Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

O man is vakaro eme jaustis nedideli skausmeliai, lygiai tokie pat kaip per mm kad skauda. Nakti jie eme darytis reguliaresni ir vis po biski skausmingesni. Poto pastebejau kraujo ant apatiniu, to lb issigandau. Vanduo nenubego, ji jau gimdykloje dirbtinai nuleido. Idomu kaip bus si karta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pušūnė @ 2010 01 12, 10:33)
man pilvukas pradejo leistis 12 dienu pries gimdyma, o kitokiu jausmu jokiu nebuvo. Tai taip netiketai nubegus vandenims pagimdziau 6 dienom anksciau nei buvo planuota.

tik kaip suprasti nusileido pilvukas ar ne.As nieko nesupratau. Girdejau nuo 9 men pradzios ima leistis
Atsakyti
na siaip pas mane vizualiai net matesi, kad jis zemiau nei buvo, o ir remuo nebegriauze ir kvepuoti lengviau paliko rolleyes.gif . Net maniskis pastebejo, kad jis zemiau nusileido, o dar ir gydytoja ta pati patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 01 16, 17:30)
na siaip pas mane vizualiai net matesi, kad jis zemiau nei buvo, o ir remuo nebegriauze ir kvepuoti lengviau paliko rolleyes.gif . Net maniskis pastebejo, kad jis zemiau nusileido, o dar ir gydytoja ta pati patvirtino.

g.gif man del pilvo (nusileido ar ne - galvosukis) man atrodo, kad jau; gydytoja is pradziu sako kad dar ne, bet paskui mane pamatavo, kazka atzymejo grafike ir pasake, kad gal jau ir taip. Vis klausineja ar nepasidare lengviau kvepuoti - bet kad ir pries tai sunku nebuvo ... doh.gif

Mane labiau vargina paruosiamieji sariemiai - ypac nakti, pilvbas akmeninis pasidaro, nei apsiverst ant kito sono, nei is lovos islipt zmoniskai negaliu, plius visokiausie maudenimai-tempimai ... ir jau kokia 3 diena kai nuotaika zemiau 0. kazkur skaiciau, kad visa tai - artejancio gimdymo pozymiai... (kas is principo neturetu stebinti jau dabar hihihi.gif) Vienintelis klausimas kuris lieka - kaip greitai artejancio ax.gif Ar kam nors is gimdziusiu buvo del nuotaikos panasiai pries gimdyma?
Atsakyti
na kas liecia nuotaika, tai paskutinem dienom esu tokia pikta ir irzli, kad sakes doh.gif . atrodo visus sudraskyciau doh.gif . labai noretusi, kad tai butu gimdymo zenklas bigsmile.gif , tik kazin...
Atsakyti
O man ju isvis nebuvo, skatino gimdyma, bet nieko nejauciau. Tik pilvas kiek nusileido,bet kai nuleido vandenys doh.gif vat tada pajauciau ta saremiu dziaugsma 4u.gif
Atsakyti
Na nuotaikos kaitu labai nebuvo, o vat akmenini pilva ir as turedavau retkarciais. Tikrai jausmelis ne koks, tik man tai dar pries menesi akmenejo doh.gif
Atsakyti
mums jau 39 savaite eina ir jau 5 diena jauciu kaip vakarais susitraukineja gimda iki 10 kartu per vakara, neskausmingai ir neilgai. bet gydytoja sake, kad tokie paruosiamieji gali ir 3 savaites iki gimdymo buti tai belieka tik laukti. mums dar savaitele zada gydytoja kad negimdysim, nes galvyte neisistacius dar i mazaji dubeni ax.gif
Atsakyti
Diena pries gimdyma buvo labai sunku vaiksciot, kazkaip vis prie zemes trauke (o dar nuejom i PC apsipirkt, tai sedejau ant suoliuko, MB vienas lakste)... Vakare gerai pavalgiau, tai vis juokavau kad taip persivalgiau, kad tuoj pagimdysiu... Na o nakti nubego vandenys - tai visai jau aisku pasidare, kad tuoj gimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Nebuvo pas mane jokiu artejancio gimdymo zenklu. Tik prasidejus saremiams pradejo eit kamstis, paleido vidurius ir t.t. I GN nuvaziavau dar su ausktai pupsanciu pilvu. Vaikelis nusileido ir isistate saremiu metu. Tik pagimdyt paciai taip ir neteko...
Atsakyti
dvi savaites pries gimdyma pradejo eiti kamstis. gimdymo isvakarese apeme noras pasigrazinti:) issiprausiau visa, plaukucius pries gulant issiploviau ir issitiesinau:) tuo vyra labai stebindama, kam cia pries miega:) na o apie ketvirta kazkas ten trakstelejo:) ir iskart supratau, kad jau:) nors vandenys nenubego ir skaudet ne iskart pradejo:)
Atsakyti
Man sia nakti tai suspausdavo pilva tai atleisdavo, gal kokia valanda kas 10 minuciu, paskui praejo, daugiau jokiu zenklu nera, tai gal cia ir yra paruosiamieji saremiai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kris***: 28 sausio 2010 - 11:35
Man jau antra nakti paruosiamieji, ana nakti 7val suimdavo skausmeliai (6-10min amplitudeje), diena aprimo ir spazmavo isvis nereguliariai ir retai, bet nuvaziavus i GN atsiverimas 2cm buvo, paleidi namo. Sianakt neskaiciavau tarpu, jauciau kad suima daug reciau, bet jau tikrai skausmingai..

Kadangi sake sugrizt i GN kai skausmai susireguliuos kas 5min, tai vis dar laukiu.. Siuo metu skauda kas 7-8-9 min, bet tikrai stiprokai..Kamstis pries kelias dienas po truputi salintis pradejo ir vis salinasi... Idomu, kada prasides tikroji veikla g.gif
Atsakyti