Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(Inseta @ 2009 06 06, 15:11)
siandien visa diena kankinuosi kazi ar neteks man gimdyti ant dienu nes bealo dideli skausmai.... verysad.gif ..labai skada strenas ir pilvo apacia o kai reikia eiti rakina abejus klubus....kaip jus manot ar man cia dar daug liko?

liniuote nueik į savo profilį ir į parašą priklijuok o ne į savo postus smile.gif čia yra tikslus paaiškinimas smile.gif

kitas dalykas , čia ne akušerijos priimamasis jei jau taip darosi kad net nepaeini tau brangioji ne prie kompo sedėt ir pagalbos ieškot reikia , o varyt į priimamaji ir ten pasakot kas neramina , nes taip neturėtu būt. taip ir namie pagimdyt galima , tai kad krauk matankes kibk vyrui į paranke ir pirmin. sėkmes.
Papildyta:
QUOTE(claudija @ 2009 06 05, 17:13)
O del apsisukusios virksteles gydytojai nieko nemate? Ligonineje tik toniukus klause ir viskas?

būna mato bet mamai nesako , kad likęs nėštumas nebūtu panikoj smile.gif
Atsakyti
3dienas iki gimdimo visalaik gulejau lovoj, nenorejau nieko matyt ir su niekom bendraut, kazkokia depresija buvo uzejusi doh.gif ir ziauriai vare i tulika doh.gif
Atsakyti
Tai va galų gale pasigimdžiau aš dukryte. Paskutiniai požymiai buvo, kad nežymiai pakaitom maudė strėnas, pilvo apačią. Su vyru skaičiavom ar reguliariai, pradėjo vykt reguliariai. Nuėjau į dušą, galvoju jei po dušo nepraeis tai jau važiuosim į ligoninę. Išėjau iš dušo ir už 2 min nubėgo vandenys. Linkiu visoms kantrybės negimdžiusios neliksit smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 06 08, 12:22)
Tai va galų gale pasigimdžiau aš dukryte. Paskutiniai požymiai buvo, kad nežymiai pakaitom maudė strėnas, pilvo apačią. Su vyru skaičiavom ar reguliariai, pradėjo vykt reguliariai. Nuėjau į dušą, galvoju jei po dušo nepraeis tai jau važiuosim į ligoninę. Išėjau iš dušo ir už 2 min nubėgo vandenys. Linkiu visoms kantrybės negimdžiusios neliksit smile.gif  smile.gif

Dideliausi sveikinimai smile.gif
Sėkmės auginant dukrytę! wub.gif

Mes irgi turbūt tuoj byrėsim... Paruošiamieji jau riečia kaip turi būti ir šiaip kažkokia tarsi nuojauta, kad jau tuoj tuoj... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarkele_87: 08 birželio 2009 - 12:02
QUOTE(labukas @ 2009 06 08, 12:22)
Tai va galų gale pasigimdžiau aš dukryte. Paskutiniai požymiai buvo, kad nežymiai pakaitom maudė strėnas, pilvo apačią. Su vyru skaičiavom ar reguliariai, pradėjo vykt reguliariai. Nuėjau į dušą, galvoju jei po dušo nepraeis tai jau važiuosim į ligoninę. Išėjau iš dušo ir už 2 min nubėgo vandenys. Linkiu visoms kantrybės negimdžiusios neliksit smile.gif  smile.gif

Dideliausi ruzavi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai kiek dienu po termino praejo, kaip pagimdei? Per kiek laiko?

Man leido laukti iki 11-os, po to guldys i ligonine verysad.gif
O taip noriu, kad 2.gif naturaliai pasiprasytu, be jokiu skatinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 01, 13:14)
Kai antrojo laukiausi, tai vaiksciojau patenkinta, dar tokis badas uzejo, prisvalgiau vakarienes, po to i parduotuve nulekiau - bais sokolado uzsinorejau. Arbatos pasdariau namuose, jau sesiu gert.... Ups, sakau, jau tokia  nestuke.gif , kad slapimo nelaikau. Nubegau i WC. O ten vel silta srovele. Susivokiau, akd ne i WC reikia, o i dusa. Po 3-4 valandu jau turejau leliuka. Iki to vandenuko nieko nejauciau  ax.gif

pasiseke tau as tai po14 val tik leliuko sulaukiau po to kai nubego vandenis gerai kad gimdymas yra toks dalykas kad tuos skausmus gimdymo metu kankinusius pamirsti biggrin.gif sekmes visom nestukem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif se visos po baliona
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 14:48)
pasiseke tau as tai po14 val tik leliuko sulaukiau po to kai nubego vandenis gerai kad gimdymas yra toks dalykas kad tuos skausmus gimdymo metu kankinusius pamirsti biggrin.gif  sekmes visom nestukem 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  se visos po baliona

Aciu. Ir Tu imk 4u.gif
Atsakyti
Na pas mane vaikelis gime per Naujus metus. Siaip buvau labai geros nuotaikos, tik tiek kad vis pamausdavo strenas. PO to pastebejau, kad vis pamaudzia, bet reguliariai. Nuvaziavom i ligonine su vyru pasitikrint, o gydytoja sako per 15 min ruoskit gimdykla biggrin.gif As daktarei sakau, nejuokaukit, juk Nauji metai, mes planuojam vaziuot fejerverku ziuret i Katedros aikste.. Juk tiek milijonu paleista i ora!!!! Aisku, daktare tik susijuoke bigsmile.gif Ir be 15 dvilikta 2008-12-31 laikiau jau Naujametine dovana prie saves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2009 06 09, 12:36)
Na pas mane vaikelis gime per Naujus metus. Siaip buvau labai geros nuotaikos, tik tiek kad vis pamausdavo strenas. PO to pastebejau, kad vis pamaudzia, bet reguliariai. Nuvaziavom i ligonine su vyru pasitikrint, o gydytoja sako per 15 min ruoskit gimdykla biggrin.gif As daktarei sakau, nejuokaukit, juk Nauji metai, mes planuojam vaziuot fejerverku ziuret i Katedros aikste.. Juk tiek milijonu paleista i ora!!!! Aisku, daktare tik susijuoke bigsmile.gif  Ir be 15 dvilikta 2008-12-31 laikiau jau Naujametine dovana prie saves 4u.gif

Kiap fainai blush2.gif ax.gif puiki dovana Naujiem metam thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 08, 14:13)
Dideliausi ruzavi  sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kiek dienu po termino praejo, kaip pagimdei? Per kiek laiko?

Man leido laukti iki 11-os, po to guldys i ligonine verysad.gif 
O taip noriu, kad 2.gif naturaliai pasiprasytu, be jokiu skatinimu  ax.gif

Vandenys nubėgo likus dviem dienom iki būtų guldę į ligoninę. Nepergyvenkit vistiek viskas bus netikėtaim ir staiga
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 06 10, 11:45)
Vandenys nubėgo likus dviem dienom iki būtų guldę į ligoninę. Nepergyvenkit vistiek viskas bus netikėtaim ir staiga

Tai Tu po termino nesiojai apie 12-a dienu?
Man ryt - 11-a doh.gif
Atsakyti
o as nejutau nieko,tikrai,atsikeliau,isgeriau kavos,pasidaziau ir isvaziavau kaip i svente,nes jau buvo 10d po termino,o ten jau ir prasidejo...
Atsakyti