Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(gabrizacka @ 2009 08 20, 22:34)
tai cia gal tie taip wadinami paruosiamieji.. man jie truko net 3 sawaites iki gimdymo.. tai daugiau tai maziau. kol pas tawe nebus stabiliu saremiu (kas 5 min) arba nenubegs wandenys nematau reikalo waziuoti i ligonine  schmoll.gif  nes greiciausiai is ten nusius atgal  namo laukti stabiliu saremeliu smile.gif

Čia tikrai tik paruošiamieji, nes šiandien vėl esu visa sveika doh.gif
Atsakyti
sveikutes nestuke.gif nu man jau irgi tiek beliko tai vis dazniau ir dazniau paskaitineju sia temele... man pilvukas nusileido jau beveik pries pora savaiciu kaip kad sako nebematau savo bambos o paskutiniu metu vis jauciu pilvo maudima nu kaip menesiniu skausma tik vat zinau kad saremiai pereina i nugara skausmas...o ir vaikstant pradeda "rakinti" uzpakalio kaulus kirksnis... g.gif nesuprantu ar cia paruosiamieji ar apalmai kad lelis nusileido tai spaudzia visus nervus.... kazkaip su pirmu suneliu buvo paprasciau gulejau ligoninej nubego vandenys ir isejau gimdyti o dabarir stebiu kur cia kada suskausta..... bijok praziopsoti doh.gif
Atsakyti
[quote=karsoniuke25,2009 08 22, 17:31]
man pilvukas nusileido jau beveik pries pora savaiciu kaip kad sako nebematau savo bambos o paskutiniu metu vis jauciu pilvo maudima nu kaip menesiniu skausma tik vat zinau kad saremiai pereina i nugara skausmas...o ir vaikstant pradeda "rakinti" uzpakalio kaulus kirksnis... g.gif nesuprantu ar cia paruosiamieji ar apalmai kad lelis nusileido tai spaudzia visus nervus....
man irgi tas pats,irv nesuprantu ar cia tikrai saremiai ar ka?padekyt prasau..o uzpakali uzspaudzia labai daznai,net paeit negaliu
Atsakyti
Na cia kaip jus rasote man labai panasiai buvo kelios dienos iki gimdymo, tik man labiau kirksnis skaudedavo, bet cia kaip man sake gydytojas, nuo to, kad leliukas nusileido ir svoris spausdamas zemyn sukelia tokius skausmus. Bet aisku visada geriausia konsultuotis su savo gydytoju, nes kiekvienai viskas buna skirtingai ir nuraminti ar patarti tikrai sunku ir rizikinga. Juk kiekviena is musu ir musu laukiami vaikuciai esame individalybės bigsmile.gif
Sėkmes visoms nestuke.gif , nesijaudinkite labai, ir viskas bus gerai.
Prisimenu savo mazyles atejima i si pasauli ir jauciuosi tokia laiminga, todel ir jums visoms linkiu, kad gimdymas isliktų kaip malonus prisiminimas, o ne baisus ivykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karsoniuke25 @ 2009 08 22, 18:31)
o ir vaikstant pradeda "rakinti" uzpakalio kaulus kirksnis...  g.gif  nesuprantu ar cia paruosiamieji ar apalmai kad lelis nusileido tai spaudzia visus nervus.... kazkaip su pirmu suneliu buvo paprasciau gulejau ligoninej nubego vandenys ir isejau gimdyti o dabarir stebiu kur cia kada suskausta..... bijok praziopsoti doh.gif

QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 23, 12:47)

man irgi tas pats,irv nesuprantu ar cia tikrai saremiai ar ka?padekyt prasau..o uzpakali uzspaudzia labai daznai,net paeit negaliu

As irgi siuo metu vos paeinu, taip yra todel, kad vaikelis uzspaudzia nervus. Man per si nestuma taip atsitinka jau antra karta. Pirma karta nervai uzspausti buvo apie 30 sav. tuo metu vaiksciodavau su didziuliais skausmais, bet po poros svaiaciu vaikelis apsisuko, tai atleido uzspaustus nervus. Dabar likus savaitei iki gimdymo vel viskas pasikartojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2009 08 24, 11:50)
As irgi siuo metu vos paeinu, taip yra todel, kad vaikelis uzspaudzia nervus. Man per si nestuma taip atsitinka jau antra karta. Pirma karta nervai uzspausti buvo apie 30 sav. tuo metu vaiksciodavau su didziuliais skausmais, bet po poros svaiaciu vaikelis apsisuko, tai atleido uzspaustus nervus. Dabar likus savaitei iki gimdymo vel viskas pasikartojo  doh.gif

ir man jau buvo taip uzspaude,bet ne taip jau daznai verysad.gif ,be to dabar ir pilva skauda,tarsi toj susirgsiu ir isskiru padaugejo.
Atsakyti
o kam nors buvo uzspaude taip pilvo apacia, kad paeit negaletumet?toks jausma struputi lyg ir tustintis noreciau..man nuo vakar vakaro taip pilva "rakina".kai sedziu ne nejauciu to skausmo, bet tik atsistoju ir paeit negaliu.pilvas siaip kietas, ir leliukas maziau juda, matyt nera kaip tokiam kietam pilve judeti..mastau ar cia tik paruosiamieji ar jau tuoj tuoj laukia didysis ivykis g.gif gal kuriia kas panasasu buvo?
Atsakyti
paskutinę savaitę prieš gimdymą labai pilvukas kietėdavo. O paskutinę dieną vis dažniau ir dažniau ir smarkiau, bet neskaudėdavo, tik taip "sutraukdavo" blush2.gif
Atsakyti
tai jai saremiu ir skausmu nera,kaip suzinot,kad jau laikas?
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 25, 11:06)
tai jai saremiu ir skausmu nera,kaip suzinot,kad jau laikas?

suzinosi, arba nubegs vandenys, arba prasides saremiai. Kitaip gimdymas neprasides wink.gif Man dar vienas zenklas buvo diena iki gimdymo - rusvos isskyros - tai gleiviu kamstis pradejo iseidinet.
Atsakyti
na va o man vakar po gines apziuros pradejo kraujingos gleives eiti ir pilvukas vis pakieteja, ai gal jau tuoj? rolleyes.gif o ir terminas ryt thumbup.gif
Atsakyti
o koks jausmas yra per saremius?kaip uos atpazinti?
Atsakyti