Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(tauteee @ 2010 03 02, 17:01)
man iki gimdymo tiek beliko, bet jokiu pozymiu, kad gimdysiu nera  g.gif o taip laukiu...paskausta kartais siek tiek pilvuka, bet nera nusileides.  g.gif gal taip ir turi but  ax.gif kiekvienai juk skirtingai  blush2.gif

drinks_cheers.gif man tas pats.. as taaaip jau laukiu..siandien net laiptais lipau, liftu nesinaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 02, 22:55)
drinks_cheers.gif  man  tas pats.. as taaaip jau laukiu..siandien net laiptais lipau, liftu nesinaudojau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mergaites nesakykit doh.gif kaip sunkiai tos paskutines dienos bega... Man pilvas jau pries 3 sav nusileido, vaikscioti laabai sunku jau, taip norisi greiciau ji jau i vezima padet tongue.gif Ir laiptais lipu, ir grindis plaunu, ir vaikstau daug (po pardas lotuliukas.gif ), ir arbatyte geriu, ir uzeina kad paskauda... bet...nu nekaip doh.gif drauges vis klausia "kada?gal jau?... Tai sakau, kad pavasario sulaukem, dabar dar vasaros sulauksim ir gal tada jau sugalvosim lotuliukas.gif ir atrodo jau pati tuo tikiu doh.gif ...
Atsakyti
Mano mazoji 6 dienas velavo, tai patikekit kaip tos dienos slinko... doh.gif O pozymiu jokiu nebuvo, ar, tiksliau, visokiu po truputi (kai taip lauki, kiekvienas menkniekis kaip pozymis atrodo). Bet diena pries gimdyma tas "kamstis" tikrai isejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2010 03 03, 12:51)
drinks_cheers.gif  mergaites  nesakykit  doh.gif  kaip sunkiai tos paskutines dienos bega... Man pilvas jau pries 3 sav nusileido, vaikscioti laabai sunku jau, taip norisi greiciau ji jau i vezima padet  tongue.gif Ir laiptais lipu, ir grindis plaunu, ir vaikstau daug (po pardas  lotuliukas.gif ), ir arbatyte geriu, ir uzeina kad paskauda... bet...nu nekaip  doh.gif drauges vis klausia "kada?gal jau?... Tai sakau, kad pavasario sulaukem, dabar dar vasaros sulauksim ir gal tada jau sugalvosim lotuliukas.gif ir atrodo jau pati tuo tikiu  doh.gif ...

As irgi duoduosi kaip isprotejusi po pardes, kieme sliauzioju, namus kuopiu, laiptais lipu.. vakare lovoj jau kryzium guliu nuo nuovargio.. o lelkai dzin viskas doh.gif sedi sau pilvelyje ir vargo nemato smile.gif
Atsakyti
Mano mazius irgi sedi ir vargo nemato.. nestuke.gif .tik daznokai apie save primena spyriais i sonkaulius arba i sona... doh.gif
Atsakyti
O as paskutine nakti pries tai, kai jau sake daktarai "skatinsim" vaikelio paprasiau, kad jis ateitu pats, kad taip jam bus geriau...Ir gime ta pacia nakti... smile.gif naturaliai smile.gif

o 39 savaites, tai dar anksti...Beto laika daznai neteisingai nustato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 06 kovo 2010 - 14:03
Man terminas kovo 19d., tai jau irgi daiktus susikrovius, laukiu kada. Nors bijau, atrodo dar galeciau vaiksciot su pilvu, visai nieko, gimdyt baisiau doh.gif Nors dar liko 10dienu, bet sako antras leliukas kartais anksciau pasibeldzia. Man kaip kuriais vakarais taip pradedu klubus plesti, bet ne is nugaros apacioj, o is sonu. Gal jau cia vienas is pozymiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 08 kovo 2010 - 16:34
Man kaip kuriais vakarais taip pradedu klubus plesti, bet ne is nugaros apacioj, o is sonu. Gal jau cia vienas is pozymiu  g.gif

man lygiai tas pats, tox nemalonus jausmas atrodo kad klubai iseis is sawo vietu, lyg kas juos plestu per jega doh.gif ir vaikscioti kajp sunku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetukea: 09 kovo 2010 - 13:42
QUOTE(inetukea @ 2010 03 09, 15:41)
man lygiai tas pats, tox nemalonus jausmas atrodo kad klubai iseis is sawo vietu, lyg kas juos plestu per jega doh.gif ir vaikscioti kajp sunku doh.gif

Man jau paskutines dieneles slenka, atrodo antras nestuke.gif bet vistiek nieko nesuprantu doh.gif ... nugara ir strenas lauzia nuo kokios 36 savaites blink.gif kamstis salinasi jau 2 savaites, bet be jokiu kraujingu priemaisu g.gif naktys bemieges, o saremiukai mazi ir nereguliarus verysad.gif tai ryt einu pas gine, kad kakleli patikrintu, o tada itariu ledai ir pajudes biggrin.gif taip tikiuosi, nes su pirmaja taip buvo- po apziuros sekancia diena pagimdziau smile.gif
Atsakyti
Joks kamštis man neišėjo ir jokių paruošiamųjų sąrėmių nebuvo...
Vandenys nubėgo ir išvažiavom gimdyt, po 12 val turėjom sūnų... mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai kazkaip visai lengva, tik kad is lovos sunkiau islipt buna biggrin.gif tik erzina tas laukimas, kai nezinai kada viskas prasides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 03 09, 19:05)
man tai kazkaip visai lengva, tik kad is lovos sunkiau islipt buna biggrin.gif tik erzina tas laukimas, kai nezinai kada viskas prasides  4u.gif

Puikiai suprantu kaip erzina tas laukimas drinks_cheers.gif man gimdymo data pagal mmm buvo kovo 6d, o kol kas sedi mazyle pilvuke ir niekur nesiruosia...nors kamstis jau pries 2 savaites isejo ir jau savaite vaikstau su 3 cm atsidarymu doh.gif gine sake kad galvyte jau labai prisispaudusi prie dubens kaulu ir gimdyt galiu bet kuria minute, bet kaip negimdau taip negimdau schmoll.gif
O taip jau norisi priglausti dukryte... wub.gif
Atsakyti