Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

QUOTE(Basha @ 2008 05 23, 20:25)
Ar kas buvot baigiamajame koncertėlyje?

Kur pinigus rinko?
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 05 25, 20:40)
Kur pinigus rinko?

Direktorė sakė, kad naujų kostiumų vaidinimams įsigyjimui ir siūvimui.
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2008 05 26, 11:23)
Direktorė sakė, kad naujų kostiumų vaidinimams įsigyjimui ir siūvimui.

buvom buvom
visai smagus
tik kostiumu tai tikrai verkiant reikia
bet puikiai issisuka ir su tuo ka turi
rolleyes.gif
visai nebloga ideja - ale labdara....
Atsakyti
Laba diena,
norėjau paklausti, kodėl šiame darželyje yra tokia keista tvarka-kas metai keisti grupes ir auklėtojas? Ar ne geriau palikti tą pačią auklėtoją, grupę ir visa kita iki paruošiamosios grupės. Juk tokiems mažiems vaikams vien aplinkos pakeitimas yra stresas, o dar kai keičiasi auklėtoja... Gal rasiu pritariančių, gal reikia su Direktore pakalbėt šia tema...
Lauskiu...
Atsakyti
QUOTE(Gabju @ 2008 05 27, 12:21)
Laba diena,
norėjau paklausti, kodėl šiame darželyje yra tokia keista tvarka-kas metai keisti grupes ir auklėtojas? Ar ne geriau palikti tą pačią auklėtoją, grupę ir visa kita iki paruošiamosios grupės. Juk tokiems mažiems vaikams vien aplinkos pakeitimas yra stresas, o dar kai keičiasi auklėtoja... Gal rasiu pritariančių, gal reikia su Direktore pakalbėt šia tema...
Lauskiu...

a ne visur taip g.gif
niu as nezinau kaip kitur
bet mes lankom antra darzeli ir abiejuose buvo taip pat

aukeltojos maziuku, aukletojos didesniu ir aukletojos paruosiamuku

aisku kad blogai, ir grupes ir aukletojos viskas keiciasi...

sakyciau kuo vyresni vaikai - tuo aukstesnes kvalifikacijos aukletoja, kiek girdejau akd tarkim va paruosiamukam tai tik vyr aukletojos kategorija ir tt

niu manau ir aukletojom paprasciau kad va tik lopselinukus amzinai turi - gi paprasciau lengviau
a su vyresnaii ir darbo reik daugiau ideti si ta ismokinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na lopšiukų auklėtojos visur kitos, bet, kad darželiniai vaikai būtų mėtomi niekur negirdėjau (bent pas giminių ir pažįstamų vaikus)... Dabar mansais Drugeliuose, pagaliau priprato prie darželio auklėtojos ir vaikučių, o ką kitais metais vėl iš naujo reikės pratinti???
Gaila nebuvau susirinkime, gal kas buvo apie tai kalbama?
Atsakyti
QUOTE(Gabju @ 2008 05 27, 12:21)
Laba diena,
Lauskiu...

Ir man tokia tvarka nepatinka. Kaip tik vakar kalbėjom su savo grupės auklėtoja apie tai. Ji sakė, kad ir jos norėtu tą pačią grupę vesti nuo pradžios iki pabaigos - ir vaikams geriau, ir joms lengviau.
Be to, manau, kad jei tėvai žinotų, kad jų vaikas toje pačioje grupėje būs 2-3 metus, tai ir į grupės aplinką daugiau investuotų. Nes dabar tik spėji ką nors nupirkti ar padaryti - jau į kitą grupę perveda. Tai nieko ir nesinori daryti.
Manau, reikia kalbėti su direktore. Viskas priklauso tik nuo jos.
Atsakyti
Kaip gerai kad radau pritariančių!!!!!!! thumbup.gif
Gal darom žygius pas Direktorę? Kokioje Jūs grupėje? Ar yra koks Tėvų komitetas, ar išrinktas Pirmininkas. Mes tiek telankės, vis sirgom sirgom tai nieko nežinom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabju @ 2008 05 29, 14:08)
Kaip gerai kad radau pritariančių!!!!!!! thumbup.gif
Gal darom žygius pas Direktorę? Kokioje Jūs grupėje? Ar yra koks Tėvų komitetas, ar išrinktas Pirmininkas. Mes tiek telankės, vis sirgom sirgom tai nieko nežinom  blush2.gif

verysad.gif šiandien eilinį kartą nusiviliau direktorės požiūriu į tėvu pageidavimus ir pastabas. Nesuprantu, kaip ji negali atsakyti, kokia auklėtoja dirbs su vaikais rugsėjį, juk ji direktorė, ji planuoja ir organizuoja. doh.gif Šiandien per tėvų susirinkimą išsakėm konkrečią nuomonę apie konkrečias auklėtojas, visos mamos buvo vieningos, tai nebuvo kurios nors vienos fantazija. Direktorės atsakymas pribloškia - nepatinka darželis-paieškokit kito. Vienu žodžiu, jokie prašymai nepadės - kaip susišvies, taip ir padarys. Auklėtojos mūsų sako, kad jos pačios gali tik rugpjūčio 31 sužinoti, kur rytoj eis dirbti verysad.gif o auklėtojos mūsų tikrai labai geros, būtų puiku, kad ir toliau vaikus vestu.
Taigi nelabai direktorei rūpi tėvų nuomonė verysad.gif
Atsakyti
a man direktore tokia rupestinga trode
nu zinot perversta daryti nussistovejusioj tvarkau tai labai sunku
yra kaip yra ir kam keisti

aisku vaikam gerai
bet tie vaikai tai visas aukeltojas daugmaz pazysta
nes jei kieme ar kur tai ir mato susipazysta
gi buna viena kita pavaduoja ir tt

del pirkimo tai tikrai taip, bet jus nuperkat vienai grupej ir einat i kita kur jau kiti tevai akzka pirko ir tt
ir siaip neprivaloma gi, jei negali tai ir neduodi..mes kai buvom drugeliuose tai nedavem nes tuo metu neturejau negalejau,,,kas galejo tas dave, siemet daviau nes galejau
kaip bus kitamet bus matyt
rolleyes.gif
Atsakyti
Aš apie Direktorę buvau (dar tebesu) labai geros nuomonės, kiek teko bendrauti thumbup.gif . Gal Basha kai bendravai, buvo nuotaika ne ta lotuliukas.gif ( visi gi žmonės)
Žodis yra žodis, bet nemanau, kad raštas su tėvų parašais neturėtų įtakos.
O pakeisti nusistovėjusią tvarką visada naudinga, tuo labiau, kai ji tik į gerą
Atsakyti
QUOTE(Gabju @ 2008 05 30, 12:29)
Aš apie Direktorę buvau (dar tebesu) labai geros nuomonės, kiek teko bendrauti  thumbup.gif . Gal Basha kai bendravai, buvo nuotaika ne ta  lotuliukas.gif ( visi gi žmonės)
Žodis yra žodis, bet nemanau, kad raštas su tėvų parašais neturėtų įtakos.
O pakeisti nusistovėjusią tvarką visada naudinga, tuo labiau, kai ji tik į gerą

Tai kad ir aš buvau labai geros nuomonės, bet viskas gerai, kol gerai. O dėl nuotaikos, juk per tėvų susirinkimą ne aš viena bendravau - visos mamos buvo ax.gif
Dėl tvarkos nežinau - kai per pastaruosius metus išėjo keli nuostabiausi pedagogai, puikios, rūpestingos auklėtojos g.gif
Mūsų auklėtojos pačios sako (neformaliai), kad mikroklimatas siaubingas, vedėjos principas - skaldyk ir valdyk.
Niekaip man nesueina, kodėl taip išeina, direktorė tikrai atrodo nuoširdi ir rūpestinga, tik va jei iškyla rūpesčių - atsuka tėvams nugarą verysad.gif
Papildyta:
Pvz. praeitą penktadienį penki vaikai iš mūsų grupės ir keli iš vyresnių po darželio vėmė. Bet šeštasienis, sekmadienis, viskas praėjo, užsimiršo, niekas triukšmo nekėlė, jokių pretenzijų nebuvo. Bet per susirinkimą paklausėm, kas darosi su virtuve, ar viskas tvarkoj. Atrodo turėtų pasakyti - viską išsiaiškinsim, peržiūrėsim valgiaraštį, ir t.t. Bet ne - visu pirmą apkaltino auklėtojas, kad jos nieko nesakė, bet juk buvo penktadienio vakaras, kai vėmė. Tada ėmė aiškinti, kad jų virtuvė pati nuostabiausi, o mes čia išsigalvojam ir jei mums nepatinka, kad vaikams užsakom vaisius, tai galim jų visai atsisakyti doh.gif Taip ir likom visos durnių vietoje verysad.gif

Auklėtojos mūsų tai tikrai labai geros, bet viskas eina link to, kad ir jos būs priverstos išeiti verysad.gif tokia jau tą vedėjos politika - priimti jaunus, paklusnius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basha: 30 gegužės 2008 - 12:02