As uzvakar puse ananaso, vakar puse. Siandien dar viena nusipirkau. Kol kas nieko
Nu bet kai man jis visai patinka, galima kramtyt ir tiketis stebuklo
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 08 10, 22:31)
As uzvakar puse ananaso, vakar puse. Siandien dar viena nusipirkau. Kol kas nieko
Nu bet kai man jis visai patinka, galima kramtyt ir tiketis stebuklo 
niu ka kolkas ananasas nepadeda
Sveikos, na o man siandien pagal menesines suejo terminas, bet pgal exo tai turetu but kazkur 16-17, tai va si savaite tokia kvaila laukimo, ir kiekviena diena atsikelus vis galvoju gal jau siandien
bet vat kad kazkokiu ypatingu pojuciu kaip ir nera, sukieteja tai daznai pilvo apacia,vakarais tik nuo kazkur 21 mazas labai musa mane, kazkur ar ipusle taip stipriai dauzo kad atsistojus net paeit negali
o su tuo ananasu tai cia ydomu

Papildyta:
Penktadieni vel pas gyd. ydomu ar jau ziures vaiko tonusus? nes man dar ne karto neziurejo kaip jis laikos tom paskutinem dienom.
Papildyta:
Penktadieni vel pas gyd. ydomu ar jau ziures vaiko tonusus? nes man dar ne karto neziurejo kaip jis laikos tom paskutinem dienom.
QUOTE(Paukshtyte @ 2009 08 11, 10:59)
Sveikos, na o man siandien pagal menesines suejo terminas, bet pgal exo tai turetu but kazkur 16-17, tai va si savaite tokia kvaila laukimo, ir kiekviena diena atsikelus vis galvoju gal jau siandien
bet vat kad kazkokiu ypatingu pojuciu kaip ir nera, sukieteja tai daznai pilvo apacia,vakarais tik nuo kazkur 21 mazas labai musa mane, kazkur ar ipusle taip stipriai dauzo kad atsistojus net paeit negali
o su tuo ananasu tai cia ydomu

Papildyta:
Papildyta:
na mane ir gerai dauzo, kad net akyse zalia, atrodo kad i pusle, pasirodo ne mano vienos toks museika
na jei dar nebyresi laukiam taves temelei niekaip nesulaukencios
QUOTE(Evelinuke @ 2009 08 11, 09:11)
Jau prie ananaso pridejau ir
Papildyta:
Spaudzia ir man pilveli kartais... Va vakar po ananaso buvo kas 5 min predejes susitraukineti, ir taip daugiau nei 2 valandas. bet paskui aprimo, nestiprejo...
Kaip su pirmaja gimdziau, tai irgi labai labai nestipru tempima tik pilve jauciau, bet kaklelis jau buvo 5cm atsidares. O vandenis jau ligoninej nuleido. 3 valandos ir leliukas rankose. Ryt patikrinima turiu, paziuresim, gal jau bus prasidares kaklelis, irgi pakrapstys ir islis...
as tai guledama patologiniam sokinejau
kiek artu ejau i toleta tiek kartu wis pasokinedawau kokius 10 kartu
wisa sekmadieni sokinejau nuo ryto iki 9h wakaro ir wakare kamstis isejo 11h
QUOTE(gabrizacka @ 2009 08 11, 22:28)
as tai guledama patologiniam sokinejau
kiek artu ejau i toleta tiek kartu wis pasokinedawau kokius 10 kartu
wisa sekmadieni sokinejau nuo ryto iki 9h wakaro ir wakare kamstis isejo 11h 
pirma karta gyvenime girdziu apie sokinejimus, o jie nekenkia vaikui?
man saremiai pradejo daznet, o visa kita jau daktarai padare.. jokie kamsciai neisejo ir jokiu kitokiu veiksmu nesiimiau kad skatinti gimdyma.(kalbu apie ananasus ir sokinejimus) laimingai pagimdziau laiku....
linkiu visoms taip lengvai gimdyti kaip as gimdziau
As vakar buvau pas gydytoja, ji mane taip nesmagiai apziurejo
, o siandiena man is ryto pasirode kraujingu gleiviu, kaip kad pries menesines...Galvoju, cia taip del apziurejimo ar eina kamstukas lauk, mano terminas 19 diena
Gimdziau dviem savaitem anksciau, kamstis neisejo, tik visa diena be pertrauku maziukas davesi pilvelyje, dar prasitariau vyrui, kad geruoju tai nesibaigs, taip ir buvo, nakti isvaziavome, nes atsikeliau pasisioti ir nubego vandenys.Po dvylikos valandu turejau maziu ant ranku
Aciu toms, kurios cia raso "i tema", nes kol radau gimdziusiu mamu pasisakymus, tai teko perskaityt begales bereikalingu pasirasinejimu
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 08 12, 22:18)
pirma karta gyvenime girdziu apie sokinejimus, o jie nekenkia vaikui?
cia gal sutapimas koks del to kamscio
man saremiai pradejo daznet, o visa kita jau daktarai padare.. jokie kamsciai neisejo ir jokiu kitokiu veiksmu nesiimiau kad skatinti gimdyma.(kalbu apie ananasus ir sokinejimus) laimingai pagimdziau laiku....
liepos 12-17d terminas buvo gimdyt, o pagimdziau 14d anksti ryte
sekmes belaukiancioms savo dziaugsmeliu

mano wiena pazystama sokinejo irgi tai sake po 30 min wandenys nubego
Papildyta:
QUOTE(blaxtiena @ 2009 08 14, 10:58)
As vakar buvau pas gydytoja, ji mane taip nesmagiai apziurejo
, o siandiena man is ryto pasirode kraujingu gleiviu, kaip kad pries menesines...Galvoju, cia taip del apziurejimo ar eina kamstukas lauk, mano terminas 19 diena 
na galejo sudraskyti seip kai kurios labai neatsargiai apziurineja