Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 21, 17:16)
ziauriai skauda viska istisai, be pertrauku...pykina ...viskas, skambinu ir vaziuoju blink.gif

Lengvo gimdymo ir sveiko leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 21, 17:16)
ziauriai skauda viska istisai, be pertrauku...pykina ...viskas, skambinu ir vaziuoju blink.gif

sekmes brangioji!!! kad viskas lengvai ir greit praeitu! lauksim geriausiu ziniu ir maziuko vardelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
jpkiu pozymiu nejutau paprasciausiai is kart saremiai prasidejo kas 4-5 min , ir po 4 val vaziavai i ligonine , is viso 12 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, gal galit paaiskinti man dar nepatyrusiai blush2.gif , kas cia gali buti - per visa nakti karts nuo karto isbegdavo toks kaip vandenukas, gleivemis pavadinti sunkoka nes jau labai skystos butu, bet kaip vandenims begt kiekis galvociau mazokas, nes geras valgomas saukstas isbega ir vel ramu. Ir va visa diena dar taip tesiasi unsure.gif . Ar gali vandenys taip po truputuka nubegineti? Tikrai pasimetus ir nezinau ka galvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2009 07 26, 14:51)
Laba, gal galit paaiskinti man dar nepatyrusiai blush2.gif , kas cia gali buti - per visa nakti karts nuo karto isbegdavo toks kaip vandenukas, gleivemis pavadinti sunkoka nes jau labai skystos butu, bet kaip vandenims begt kiekis galvociau mazokas, nes geras valgomas saukstas isbega ir vel ramu. Ir va visa diena dar taip tesiasi unsure.gif . Ar gali vandenys taip po truputuka nubegineti? Tikrai pasimetus ir nezinau ka galvoti doh.gif

na man ir neuzilgo gimdyt pirmagymi, bet kiek zinau tai vandenys gali ir po truputi begti...o tai panasu, jei tai ne slapimas, nors manau slapima atpazintum rolleyes.gif
Atsakyti
kai pagaliau sulaukiau savo leliaus, galiu pasakyti, kad jokiu artejanciu zenklu nebuvo schmoll.gif . nakti 3 val atsibudau nuo skausmo, galvojau, kad vidurius suka, bet laaabai greitai supratau, kad tai kas 8min saremiai bigsmile.gif , po valandos (4 val) buvom ligoninej, atsidarymas 2 cm, kadangi buvo planuota 9.54 per CP gime mazoji.
Atsakyti
sveikos nestukes, man gimdyt rugpjucio pradzioje, bet jau nuo vakar kenciu skausmelius, pamaudimus pilvo apacioje, nakty ismiegojau atrodo nomaliai bet siandien tai stipriau skauda pilvo apacia, duria kitaip sakant kad kartais net suriecia savijauta prasta gal savo ir oras daro nzn. dar sianakt sapnavau sapna toky baisu apie gimdyma tai dbr isvis bijau gimdyt. kazin kada man cia tikri saremiai jau turet prasidet? blink.gif
Atsakyti
Gal gimdziusios gali pasipasakoti kaip jauciasi lelius pries gimdyma?
Mano terminas uz triju dienu, bet lelius toks aptinges, jauciu kaip apsivercia siek tiek juda, bet nespiria taip kaip anksciau.Ar tai normalu?Aciu uz atsakymus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytaie @ 2009 07 27, 12:32)
Gal gimdziusios gali pasipasakoti kaip jauciasi lelius pries gimdyma?
Mano terminas uz triju dienu, bet lelius toks aptinges, jauciu kaip apsivercia siek tiek juda, bet nespiria taip kaip anksciau.Ar tai normalu?Aciu uz atsakymus. ax.gif

mano buvo taip pat ramesnis, netgi zymiai ramesnis smile.gif
Atsakyti
tai gal jau arteja 4u.gif laukiu nesulaukiu:)
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 27, 14:37)
mano buvo taip pat ramesnis, netgi zymiai ramesnis smile.gif

sveikute, tai ka jau sveikinam su suneliu 4u.gif apsilankyk musu temnelei niekaip nesulaukiancios, paplepesim, papasakosi, jau visos baigia isbyret ten pas mus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Evelinuke imesk nesulaukianciu temeles linka:) kazkaip apsizioplinau ir nerandu jusu 4u.gif aciu ax.gif
Atsakyti