Laba, gal galit paaiskinti man dar nepatyrusiai , kas cia gali buti - per visa nakti karts nuo karto isbegdavo toks kaip vandenukas, gleivemis pavadinti sunkoka nes jau labai skystos butu, bet kaip vandenims begt kiekis galvociau mazokas, nes geras valgomas saukstas isbega ir vel ramu. Ir va visa diena dar taip tesiasi . Ar gali vandenys taip po truputuka nubegineti? Tikrai pasimetus ir nezinau ka galvoti
Laba, gal galit paaiskinti man dar nepatyrusiai , kas cia gali buti - per visa nakti karts nuo karto isbegdavo toks kaip vandenukas, gleivemis pavadinti sunkoka nes jau labai skystos butu, bet kaip vandenims begt kiekis galvociau mazokas, nes geras valgomas saukstas isbega ir vel ramu. Ir va visa diena dar taip tesiasi . Ar gali vandenys taip po truputuka nubegineti? Tikrai pasimetus ir nezinau ka galvoti
na man ir neuzilgo gimdyt pirmagymi, bet kiek zinau tai vandenys gali ir po truputi begti...o tai panasu, jei tai ne slapimas, nors manau slapima atpazintum
kai pagaliau sulaukiau savo leliaus, galiu pasakyti, kad jokiu artejanciu zenklu nebuvo . nakti 3 val atsibudau nuo skausmo, galvojau, kad vidurius suka, bet laaabai greitai supratau, kad tai kas 8min saremiai , po valandos (4 val) buvom ligoninej, atsidarymas 2 cm, kadangi buvo planuota 9.54 per CP gime mazoji.
sveikos nestukes, man gimdyt rugpjucio pradzioje, bet jau nuo vakar kenciu skausmelius, pamaudimus pilvo apacioje, nakty ismiegojau atrodo nomaliai bet siandien tai stipriau skauda pilvo apacia, duria kitaip sakant kad kartais net suriecia savijauta prasta gal savo ir oras daro nzn. dar sianakt sapnavau sapna toky baisu apie gimdyma tai dbr isvis bijau gimdyt. kazin kada man cia tikri saremiai jau turet prasidet?
Gal gimdziusios gali pasipasakoti kaip jauciasi lelius pries gimdyma? Mano terminas uz triju dienu, bet lelius toks aptinges, jauciu kaip apsivercia siek tiek juda, bet nespiria taip kaip anksciau.Ar tai normalu?Aciu uz atsakymus.
Gal gimdziusios gali pasipasakoti kaip jauciasi lelius pries gimdyma?
Mano terminas uz triju dienu, bet lelius toks aptinges, jauciu kaip apsivercia siek tiek juda, bet nespiria taip kaip anksciau.Ar tai normalu?Aciu uz atsakymus.
sveikute, tai ka jau sveikinam su suneliu apsilankyk musu temnelei niekaip nesulaukiancios, paplepesim, papasakosi, jau visos baigia isbyret ten pas mus