Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

nežinau, kaip kitti

bet jeigu tektų nuomuotis būstą, aš tokiam būste blogai jausčiausi verysad.gif

nors, žinoma, su tėvais irgi nesaldu būtų gyventi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2005 09 06, 09:36)
Aš asmeniškai griežtai prieš gyvenimą su bet kuriais tėvais.

Priariu. Jei nori išsiskirti su savo draugu - apsigyvenk su tėvais.

QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 10:59)
mes neturim būsto, bet turim darbus, nesam tėvų išlaikytiniai: mokam dalį už paslaugas, perkam maistą, t.t.

Iš dviejų algų manau tikrai galit skirti dalį nuomai ir geriems santykiams tiek su draugu, tiek su abiejų tėvais.
Atsakyti
Aš į nuomą žiūriu kaip į investiciją į savo santykius, savo nervų ramybę, nuo tėvų nepriklausomą gyvenimą. Išties, labai gaila kas mėnesį atiduoti kažkam kelis šimtus, tačiau gyvenam vieni!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 rugsėjo 2005 - 12:21
QUOTE(Will @ 2005 09 06, 13:19)
Išties, labai gaila kas mėnesį atiduoti kažkam kelis šimtus, tačiau gyvenam vieni!

nu
manau, kad tektų daugiau atiduoti
Vilniuje kuklus butukas 400-500 Lt + paslaugos
žiemą būtų 800-900 Lt
o žiema pas mus tęsiasi pusę metų cool.gif
Atsakyti
Aš gyvenau su vaikinu trejus metus. Dalį - nuomojamame bute, dalį - pas amžinatilsį mamą. Nuomotis tikrai buvo geriau, kad ir reikėjo kiek susiveržti diržą. Ir santykiai su antrąja puse buvo geresni, kai gyvenome atskirai...
Na juk vien mylėtis su vyru norisi kiek nori ir kada nori ir kaip nori - be baimių, kad kas išgirs, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 13:21)
nu
žiemą būtų 800-900 Lt

Mes žiemą mokam apie 600lt tongue.gif Dar pasitikslinau- per 3 metus didžiausia mokėta suma 662lt 4u.gif 800-900lt niekaip nesusidaro net įskaičiuojant kabelinę ir internetą schmoll.gif
Be to, mes turim SAVUS, o ne TĖVŲ namus 4u.gif
Aš, pvz. , dievinu tą jausmą, kai galiu daryti ką noriu, rengtis kaip noriu (arba visai nesirengti blush2.gif ), daryti bardaką, tvarkytis kaip noriu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 rugsėjo 2005 - 12:26
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 13:21)
nu
žiemą būtų 800-900 Lt

Vien komunaliniai mokesčiai už kuklų butuką 500 nesiekia net žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 12:16)
nežinau, kaip kitti

bet jeigu tektų nuomuotis būstą, aš tokiam būste blogai jausčiausi verysad.gif

nors, žinoma, su tėvais irgi nesaldu būtų gyventi unsure.gif  verysad.gif

Nuomuojamas būstas aišku nėra labai smagus daiktas, vis tiek jauti, kad tai nėra tavo namai. Bet kad tu žinotum, kaip būna gera grįžti NAMO, kad ir nuomuojamą , bet vistiek SAVO BŪSTĄ. Čia tu gali daryt bile kokią betvarkę, bet kada pasimylėt su savo vyru, neplautus indus palikt rytdienai ir negalvot, kad tavo ar jo mama mato. Ir niekas tau nesakys, kad va laikas pietaut. Ar žiūrės už nugaros kokia tu šeimininkė esi. O ir vyras visai kitaip jausis, turėsit savo namus, kuriais reikės rūpintis ir pamatysit visai kitokie jūsų santykiai bus.
Atsakyti
Manau nuomojantis, o tuo labiau paemus kredita smarkiai nukentes ju gyvenimo kokybe (daug maziau pinigu liks pomegiams ir norams), teks tenkintis kuklesniu bustu, bus neuztikrintumas, - matau, kad tai turbut ir yra pagrindine poros baime.
Taciau....
Sava erdve, savi namai seimai man atrodo labai svarbu...
Is savo patirties galiu pasakyti, kad tas kelias kuris atrodo lengviausias daznai nebuna lengvas.... smile.gif
Na bet kokiu atveju bus grazus isbandymas porai.

P.S. Sekmes priimant sprendima. o ka sako tavo isrinktasis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 06 rugsėjo 2005 - 12:34
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 12:21)
nu
žiemą būtų 800-900 Lt

tai ka atiduotum nuomai, tai geriau moket paskola

O plius abu dirbantys, kazkaip tokie nerimti argumentai gyvent pas tevus, nebent butu jums labai jau patogu, tad jei mokate tevams per puse mokescius, tai kur cia taupymas, pagyvenkit menesi pas tevus ir parasyk kiek susitaupiai ax.gif

Kaip kazkas rase, pagyvenkit su tevai ir santykiai bus baigti, net ir vestuviu nereikes. Va pvz siandien pas mane buvo mama, ir ka jis is pat ryto pareiske, kodel vyrui dar pusryciu neparuosus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staarm: 06 rugsėjo 2005 - 12:37
QUOTE(Brazile @ 2005 09 06, 13:33)

Is savo patirties galiu pasakyti, kad tas kelias kuris atrodo lengviausias daznai nebuna lengvas.... smile.gif

tu apie kurį kelią? 4u.gif

o dėl pinigų labai tiksliai parašei - pinigai būtų tik butui, maistui ir degalams

žinoma mes ypatingai nepramogaujam - bet vis tiek turime savų poreikių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 12:21)
nu
žiemą būtų 800-900 Lt

mes nuomojomes vieno kambario buta.
nuoma 400 Lt + paslaugos vasara apie 100, ziema - ~200 Lt,
t.y. viso ~600+ Lt
Atsakyti