Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

Mano nuomone, dažniausiai merginai lengviau virtuve dalintis su mama, nes nebereikia pratintis ir derintis prie nepažįstamo žmogaus. Kaip bebūtų taigi su mama didžiąją dalį gyvenimėlio nugyvenai.
Ir visiškai sutinku su kuuzia, kad pirma tokius dalykus reikia aprarti su tėvais, nes jūs ruošiatės gyventi jų namuose ir butent į jų namus ateis gyventi jiems svetimas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 10:59)
man 24 m.
jam 27 m.

draugajam 5 m.
jeigu nesituokti, belieka skirtis unsure.gif

mes neturim būsto, bet turim darbus, nesam tėvų išlaikytiniai: mokam dalį už paslaugas, perkam maistą, t.t.

šiaip vienatvė - nelabai malonus dalykas
ypač ilgalaikė vienatvė cool.gif

be to, aš senmergė likti nenoriu,
noriu vaikų ir šeimos


Viską puikiai suprantu... Tik negi situacija jau tokia, kad arba - arba?
Ir kokia vienatvė, jei turi mylimą žmogų?
Ir kodėl būdama 24 m. jau kalbi apie senmergystę?
Na gal aš pernelyg kategoriška...

Atsakyti
Tik ne su tevais wacko.gif nu metus pagyvensi gal kaip nors,bet vistiek viskas ims erzinti...o erzins tikrai...neimanoma kad namuose butu dvi seimininkes schmoll.gif vistiek kazkam kazkas ims nepatikti ir prasides...tu noresi taip,kiti bus nepatenkinti,o juk viskas atsilieps jusu su vyru santykiams...blogai labai blogai...as dabar kaip tik ta isgyvenu....
beje...geriausi tevai ir vaikai-kurie gyvena toli rolleyes.gif

nu bet jei nera kitos iseities-pabandyk...gal net pries vestuves kartu pagyvenkit?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 09 06, 11:31)
vistiek viskas ims erzinti...o erzins tikrai...neimanoma kad namuose butu dvi seimininkes schmoll.gif vistiek kazkam kazkas ims nepatikti ir prasides...tu noresi taip,kiti bus nepatenkinti,o juk viskas atsilieps jusu su vyru santykiams...blogai labai blogai...



aš to labiausiai ir bijau cool.gif
Atsakyti
As pries gyvenima su tevais, nes ilgalaikiui pasidaro patogu, ir taip niekad nepradesit ieskot sava namuciu, jei gyvensit pas tavo tevus, gali tavo tevams tavo busimojo kokie nors iprociai maisyt, lygiai tas pats ir su jo tevais. As net dabar pas uosvius jauciuosi nejaukiai, man nera smagu ten buti, vaziuoju tik is pareigos.
Jei jus abu dirbantys, tad pirmyn kabintis i gyvenima, mes pradejom gyventi tik po vestuviu nuomojames buta, po to nama ir mokejom tiek nuoma, tiek mokescius, tada vyras gavo tik minimuma, ir isgyvenom. Niekas mums nepadejo, o pagalbos ir neprasem, nes nenorejom jaustis skolingi, ir siai dienai mes jau turim savus namus 4u.gif nes supratom, kad ka moki nuoma, mokescius uz svetima turta, tai geriau turet sava.
O is dvieju atlyginimu tikrai galit kazka sugalvot, o jei tevai dar pades, tai tik pirmyn.
Pamatysi, kaip smagu, kai esi laukiamas, kai taves pasiilge, tiesiog kai esi svecias savo tevu ar uosviu namuose 4u.gif

As nei su mama, nei su anyta vienoj virtuveje negaliu but, ir is vis, kai darau kazka valgyt, noriu, kad visi dingtu is virtuves su savo pamokymais ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staarm: 06 rugsėjo 2005 - 10:48
Vat man irgi atrodo, kad su dviem atlyginimais žmonės gali kažką padaryti.
Atsakyti
Uj gyvenimas su tevais? Jus ka:)
Kazkas, pamenu, sake: jei nori susipykti su savo antraja puse - apsigyvenk su tevais:) ar kazkaip panasiai ax.gif bet kokiu atveju veliau ar anksciau atsiras trintis tarp jusu visu - o tai nieko gero nezadanti perspektyva.
Jei abu dirbantys, kodel pradzioje bent nuomos varianto neapmastote?
Mes siuo metu nuomojomes, variantas gyvenimo su tevais net nebuvo svarstomas...nesamone tai doh.gif Kam trukdyti jiems ir patiems jaustis diskomfortiskai (galu gale ir del intymaus gyvenimo, ir del virtuves, apskritai...nebusi ten seimininke svetimuose namuose...)
Atsakyti
Tai nuspreskit pas kurio tevus geriau bus,pas tuos ir kraustykites...nera cia ko laukti,jei abu to norite smile.gif geriau butu,ten kur daugiau vietos,jei jo tevai turi nama tai manau ten butu patogiau... linkiu jums sekmes 4u.gif
As su savo vaikinu jau beveik 2 metus gyvenu pas savo tevus ir viskas OK smile.gif
Atsakyti
ViChy, turbut esate ta reta isimtis is taisykles: su savo antraja puse kartu su tevais geriau negyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 06, 11:48)
ViChy, turbut esate ta reta isimtis is taisykles: su savo antraja puse kartu su tevais geriau negyventi  biggrin.gif


Siaip as gerai sutariu su tevais,pakolkas kol mes esam nevede tai ir gyvenam su jais... aisku,noretusi atskiro busto,bet mano tevai turi dideli nama,ir jiems gyventi ten vieniem nesinoretu... smile.gif as siaip dziaugiuosi,kad per tuos 2 metus jokiu pykciu rimtu tarp musu nera buve ax.gif
Atsakyti
Jei man būtų tokia siituacija.. na, draugaučiau su draugu penkerius metus ir jau galvočiau apie gyvenimą kartu, pas mano tėvus apsigyventi būtų neįmanoma. Kodėl? Ogi todėl, kad mama neleistų. Nepriimtų tiesiog nesusituokusių. Tiesiog toks jos jau požiūris.

Na, o po pirmos santuokos (susituokėm labai labai jauni iš reikalo) pas mano tėvus vis tik teko pagyventi. Neduok tu dieve blink.gif Mama nepalikdavo manęs ramybėje nė minutei, nurodinėdavo, kada laikas vyrui valgyt gaminti ir panašiai. o kai liepdavau nesikišti, tai ji atšaudavo, jog gyvenk atskirai, tada ir nesikišiu.

Čia tik mano asmeninė patirtis, tau nebūtinai taip turi būti. Bet ramus gyvenimas po vienu stogu su tėvais - greičiau išimtis, nei taisyklė. Ir nesvarbu pas kuriuos tėvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 06 rugsėjo 2005 - 12:13
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 10:46)
aš to labiausiai ir bijau cool.gif


Va dėl to ir geriausia išeitis yra nuomuotis būstą.
Sakai, kad nuomuotis prabanga ir norit pasitaupyti, bet tas taupymas užtruks N metų, o savo atskiro gyvenimo taip ir nepradėsit gyvent.
Atsakyti