Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

QUOTE(negriuke @ 2008 09 30, 18:01)
Savrbiausia ka jus galit padaryti, tai pasitikekite savo mazyle, kad ji gali buti be jusu ir niekada nerodykite, kad jums liudna, kai i darzeli eina, geriau vyrui i peti kai ji miegos. Ateikite ja pasiimti linksma, atsisvekinkite irgi linksmai, net jei verks. Ji turi galvoti, kad kai ji pasilieka grupeje jums smagu, nes ji gali zaisti su draugais ir linksmai praleisti laika. As pati maitinu MP ir kai manes nera jam to nereikia ir valgo darzely su kitais vaikais (bent sake) ir uzmiega lengvai. Jums gali buti tik siek sudetingiau, nes ji vyresne, daugiau supranta. O jus pati pasistenkite ka nors ypatingo nuveikti kol ji grupeje bus, nes as zliumbdavau todel, kad mano sunutis darzelyje verkia, o as cia prie kompo sedziu. Ir dar, stenkites, kad dukryte pamiltu aukletoja ir pasistenkite pamirsti ta nuoskauda. Tegul tai bus jusu dukrytei zingsnelis i savarankiskuma, kad ateitu kita karta ir pasiimtu obuoli is kito vaiko, kuris nenori thumbup.gif Tai tiek kol kas mano pamastymu. 4u.gif

o kaip galvojat gal duoti po vokeli joms,nesakau kad senbuvius paliktu be demesio,bet gal kiek nors,kad nors priprastu.........
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 09 30, 20:50)
o kaip galvojat gal duoti po vokeli joms,nesakau kad senbuvius paliktu be demesio,bet gal kiek nors,kad nors priprastu.........

Nemanau, kad pades. g.gif Meiles, taip sakant, nenupirksi, o gali dar labiau isizeisti, nemanai? blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip man siaubingai nuskambejo ta istorija su obuoliais blink.gif ir pikta ir liudna verysad.gif negi nei gabalelio obuolio neatsirado unsure.gif siaubas. truksta zodziu...Isivaizduoju, kaip turejo jaustis mama, nu nei sis nei tas...Po tokio tai dingtu visas noras vesti vaika i darzeli...
Bet nemanau, kad vokelis padetu g.gif pritariu negriukei, kad aukletojos meiles nenupirksi. Pora kartu buvau pati nunesus saldumynu prie arbatos, bet nuosirdziai , atsidekodama o ne tikedamasi kad mano vaikui skirs daugiau demesio. Musu grupeje aukletojos superines, tikrai neisivaizduoju tokios situacijos su obuoliais musu grupeje (mes lankom rusu). Kazkaip man tie obuoliai istrigo, net negaliu atsipeiketi verysad.gif
o mazyliui aiskinkite, kad ji pasiimsite, kad nebijotu, jog paliekate ji visam laikui. sakykite, kad sugrisite (mazdaug"pazaisi, pavalgysi, pamiegosi, kai atsikelsi - tada ateisiu ir pasiimsiu tave", ir tiksliai vykdyti, neveluoti). Tada vaikas jauciaisi saugesnis, zinos , kad paliekate tik tam tikram laikui. na ir apie darzeli ka nors graziai kalbeti (as tai sakau, kad kaip smagu, daug vaikuciu, zaislu, aukletojos geros), kai pasiimsite is dazrelio, domekites, kaip praleido laika (net jei nekalba), galite ir pati uz vaika atsakyti. As tai dar ryte pasakoju, kur keliaujam, tai ramiai reaguoja, zino, kad i darzeli. Ne itin kokie mano patarimai, bet gal nors tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamycka: 30 rugsėjo 2008 - 23:43
Mes irgi lankome rusiska grupe "Zajciki", kai kurie dalykai nepatiko bet su aukletoja viska issiaiskinome kitaip jau norejau vaika nevesti i ta darzeli, bet aukletoja sugebejo mane itikinti, kad viska galima isspresti. Ir dar noriu pasakyti mamoms koks be butu darzelis, bet namuose vaikui zinoma bus geriau, bet juk visa gyvenima negalesime vaika laikyti namuose. Manau, kad geriausiai, kai kas nepatinka issiaiskinti iskarto.
Atsakyti
QUOTE(motina gamta @ 2008 09 30, 17:29)
mano vaikas lankė šį darželį šiemet jau pirmokas tačiau jau net dabar paaiškėjo jog paruošimas buvo klaikus! Bet ko ir norėt , būdavo nuvedi vaiką anksti ryte , onuo auklėtojos kartais toks alkoholio kvapas sklisdavo , bet ir lietuvių kalbos žinios apgailėtinos aš tikiuosi jog šios auklėtojos aplaidumą darbo srityje ištaisys mokykla. Ir tikrai man gaila tų vaikų kurie lanko šią grupę tai yra ruošiami mokyklai . o šiaip valdžiai turėtų būti didelė gėda , dėl tokių darbuotojų. Aš dabar tik apgailestauju , kad neperėjom į kitą darželį laiku!! viskas drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Gal pasakytumete apie kuria aukletoja kalbate? Nes skamba tai baisiai tie alkoholio kvapai nuo ryto unsure.gif

Mes irgi prisijungeme i Drugeliu grupe nuo sios savaites smile.gif Kadangi mano vyrukas jau pries tai lankes darzeli, tai eina sitas dieneles be jokiu problemu, tikekimes ir toliau taip bus smile.gif Labai smagu buvo matyti atnaujinta grupe, naujus tuoletukus vaikams smile.gif

Atsakyti
sveikos,na mes jau miegam namie po darzelio.atejom ryte pavalgem pusrycius,grikiu kose,...suvalge pati beveik viska,paskui atsisveikinau,isejau,palikom ja su draugu,su mano drauges sunum 2,30val,neverke,paskui matyt manes pasigedo,tai paverke,prikakojo,vel zaide,poto vel biski paverke vel gerai,bet sake didele dali zaide.rytoj vel einam pusryciu,ziuresim.apie tau aukletoja,o gal ji tik padedeja,tai nenoriu sakyti kas ji butent tokia,siandien matem ja iseinancia is vieversiuku tai klausiu kaip musu vaikai,neverkia,tai sako as ten nedirbu ir nezinau,nu matot kokia,o tikrai mus pazista,tai va uz duru stovejom,lygtais tylu buvo.o zinau kad meiles nenupirksi,ir as ne tai turejau omeny,kad tik mano vaika ziuretu,o kitus vaikus nea,siaip klausiau jusu nuomones.
Papildyta:
QUOTE(maxim1016 @ 2008 10 01, 12:49)
sveikos,na mes jau miegam namie po darzelio.atejom ryte pavalgem pusrycius,grikiu kose,...suvalge pati beveik viska,paskui atsisveikinau,isejau,palikom ja su draugu,su mano drauges sunum 2,30val,neverke,paskui matyt manes pasigedo,tai paverke,prikakojo,vel zaide,poto vel biski paverke vel gerai,bet sake didele dali zaide.rytoj vel einam pusryciu,ziuresim.apie tau aukletoja,o gal ji tik padedeja,tai nenoriu sakyti kas ji butent tokia,siandien matem ja iseinancia is vieversiuku tai klausiu kaip musu vaikai,neverkia,tai sako as ten nedirbu ir nezinau,nu matot kokia,o tikrai mus pazista,tai va uz duru stovejom,lygtais tylu buvo.o zinau kad meiles nenupirksi,ir as ne tai turejau omeny,kad tik mano vaika ziuretu,o kitus vaikus nea,siaip klausiau jusu nuomones.

bet siandien jau vaikas sako,teta gera dave niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 27, 15:31)
Jo plaukuciai tikrai balti. blush2.gif

jusu mazylis tai daugiausia su maniske zaidzia,jis tipo tevelis jis mamyte ir veziuoja vezimelius abu lotuliukas.gif fainai atrodo.dalyjasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 10 01, 12:51)
bet siandien jau vaikas sako,teta gera dave niam niam  thumbup.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 10 01, 12:23)
Gal pasakytumete apie kuria aukletoja kalbate? Nes skamba tai baisiai tie alkoholio kvapai nuo ryto  unsure.gif

Mes irgi prisijungeme i Drugeliu grupe nuo sios savaites smile.gif Kadangi mano vyrukas jau pries tai lankes darzeli, tai eina sitas dieneles be jokiu problemu, tikekimes ir toliau taip bus smile.gif Labai smagu buvo matyti atnaujinta grupe, naujus tuoletukus vaikams smile.gif

man irgi idomu kuri cia aukletoja????????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 10 01, 15:02)
man irgi idomu kuri cia aukletoja????????? g.gif

jei turejo paruosti mokyklai, tai panasu, kad vyresniu vaikuciu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamycka: 01 spalio 2008 - 14:04
mes uzvakar buvom muzikos pamikeleje tai matem tokia viena itartina aukletoja,idomu ar ji?vede nauja projekta kazkas su europa susijes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2008 10 01, 15:03)
jei turejo paruosti mokyklai, tai panasu, kad vyresniu vaikuciu  unsure.gif

g.gif nu nezinau
Lasiuku aukletojos abi geros tongue.gif

drugeliu ir geros aukletojos thumbup.gif

cia aisku sakau nes sunus pradejo nuo drugeliu

a kaip ten kitur tai nezinau biggrin.gif kol kas viskas gerai biggrin.gif

o kad ten paruosia ar neparuosia tai ir nuo pacio vaiko priklauso ir be abejo nuo tevu
cia gal mamyte mane jog paruosiamoj darzelinej grupej vaikas turejo moketi super skaityti ir skaiciuoti lotuliukas.gif
Atsakyti