Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

Sveikutes supermamaos.

Rasau labai svarbiu klausimeliu. Mano data birzelio 12, jau siandien 14 d. Ir man siandien visa diena (ir nakti), skauda,maudzia pilvo apacia. Atrodo net ir skrandi skauda (tai issiviriau bulijono), pilvukas istisai sukieteja ir vel atsileidzia..Ir atrodo taip suspazmuoja-issitempia pilviukas...vel atleidzia.....Aisku vandenys nenubege, kamstis vis nepasirodes...tik tokie pozymiai Sakykyt-ga jau cia tie pirmi saremiai? Skaitau issitai apie tuos saremius ir nesuprantu iki galo.....
Na randuosi ne Lt. cia gydyt maziau i viska reaguoja....Man istisai maudzia-aisku kenteti galiu kaip sakant...bet kad neprazioplint....
Atsakyti
QUOTE(Jestea @ 2009 06 14, 14:03)
Sveikutes supermamaos.

Rasau labai svarbiu klausimeliu. Mano data birzelio 12, jau siandien 14 d. Ir man siandien visa diena (ir nakti), skauda,maudzia pilvo apacia. Atrodo net ir skrandi skauda (tai issiviriau bulijono), pilvukas istisai sukieteja ir vel atsileidzia..Ir atrodo taip suspazmuoja-issitempia pilviukas...vel atleidzia.....Aisku vandenys nenubege, kamstis vis nepasirodes...tik tokie pozymiai Sakykyt-ga jau cia tie pirmi saremiai?  Skaitau issitai apie tuos saremius ir nesuprantu iki galo.....
Na randuosi ne Lt. cia gydyt maziau i viska reaguoja....Man istisai maudzia-aisku kenteti galiu kaip sakant...bet kad neprazioplint....

Ech..tai tai ir yra pirmieji saremiai ,tik paruosiamieji. As su tais paruosiamaisiais taip vargau,vis atrodo gimdau..o pasirodo ne. doh.gif Bet ,del vieno dalyko gali buti tikra tikruju SAREMIU neprazioplinsi.. smile.gif
Atsakyti
Mamytes, kiek laiko eina tas nelemtas kamstis? Toks jausmas, kad jau simta metu laukiuosi... verysad.gif
Atsakyti
o man su abiem jokių klausimų nebuvo-paruošiamieji,neparuošiamieji...atsibudau vidury nakties,sąrėmiai kas 10-15 min nu i pirmyn i ligoninę lotuliukas.gif gerai kad pakeliui nepagimdžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jestea @ 2009 06 14, 14:03)
Sveikutes supermamaos.

Rasau labai svarbiu klausimeliu. Mano data birzelio 12, jau siandien 14 d. Ir man siandien visa diena (ir nakti), skauda,maudzia pilvo apacia. Atrodo net ir skrandi skauda (tai issiviriau bulijono), pilvukas istisai sukieteja ir vel atsileidzia..Ir atrodo taip suspazmuoja-issitempia pilviukas...vel atleidzia.....Aisku vandenys nenubege, kamstis vis nepasirodes...tik tokie pozymiai Sakykyt-ga jau cia tie pirmi saremiai?  Skaitau issitai apie tuos saremius ir nesuprantu iki galo.....

cia jau pradzia...sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 06 15, 10:58)
o man su abiem jokių klausimų nebuvo-paruošiamieji,neparuošiamieji...atsibudau vidury nakties,sąrėmiai kas 10-15 min nu i pirmyn i ligoninę lotuliukas.gif gerai kad pakeliui nepagimdžiau lotuliukas.gif

Man vakar vakare saremiai kas 5min prasidejo smile.gif Bet nevaziavau dar..po keliu valandu nurimo smile.gif
Atsakyti
jau matyt kai prasides tai nei viena neprazioplinsim, tik kad is baimes nepaveluotume nuvaziuoti... biggrin.gif
Atsakyti
Kazi,o kiek ilgai gali trukti paruosiamieji saremiai? nestuke.gif
Labai noreciau suzinoti,kiek ilgiausiai jie yra buve?Ar gali jaust juos savaite,dvi ar ir visa menesi ir tik po to pagimdyt?
Atsakyti
QUOTE(Dianuliukas @ 2009 06 16, 12:20)
Ar gali jaust juos savaite,dvi ar ir visa menesi ir tik po to pagimdyt?

taip taip irgi būna.
Atsakyti
Kazkaip kraujo kamscio as nepastebejau, pas mane ir vandenys nenutekejo, o ta nakti jauciau siek tiek daugiau pilvo pamaudenimus, ir tokius gan reguliarius, ir kad i tuoleta laksciau ta nakti n kartu, atrodo, kad jau buvau ir vel lekiu, nes ziauriai norisi, tik paryciais vyrui pasakiau, gal nuvaziuokim pasitikrinti, nes man kazkaip itartina, ir vaziuojam kol piko valandos neprasidejo. Taigi nuvaziavus paaiskejo, kad atsidarymas jau 5 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 15, 07:53)
Mamytes, kiek laiko eina tas nelemtas kamstis? Toks jausmas, kad jau simta metu laukiuosi... verysad.gif

Kamstis gali iskristi visas iskart, o gali po truputi gabaliukais eiti savaite ar net ilgiau.
Papildyta:
QUOTE(Dianuliukas @ 2009 06 16, 12:20)
Kazi,o kiek ilgai gali trukti paruosiamieji saremiai? nestuke.gif
Labai noreciau suzinoti,kiek ilgiausiai jie yra buve?Ar gali jaust juos savaite,dvi ar ir visa menesi ir tik po to pagimdyt?

Paruosiamieji saremiai prasidda keletas menesiu iki gimdym. Vienoms jie praeina nepastebimai, kitos - jaucia. Paskutiniji menesie jie sustipreja, bet velgi, ne visos juos jaucia.
Taigi, taisykles nera: vienoms ,,staiga" prasideda gmdymas, nejutus paruosiamuju sremiu, kitos menesi ar ilgiau spazmuoja, o veliau parengiamieji saremiai perauga i tikruosius.
Atsakyti
savaite laiko pries jausdavau stiprius kaip per menesines skausmus... o ta nakti tiesiog atsibudau jau nuo laabai stipraus skausmo, dar pasiraiciau valanda netikedama kad jau viskas, o kai jau nebegalejau kentet isvaziavom i ligonine. jokiu kitokiu pozymiu nebuvo.
Atsakyti