Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(kleckiukas @ 2010 02 17, 11:18)
o kada tau gimdyt?

Nuo 18 iki 21 d. Tiksliai neaisku. 21 d galbut tikslesne, nes pagal pirma echo.
Atsakyti
Labas visiems.
Man gimdyti pagal daktares skaiciavimus 22, o pagal echo 17-18. Tai vat sedziu kaip ant adatu, nors ir antras gimdymas.
Pirmas tai buvo planinis: atejau, nuleido vandenis ir viskas prasidejo.
O vat kaip dabar bus ax.gif
Viena nakti (pries Valentino diena) tai pilvas skaudejo nezmoniskai. Jau norejau keltis ir vaziuoti i ligonine, bet viskas praejo ir iki siandien dienos nepasikartojo g.gif Pilvukas jau senai apacioje, vaikiukas juda nuolat ir gan stipriai. Tai ir nezinau kada laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulik: 17 vasario 2010 - 19:39
as nakti pabudau nuo nugaros skausmo, po keliu minuciu isejo dalis kamscio, ir is karto saremiai... po 22 val pagimdziau
Atsakyti
Man diena pries gimdyma labai kietejo pilvas, puse triju nakties prasidejo silpni, bet reguliarus saremiai. Nuvaziavau i ligonine su 4 cm kaklelio atsidarymu.pagimdziau 17.11 val. smile.gif
Bet nemaciau, kad butu isejes kamstis, o vandenys patys irgi nenubego schmoll.gif
Atsakyti
man jau 2 nskti uzeina skausmeliai kaip per menesines o siandien ryte iakrito tas vadinamasis kamstis tai manau kad ant dienu jau supuosiu lelka wub.gif
Atsakyti
O pas mane tas kamstis eina jau 5 diena po trupuciuka verysad.gif Taip nemalonu ir pastoviai su iklotais reikia vaikscioti. Buvau 18 d. pas gine, tai jis sake, kad ko gero dar 24 pas ja ateisiu, nes vaikelis dar aukstai ir nelabai panasu, kad greitai gimdysiu. O jau noriu 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau, kai mano mazuliui tebuvo 35 sav.Kelios dienos pries taiman nusileido pilvukas(tai pastebejo ir aplinkiniai), o is vakaro truputuka rausvai patepliojo.Nakti prasidejo silpni, bet nereguliarus saremiai.Tada nuvaziavau i ligonine, nes mazyliui ateiti buvo dar per anksti,bet jau nieko daktarai nebegalejo padaryti.Ryte nuleido vandenis, gavau pora skatinamuju ir per pietus jau turejau savo suneli wub.gif
Atsakyti
sia nakti ir vel be miego galvojau jau lekt i ligonine, nes nesuprantu ar tai saremiai ar kas, bet ir nugara ir pilva kaip per menesines skaudejo, palindau po dusu ir lyg praejo bet numigus vel kartojas tie maudenimai ,o be to vakare labai galva skaudejo net vemiau tai nzn kas man cia daros gerai kad kaip tik pas daktare tuoj leksiu gal ka pasakys unsure.gif pilvukas tai jau nusmukes gan gerai net baisu paziuret toks mazesnis paliko ir minkstesnis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 22 vasario 2010 - 12:26
Nejauciau jokiu zenklu. Nei pilvas buvo nusileides, nei paruosiamuju saremiu nebuvo. Pagidziau 38 nestumo savaite. Dar net tases nebuvau susidejus blush2.gif Tiesiog nakti 00.30 nubego vandenys. Saremiu nejauciau, tai 3 val. palaukiau, per ta laika susikroviau daiktus, nuejau i dusa ir vyras nuveze i GN. Ten suleido skatinamuju, nes saremiai 6 ryto dar vis neprasidejo ir 14val. 19 min. jau turejau savo lelyte smile.gif
Atsakyti
Prieš parą pasirodė baltų gleivių-išskyrų /vėliau sužinojau: gimdos kamštis, liaudiškai sakant/. Prieš 2 paras pasmuko žemyn pilvas, nestipriai, bet 'pažemėjo'. O paskutinį pusdienį - verkt/sriūbaut norėjos. Ne nuotaikėlė... schmoll.gif
Atsakyti
Nejutau visiskai jokiu pozymiu schmoll.gif Savaite iki gimdymo buvau apziuroj,tai pasake kad kamscio neturiu,nors net nepastebejau kada ir kur ji pameciau biggrin.gif prasidarymas per pirsta,kaklelis suminkstejes, gimdyt galiu bet kada, o pagimdziau uz savaites - termino diena. Paryciais nubego vandenys mirksiukas.gif Jokiu skausmeliu iki to nebuvo,nieko. Pilvas savo pozicijoj kaip ir visada buvo g.gif
Atsakyti
man iki gimdymo tiek beliko, bet jokiu pozymiu, kad gimdysiu nera g.gif o taip laukiu...paskausta kartais siek tiek pilvuka, bet nera nusileides. g.gif gal taip ir turi but ax.gif kiekvienai juk skirtingai blush2.gif
Atsakyti