Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Niviuke @ 2009 06 03, 14:28)
O vat sios spalvytes tai tikrai tik sveikinimui  thumbup.gif

Kodėl? g.gif Juk nebūtinai balta puokštė turi būti, daugelis nuotakų puokštę renkasi prie kažko derindamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 03, 14:30)
Kodėl?  g.gif  Juk nebūtinai balta puokštė turi būti, daugelis nuotakų puokštę renkasi prie kažko derindamos  mirksiukas.gif

Pritariu, ir nebutinai turi but tokios pat,kaip parodyta, galima vietoj geltonu baltas kalijas paimt ir deco padaryt ivairesni su baltais kaspinais. g.gif 4u.gif as kazko tokio noriu savo vestuvinei puokstei ax.gif Gal dar kas nors turi nuotraukyciu su kalijom 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 03 birželio 2009 - 13:55
QUOTE(Tomike @ 2009 06 03, 14:55)

thumbup.gif paprastutes, kuklios ir grazios, ko daugiau reikia wink.gif
Atsakyti

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 03 birželio 2009 - 14:03
[quote=Tomike,2009 06 03, 15:02]

Man paskutine labai krito i aki, reiks gerai pagalvot 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai kaip tik kalijos ne baltos grazesnes.
Atsakyti
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pas mane ir is kaliju bus, net kitokiu variantu neziurejau, labai grazu, tinka prie suknytes, ir paprasta, thumbup.gif , svarbiausiai neperkrauta.
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 03, 13:02)

Man irgi kalijos pacios graziausio wub.gif mano puokste bus tokia kaip siame paveiklelyje,tik su karoliukais ant koteliu. suknele bus sampano spalvos tai manau turetu graziai atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 06 04, 00:54)
Man irgi kalijos pacios graziausio  wub.gif mano puokste bus tokia kaip siame paveiklelyje,tik su karoliukais ant koteliu. suknele bus sampano spalvos tai manau turetu graziai atrodyti  g.gif

Atrodys tikrai graziai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2009 06 03, 14:30)
Kodėl?  g.gif  Juk nebūtinai balta puokštė turi būti, daugelis nuotakų puokštę renkasi prie kažko derindamos  mirksiukas.gif

Zinoma kad nebutinai turi buti balta, bet man balta graziausia wub.gif Is tikruju as daznai sveikinimui pasirenku kalijas geltonas, tamsiai violetines, oranzines - jos man taip pat nuostabios gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 05 19, 23:39)
Jota, as kaip tik norejau rasyti, kad viedrynai labai panasus i bijunus  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Nu bet koks grozis tie viedrynai ir bijunai wub.gif As savo sventei turbut kazkokia panasia puokste noreciau wub.gif
Atsakyti