QUOTE(Gabju @ 2008 05 30, 12:29)
Aš apie Direktorę buvau (dar tebesu) labai geros nuomonės, kiek teko bendrauti

. Gal Basha kai bendravai, buvo nuotaika ne ta

( visi gi žmonės)
Žodis yra žodis, bet nemanau, kad raštas su tėvų parašais neturėtų įtakos.
O pakeisti nusistovėjusią tvarką visada naudinga, tuo labiau, kai ji tik į gerą
Tai kad ir aš buvau labai geros nuomonės, bet viskas gerai, kol gerai. O dėl nuotaikos, juk per tėvų susirinkimą ne aš viena bendravau - visos mamos buvo
Dėl tvarkos nežinau - kai per pastaruosius metus išėjo keli nuostabiausi pedagogai, puikios, rūpestingos auklėtojos
Mūsų auklėtojos pačios sako (neformaliai), kad mikroklimatas siaubingas, vedėjos principas - skaldyk ir valdyk.
Niekaip man nesueina, kodėl taip išeina, direktorė tikrai atrodo nuoširdi ir rūpestinga, tik va jei iškyla rūpesčių - atsuka tėvams nugarą
Papildyta:
Pvz. praeitą penktadienį penki vaikai iš mūsų grupės ir keli iš vyresnių po darželio vėmė. Bet šeštasienis, sekmadienis, viskas praėjo, užsimiršo, niekas triukšmo nekėlė, jokių pretenzijų nebuvo. Bet per susirinkimą paklausėm, kas darosi su virtuve, ar viskas tvarkoj. Atrodo turėtų pasakyti - viską išsiaiškinsim, peržiūrėsim valgiaraštį, ir t.t. Bet ne - visu pirmą apkaltino auklėtojas, kad jos nieko nesakė, bet juk buvo penktadienio vakaras, kai vėmė. Tada ėmė aiškinti, kad jų virtuvė pati nuostabiausi, o mes čia išsigalvojam ir jei mums nepatinka, kad vaikams užsakom vaisius, tai galim jų visai atsisakyti

Taip ir likom visos durnių vietoje
Auklėtojos mūsų tai tikrai labai geros, bet viskas eina link to, kad ir jos būs priverstos išeiti

tokia jau tą vedėjos politika - priimti jaunus, paklusnius...