QUOTE(bernackiene @ 2010 01 10, 01:01)
Buna kad pries dvi savaites nusileidzia
man nusileido 33 savaite

O gaktikaulio skausmas gali buti artejancio gimdymo zenklas? Nei su dukra nei su sunum neskaudejo o dabar net verciantis ant kito sono skauda.

Tai vat mergos
kaip Jums rasiau kad labai kietas pilvas 01.05d. su vyru labai galvojame ka darom ? Nutareme nuvaziuoti i gimdymo namus ir pasitikrinti jei ka vistiek paleis namo ir ant sirdies bus ramu kad viskas gerai.
Zodziu nuvaziavome i Antakalnio GN ir apziureje pasake kad pas mane yra daug vandenu ir gimdos kaklelis atsidares jau 4cm tai jau namo nepaleido.
Kita ryta prasidejo visokie tyrimai ir t.t daktarai pasake kad greitai bet dar ne laikas
saremiu kaip ir nejauciau, taciau atejo apie 16h ir pasake kad kviesciau vyreli nes greitai ves i gimdykla
Vyras atleke kaip uraganas
17h jau buvome gimdykloje (labai patiko nes viskas nauja ir tik vieni gimdykloje nes kaip paklausem sake kad visos atskiros) Daktaras prakirpo ir nuleido vandenis ir is kart prasidejo saremiai. Po 5h gime sunelis 4,070kg
Siandien jau randamies namuose ir praleisime 2 naktele
labai geras pasitaike daktaras ir akusere Sigitas Daubaris
Sekmes visom besilaukenciom ir kantrybes

Zodziu nuvaziavome i Antakalnio GN ir apziureje pasake kad pas mane yra daug vandenu ir gimdos kaklelis atsidares jau 4cm tai jau namo nepaleido.

Sekmes visom besilaukenciom ir kantrybes

Daneli, sveikinimai sulaukus sūnelio

QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 18:27)
Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?
Na, per sąrėmius tikrai nieko nejausi

Man pamaudenimai buvo gal savaitė iko to. Pilvas nusileido gal 2 sav iki gimdymo. O TĄ dieną tai kaip ir gulint, keliantis lyg kas po biškiuką lašėt pradėjo. Nuėjus į WC lyg tokie patepliojimai su trupučiu kraujo buvo. Maniau gal čia tas kamštis eina. Galvoju- gal jau pūslės užspaust nebeišeina

man pilvukas pradejo leistis 12 dienu pries gimdyma, o kitokiu jausmu jokiu nebuvo. Tai taip netiketai nubegus vandenims pagimdziau 6 dienom anksciau nei buvo planuota.
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 01 10, 13:41)
O gaktikaulio skausmas gali buti artejancio gimdymo zenklas? Nei su dukra nei su sunum neskaudejo o dabar net verciantis ant kito sono skauda. 

Aš taip pat šita norėčiau sužinoti, nes su pirmu vaiku nieko panašaus nebuvo, o dabar būna taip užeina skausmas gaktikaulyje.. jausmas kad dubens kaulas skečiais į dvi dalis. Dubuo ruošiasi gimdymui ar kas čia? Bet kodėl tada ne su visias taip.... Užsiminiau daktarei, tai ji į klausimą atsakė klausimu "o kodėl nenešiojat korseto?". Na su pirmu neprireikė, o dabar likus mėnesiui iki gimdymo mažiausiai noriu švaistytis pinigais. Atseit kadangi vaikelis įsitaisęs galvine pirmąeiga, todėl ir spaudžia kaulą. Nu bet visi vaikai (retos išimtys) taip įsitaisę... Ai, nu nžn, tai tiesiog kenčiu ir laukiu kol mažylis išeis į pasaulį... Plius, nžn susiję čia su tuo ar ne, bet skirtingai nei su pirmu, klubo sąnarius skaudėt pradėjo, beveik tuo pat metu kaip ir gaktikaulį. Žodž, turbūt senatvė...
Is vakaro pasirode labai nedaug kraujingu isskyru.kadangi man buvo tik 35 sav, nusprendziau, kad ryte pabudus vaziuosiu i ligonine, bet nakti pazadino skausmai ir kita diena jau turejau suneli

Nebuvo jokių ženklų
Iš vakaro per patikrinimą jokių gimdymo ženklų nerado, o ryte pradėjo bėgti vandenys, vakare jau sūpavau sūnelį
Jokių priešlaikinių sąrėmių, skausmų, kamščių ar pan.

Man pilvukas nusileido lygiai pries savaite. Ir viskas, daugiau jokiu zenklu nebuvo.
Diena buvau parduotuvei, kazka dariau namuose. Tik vakare, kokia valanda, daznai ejau slapintis. Ir vis man dregnumo pojutis buvo... Nuvariau i dusa, bet toki labai greita, kaip nujausdama
Isejau ir cia prasidejo
toks saremiu skausmas. Po minutes antras, trecias ...
Nuo pirmo saremio iki susitikimo su dukryte praejo vos 2 val. ir .35 minutes
Nors iskart ir vaziavom i VGN, bet atrode kad nespesim. Mums buvo lygiai 39 savaite.
Diena buvau parduotuvei, kazka dariau namuose. Tik vakare, kokia valanda, daznai ejau slapintis. Ir vis man dregnumo pojutis buvo... Nuvariau i dusa, bet toki labai greita, kaip nujausdama

Nuo pirmo saremio iki susitikimo su dukryte praejo vos 2 val. ir .35 minutes

Nors iskart ir vaziavom i VGN, bet atrode kad nespesim. Mums buvo lygiai 39 savaite.