Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. Daugeliui draugių ji labai graži, o man ji tragiška doh.gif Tos raudonos rožės ir dar plunksnos doh.gif Dabar galvoju ar čia aš skonio neturiu, ar jos? Taigi kokia jūsų nuomonė?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 04 birželio 2009 - 11:53
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 04, 13:50)
Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. Daugeliui draugių ji labai graži, o man ji tragiška doh.gif  Tos raudonos rožės ir dar plunksnos doh.gif  Dabar galvoju ar čia aš skonio neturiu, ar jos? Taigi kokia jūsų nuomonė?
user posted image

na manau si puokste labiau tiktu ziemos metui , man atrodo laibai deretu prie sniego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 04, 12:50)
Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. man ji tragiška doh.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 06 01, 21:24)
Auksuole, sveikinu su praėjusia švente 4u.gif
Papasakok apie savo puokštelę, ką bigsmile.gif

Kadangi vėdrynų nebuvo mano spalvos tai padarė iš pilnavidurių eustomų. GELTONŲ. Ir buvo totaliai ne tokia apie ką kalbėjome. Tad ją pasinešiaujau iki po bažnyčios ir viskas. Nuvažiavau į saloną išsakyti pastabų tai nors pinigus gražino doh.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti nuomonės apie šią puokštę. Daugeliui draugių ji labai graži, o man ji tragiška doh.gif  Tos raudonos rožės ir dar plunksnos doh.gif  Dabar galvoju ar čia aš skonio neturiu, ar jos? Taigi kokia jūsų nuomonė?
user posted image

oo pamačiau ir vos amo netekau - tragiška ir man drinks_cheers.gif lyg tos rožės žąsų pūkuose būtų išvoliotos.

man nepatinka. bet jei viskas kažkaip suderinta, tai gal ir nieko cool.gif
Atsakyti
tokia puokste pamacius tai susidaro ispudis, kad nuotaka tikrai nenori atrodyti kukliai biggrin.gif man tai primena barbes hah.gif bet gal is tikruju ziema ir graziai atrodytu prie sniego, jei serksnas butu....
Atsakyti
Si puokste irgi ne mano skonio schmoll.gif ir ziemai ji man nepatiktu schmoll.gif ir apskritai man plunksnos nepatinka niekur, o tuo labiau puoksteje doh.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 04 birželio 2009 - 16:53
user posted image

Man schmoll.gif Labai jau atsiduoda "kicu"... ax.gif
Atsakyti
user posted image

kokia man ji ziemiska blink.gif bet ir ziema tokios nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Tikrai, kad tragiska doh.gif
Atsakyti
....pritariu schmoll.gif !!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti