Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(tiesioglaura @ 2009 07 20, 14:37)
man kuris laikas  pastoviai kieteja  pilvas.isitempia  ir  vel atleidzia.toks jausmas lyg kas pilve  sunkaus butu ir tempiasi i apacia g.gif kart  nuo karto pamaudzia pilva  nugara..rytais  suka  pilva  viduriuot pradejau bet  ne kasdien  bet  suka  pilva  tai kiekviena ryta g.gif  ar  cia  artejancio gimdymo pozymiai?

ir man taip bet ar čia būtinai reiškia kad greit pagimdysi?Man tik 37 - a savaite prasidėjo, dar nenusileido vaikas, šiandien darė echo, gal būtų pastebėjus gine ką.. g.gif

QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 20, 19:12)
kaip manot kas per skausmai gali but jei skauda pokrutine, po sonkauliais?tokie kaip diegliai kai tik pasisuku, jau zalia akyse blink.gif

man irgi kai ilgiau pasėdžiu, bet man rodos čia vaikas kojom remiasi i šonkaulius, o kartais ir paspardo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 21, 12:08)
nieko sau parengiamieji saremiai doh.gif  galvojau plysiu is visu pusiu doh.gif  o kas tada bus per tikruosius blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na as aisku ne medike, bet jei leliukas spardosi ir visa kita tvarkoj, tai turetu but parengiamieji ir nemanau, kad butinai per tikruosius turi skaudeti labiau, tai juk labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 07 21, 11:33)
Na as aisku ne medike, bet jei leliukas spardosi ir visa kita tvarkoj, tai turetu but parengiamieji ir nemanau, kad butinai per tikruosius turi skaudeti labiau, tai juk labai individualu.

kazkaip nelabai spardosi...va specialiai suvalgiau sokoladuka, kad man spirtu...o taip tai tylu kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 21, 12:37)
kazkaip nelabai spardosi...va specialiai suvalgiau sokoladuka, kad man spirtu...o taip tai tylu kazkaip unsure.gif

Tokiu atveju kreipciausi i gydytoja del sventos ramybes.
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 07 21, 12:13)
ir man taip bet ar čia būtinai reiškia kad greit pagimdysi?Man tik 37 - a savaite prasidėjo, dar nenusileido vaikas, šiandien darė echo, gal būtų pastebėjus gine ką.. g.gif
man irgi kai ilgiau pasėdžiu, bet man rodos čia vaikas kojom remiasi i šonkaulius, o kartais ir paspardo.. mirksiukas.gif

vat as ir taip maniau, kol iki 3najties su skausmais smd pravaiksciojau, pirma kas val, paskuj trumpejo, kas pusvalandi, paskuj rimo..paskuj vel ir vel nurimo, bet man ne taip kad uzeina pora sekundziu ir tarpas, uzeina ir taip keliam min pilva maudzia bet taip gerai ir sonus visus blink.gif tada praeina..paskuj uzmigau ryte tik pamaudena daba kaip pries mmm..kaipmanot? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 21, 12:37)

nepamirsk, kad nestumo gale, ypac jau ruosiantis maziukai ir taip maziau juda..as ir maziaujauciu, bet matau kaippilvas kilojasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pabandysiu apibudint saremius... g.gif man stipriai maude tiek pilvo apacia, tiek nugara ir toks jausmas jog stipriai nori i tulika ant rimto, viska suka, ir tai tikrai nera silpnas skausmas.. tuo metu tikrai negali apie nieka galvot, tik sustingsti ir stengies kvepuot, nes taip maziau skauda ir saremis trunka apie min ar dvi.. smile.gif na gale norisi ir sienom lipt ir rekt, net kviepuot pamirsti kaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 21, 13:45)
pabandysiu apibudint saremius...  g.gif  man stipriai maude tiek pilvo apacia, tiek nugara ir toks jausmas jog stipriai nori i tulika ant rimto,  viska suka, ir tai tikrai nera silpnas skausmas.. tuo metu tikrai negali apie nieka galvot, tik sustingsti ir stengies kvepuot, nes taip maziau skauda ir saremis trunka apie min ar dvi..  smile.gif na gale norisi ir sienom lipt ir rekt, net kviepuot pamirsti kaip... blush2.gif

o tu kur buvus kur nebuvus visur speji patart saunuole thumbup.gif
man ir sianakt panasei, tikrai kad sustingsti vietoj ir bandai kviepuot.beje nakty gal kelis kart ejau rimtesniam reikaluj i wc blush2.gif gal is streso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 21, 14:48)
o tu kur buvus kur nebuvus visur speji patart saunuole thumbup.gif
man ir sianakt panasei, tikrai kad sustingsti vietoj ir bandai kviepuot.beje nakty gal kelis kart ejau rimtesniam reikaluj i wc blush2.gif gal is streso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tau kaip anksti visokie pozymiai doh.gif Juk iki gimdymo dar pakankamai nemazai dienu. As turbut isproteciau, jei mano paskutinis menuo visas butu toks lotuliukas.gif Bet sakes kaip visoms skirtingai. O pirmojo gimdymo saremiu as niekaip negaleciau apibudinti, nes tiesiog man kazkoks samones uztemimas buvo - nieko neprisimenu beveik... Tik kad kol leido ant kamuolio spyruokliavau, nes labai skausma malsino. O siaip tai vyro prasiau, kad papasakotu, nes tik kai kuriuos epizodus prisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 07 21, 15:53)
Bet tau kaip anksti visokie pozymiai  doh.gif Juk iki gimdymo dar pakankamai nemazai dienu. As turbut isproteciau, jei mano paskutinis menuo visas butu toks  lotuliukas.gif Bet sakes kaip visoms skirtingai. O pirmojo gimdymo saremiu as niekaip negaleciau apibudinti, nes tiesiog man kazkoks samones uztemimas buvo - nieko neprisimenu beveik... Tik kad kol leido ant kamuolio spyruokliavau, nes labai skausma malsino. O siaip tai vyro prasiau, kad papasakotu, nes tik kai kuriuos epizodus prisimenu  doh.gif

oi man jau kiek laiko pamaudimai kaip per mmm tai isvis jau kelias sav doh.gif patikek linksma blink.gif
tau tai jau antras leliukas, o as isvis dar neissivaizduoju kas darosi doh.gif tai stresas vakar is pirmo buvo, paskuj apsiraminau ir juoktis pradejau kai skausmai uzeidavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, nežinau, kokiu greičiu artėja tas didis įvykis smile.gif bet turiu tokius požymius:
*prieš kelias savaites pasišalino kamštis;
*praeitą savaitę gyd. sakė, jog kaklelis sutrupmėjęs ir ruošiasi (2 cm buvo);
*jaučiu paruošiamuosius sąrėmius - labiau vėlai vakare, naktį - kartojasi kas 15-8 minutės, po keletą valandų ir... dingsta;
*jaučiu spaudimą į dubenį;
*pasidariau šiek tiek jautresnė bei jausmingesnė blush2.gif ;
*stengiuosi išlikti labai rami, it kalnas laugh.gif ir labai laukiu tolesnių įvykių bigsmile.gif .

Daug judu - prasmingai, su reikalais/ tvarkymaisis ir poilsiaudama sėdžiu bei darau lengvus pratimus ant gymnic kamuolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 21 liepos 2009 - 15:21
QUOTE(spengla @ 2009 07 21, 16:21)
Na, nežinau, kokiu greičiu artėja tas didis įvykis smile.gif bet turiu tokius požymius:
*prieš kelias savaites pasišalino kamštis;
*praeitą savaitę gyd. sakė, jog kaklelis sutrupmėjęs ir ruošiasi (2 cm buvo);
*jaučiu paruošiamuosius sąrėmius - labiau vėlai vakare, naktį - kartojasi kas 15-8 minutės, po keletą valandų ir... dingsta;
*jaučiu spaudimą į dubenį;
*pasidariau šiek tiek jautresnė bei jausmingesnė  blush2.gif ;
*stengiuosi išlikti labai rami, it kalnas laugh.gif ir labai laukiu tolesnių įvykių  bigsmile.gif .

Daug judu - prasmingai, su reikalais/ tvarkymaisis ir poilsiaudama sėdžiu bei darau lengvus pratimus ant gymnic kamuolio.

tai jau visi tikslus knyginiai pozymiai, tai kaip ir sveikinam, jau greit 4u.gif
Atsakyti
ziauriai skauda viska istisai, be pertrauku...pykina ...viskas, skambinu ir vaziuoju blink.gif
Atsakyti