Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

Sako niekas nepražiopsojo dar savo gimdymo smile.gif Suprasi kada jau mirksiukas.gif
Atsakyti
na labai tikiuosi kad viskas vyks sklandziai... thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
man gydytoja sakė, kad šią savaitę jau turėčiau pagimdyt. Užeina maudžia pilvą kai per mmm, ar kojas būčiau pašalus. Ir vis jaučiu tokį spaudimo jausmą ten, lyg šlapintis norėčiau, lyg vaikas spaustu stipriai. Dar jau tris kartus per dvi valandas buvau tualete didelio reikalo. Skausmas nedidelis, tai nesuprantu ar tai jau reik važiuot ar ne. Per kursus sakė, kad skausmas turi stiprėti tai laukiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 06 02, 11:35)
man gydytoja sakė, kad šią savaitę jau turėčiau pagimdyt. Užeina maudžia pilvą kai per mmm, ar kojas būčiau pašalus. Ir vis jaučiu tokį spaudimo jausmą ten, lyg šlapintis norėčiau, lyg vaikas spaustu stipriai. Dar jau tris kartus per dvi valandas buvau tualete didelio reikalo. Skausmas nedidelis, tai nesuprantu ar tai jau reik važiuot ar ne. Per kursus sakė, kad skausmas turi stiprėti tai laukiu nestuke.gif

Man taip pat ir jau keleta savaiciu taip,o vis dar namie,laukiu kol stipriau uzeis,tada is vis praeina ,taip ir slenka musu dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inseta @ 2009 06 02, 12:11)
tai kad man ginekologas mano pasake dabar reikia tik laiko ir jau kada gamta pasauks ta leliuka tada gimdysiu nes vaikas jau yra pasiruosias islysti...beja man skauda labai kirksnis ir labai jau sunku vaikscioti nes kyla skausmai nuo pilvo apacios pradeda ir kyla iki pilvo virsaus ir persimeta i nugara... unsure.gif ...tai as nezinau kada man jau vazuoti i ligonine?

Inseta, kadangi tai Tavo pirmas leliukas, gali neskubeti mirksiukas.gif Jei Tau prasidejo tikrieji (o ne parengiamieji saremiai, kurie tesiasi net keleta menesiu, ir ju kai kurios beveik nejaucia, o kai kurios jaucia) saremiai, tai suprasi is ju intensyvumo. Kai prades jei kartotis kas 10-15 min, tai neskubedama gali vaziuoti. Taciau jei gali buti nelabai reguliarus.
Siaip daugiau gali pasiskaitineti http://supermama.lt/.../view/3513/167/

QUOTE(labukas @ 2009 06 02, 12:35)

labukas, nenusiteik, kad skaudes - ne visoms tas skausmas buna nepakeliamas ir didelis. Jis gali ir nesustipreti mirksiukas.gif
Kita vertus, nei viena gydytoja negali atspeti, kada tas gimdymas prasides. Tai yra taip individualu ir neprognozuojama. Jei gydytojai galetu nustatyti, kada prasides gimdymas, nebutu ir SM diskusiju ax.gif
Pavyzdziui pries antrojo leliaus gimdyma nejutau jokiu parengiamuju saremiu, nejauciau nei kaklelio atsidarymo. Supratau, kad gimdau tik tada, kai pora sauksteliu vandenuko nutekejo ir iskart prasidejo saremiai kas 5 min. Po 3-4 valandu jau 2.gif turejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudija: 02 birželio 2009 - 12:44
QUOTE(gabiegabriele @ 2009 06 02, 13:06)
Man taip pat ir jau keleta savaiciu taip,o vis dar namie,laukiu kol stipriau uzeis,tada is vis praeina ,taip ir slenka musu dienos mirksiukas.gif

Tai jau... Aš jau pradėjau labai pavydėti toms, kurios nejaučia paruošiamųjų... Mane mažius irgi jau trečią savaitę dresiruoja ir galvoju vis ar dar viena treniruotė, ar jau pasimatysim pagaliau... wub.gif
Atsakyti
Jau paskutini menesi man labai daznai susitraukinedavo pilvukas, maniau, kad iki galo nedatempsiu, datempiau, net pora dienu po biggrin.gif paskutine savaite gulint labai skaudedavo paaacia apacia, toks jausmas buvo, kad maziukas su pirsciukais bando sau kelia prasikrapstyt biggrin.gif kitokiu pozymiu kazkokiu nebuvo, kamstis net neisejo smile.gif
Atsakyti
claudija,tai kad zinok siandien nusnaudus popiete ciut pakilau is lovos toks buvo nezmoniskas skausmas pilvo apacioj ir klubuose...na lauksiu as tur tikruju saremiu nes jauciu kad ir sia nakti gali buti kad isvaziuosiu gimdyti nes pilvas labai susitraukineja,ir neina vaikscioti begalo skauda verysad.gif
Atsakyti
Siandien buvo pas savo gine. Sake, kad pataise kakleli taip kaip reikia ir realiai jau telpa pirstas (t.y. sutilpo truputi per prievarta). Po apziuros buvo jausmas kaip mm prasidedant, po to vel nieko, o vakare vel pradejo jaustis...
Aiskiai kazkas bando vykti... Kolkas neaisku man kas, bet bent jau kazkoks progresas, nes siaip terminas buvo 05 31, o nei ku nei ka nesidare...
Jauciu einu i dusa smile.gif
Atsakyti
zinokit merginos man tai gimdymas buvo superinis iki 12 val nakties biski tik pilva skaudejo o jau po 12 viskas prasidejo bet tada jau kaklelis 5 cm buvo atsidares ir 3 jau lialka pas mane
isvada tokia as net nesupratau kad tas skausmas tai saremiai nes visi sake kad cia nezmoniskas skausmas pradzioj bet ne viskas buvo gale blink.gif ir labai sunkiai einasi paaiskint kas darosi kai gimdai nes kiekvienai vis kitaip tai sekmes gimdant thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau su vyru juokaujam, kad mūsų vaikelis tinginukas, pabando pabando lyst ir po to galvoja ai gal geriau rytoj bigsmile.gif Ir taip jau pusantros savaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 06 03, 09:53)
Mes jau su vyru juokaujam, kad mūsų vaikelis tinginukas, pabando pabando lyst ir po to galvoja ai gal geriau rytoj bigsmile.gif Ir taip jau pusantros savaitės biggrin.gif

Oho blink.gif pusantros savaites?! Na ir kantrybe jusu... Nors kur gi dingsi ziema be batu smile.gif
O i patologini dar neguldo?
Atsakyti