir atrodo gerai, ir laikosi puikiai tiesiog  thumbup.gif  O kiek kas daro be nieko, tai vakare vis tiek gelytes nuleipsta daugiau ar maziau, nieko cia nepadarysi... smile.gif

Mano pacios puokstyte buvo mikrofone tame ir tikrai gerai laikesi gelytes ir grazu buvo.. mano puokstyte buvo roziu burbuliukas, gana sunki buvo, bet verta toki grizi nesioti visa diena smile.gif o jo koteli paslepia kaspineliu, tai net nesuprasi, kad ten mikrofonas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2009 08 28, 19:07)
Man tai labai grazu naturalumas - kai gelytes be mikrofono,matosi ju koteliai wub.gif Manoji buvo be mikrofono - vien tik rozes,bet labai gerai issilaike (masinoje kai vazinejomes i gamta imerkdavau i zalia kempine(oaze), o baliuje jau i vazele )  thumbup.gif

Grazu naturalumas, bet juk rozes badosi, tai kazi kaip ten su jom... g.gif o tas merkimas vis i kazka, tai vis rupinimasis, o va su mikrofonu, tai nereikia zvalgytis, kad greit gali nuvysti gelytes ir butinai reikia pamerkti jas i vandeni.. na cia mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(I_N_A @ 2009 08 28, 19:23)
Noriu pasidalinti savo patirtimi... Praejusi savaitgali buvo musu vestuves, labai grazios ir linksmos, viskas praejo be didesniu nesklandumu... Bet... Del puoksciu... Nesiulyciau uzsisakineti puoksciu garliavoje, prie iki , parduotuve vadinasi "Geliu sala". Uzsakiau baltu geliu puokste sau ir gelyte jaunikiui padare ne baltas o kremines... Pirslienei uzsakeme puokste su ilgai kotais, o padare visai mazyte... Taigi va, kad nesusigadintumete nuotaikos sau... sekmes smile.gif

na ne kas jeigu sitaip padare.. nes jei man butu padare kremines rozes vietoj baltu, tai buciau vietoj numirusi doh.gif bet as savo puokstyte maciau jau vestuviu isvakarese biggrin.gif o taip pat ir pamergyciu, pirslienes ir masinos papuosima biggrin.gif rekemenduociau visoms kaunietems ta geliu salona, tik nepamenu kaip vadinasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 08 28, 16:24)
http://public.fotki....sherry/suknele/
mano vestuvine puokste smile.gif  labai paprastute smile.gif

siaip grazu 4u.gif tik kazkaip jos mazai prasiskleide ir todel atrodo,kad labai stori kotai g.gif ar cia tik man taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 08 28, 20:16)
siaip grazu  4u.gif  tik kazkaip jos mazai prasiskleide ir todel atrodo,kad labai stori kotai  g.gif  ar cia tik man taip  blush2.gif

Aha, man ir atrodo, kad gražiau būtų, jei žiedai šiek tiek didesni būtų arba kotai plonesni ar trumpesni. Bet puokštės esmė man patinka wub.gif
Atsakyti
kiekviena puokstyte laabi grazi ir turi savo unikalumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurguciuke: 30 rugpjūčio 2009 - 14:56
QUOTE(Desire*~> @ 2009 08 28, 12:55)

o man asmeniskai nelabai...
Atsakyti
Pagaliau galiu įdėti ir savo puokštytę.. Labai norėjau bijūnų, bet ne laikas jiems dabar- tai dariausi tik iš rožių, klasika cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 08 30, 20:22)

grazute wub.gif
Atsakyti
O as uzsimaniau savo vestuvems rugiageliu, ir gavau smile.gif Zinau, kad parsiustos buvo is Olandijos, puokstele man kainavo 60 Lt, bet buvau labai, labai patenkinta. Dar ir i plaukus padare gelytes, ant torto uzdejo. Buvo nedidele puokstele ir vien rugiageles, net netikejau, kad gali issilaikyti. Visa diena prasiveziojau, dar ir kita diena atrode graziai, nors nebuvo niekur imerktos. Aisku, nebuvo labai karsta diena, gal but baigesi blogiau su puosktele.

Pasigyriau ir as smile.gif Noriu pasakyti, kad tikrai galima gauti geliu, kokiu tik nori.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 08 28, 19:36)
Grazu naturalumas, bet juk rozes badosi, tai kazi kaip ten su jom... g.gif  o tas merkimas vis i kazka, tai vis rupinimasis, o va su mikrofonu, tai nereikia zvalgytis, kad greit gali nuvysti gelytes ir butinai reikia pamerkti jas i vandeni.. na cia mano nuomone 4u.gif

Tai jos be spygliu buvo - nuskabe spygliukus gelininke 4u.gif
Atsakyti