Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 10, 09:59)
gal jusiskis neatpras..visokiu gi vaiku..bet maniskis tikrai neitu jei tik proga pasitaikytu  doh.gif  lotuliukas.gif

vakas vaiaks labai aiskino apie bakterijas, ir kaip reikia rankas su muilu plauti ir veida ir visada plauti ir plauti  biggrin.gif

matyt aukletojos primokino issigandusio  thumbup.gif  del salmoneliozes  doh.gif ..tikiuosi musu darzely jos nera  cool.gif ir nebus  cool.gif

is dar sake kad spinduliuku aukletoja sake kad dantuku valyti nereikia  blink.gif nesupratau kaip ten ji galejo sakyti ir kada.... bet matyt kazka sake  lotuliukas.gif  doh.gif

Gal sake, kad darzelyje su pasta nereikia valyti, nes man Rolandas irgi aiskino, kad nereikia jam valytis, tai kol priversdavom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 10 10, 13:12)
Gal sake, kad darzelyje su pasta nereikia valyti, nes man Rolandas irgi aiskino, kad nereikia jam valytis, tai kol priversdavom. doh.gif

g.gif g.gif nu nezinau
kazkaip nesupratau
nes parejo namo ir pareiske kad aukletoja sake kad negalima blink.gif
tai kas prie ko nesupratau
bet iskart greit spejau paaiskinti kaip greit kirminai ant dantuku atsiranda kas nesivalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunelis siandien darzelyje veme pora kartu. Kaip bijau dabar. Nuo ko galejo? Ar imanoma, kad neissimiegojo? Mane pykina, tai gal ir tas pats? g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 10 10, 22:06)
Mano sunelis siandien darzelyje veme pora kartu. Kaip bijau dabar. Nuo ko galejo? Ar imanoma, kad neissimiegojo? Mane pykina, tai gal ir tas pats? g.gif

unsure.gif
blogai
gal biski maistukas netiko g.gif
nes siiap kaip supratau i musu darzeli nepapuole bloga vistiena...
gal siaip virusas g.gif

mano maziui ir buvo darze, kad apsiveme..bet nuo maisto...bet cia seniai pries metus
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 10 10, 22:06)

Parasiau jums i AZ,manau,kad geriau padaryti tyrimus,jeigu iskilo abejoniu...
Atsakyti
Kad tik nebūtų salmoneliozė blink.gif Jau keturiuose Vilniaus darželiuose (2 iš jų Lazdinuose) salmoneliozės protrūkiai.
Nors "Žemuogėlėje" visą laiką su virtuve kažkas negerai. Pernai mūsų pusė grupės vėmė po daržo. Klausimas, ar tikrina kas nors virtuvės darbą?
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2008 10 12, 10:29)
Kad tik nebūtų salmoneliozė blink.gif Jau keturiuose Vilniaus darželiuose (2 iš jų Lazdinuose) salmoneliozės protrūkiai.
Nors "Žemuogėlėje" visą laiką su virtuve kažkas negerai. Pernai mūsų pusė grupės vėmė po daržo. Klausimas, ar tikrina kas nors virtuvės darbą?

blink.gif
vajetus
kazkaip tokiu kalbu negirdejau
na bet maniskis ir siaip nevalgus..tai gal jam tiesiog ir del to nepakenke

o del tos salmoneliozes doh.gif blink.gif
sian kaip tik paskaiciau meniu bus vistienos maltinukas doh.gif na tikesimes viskas gerai ir svariai paruosta unsure.gif arba nevalgys ...bet vistiek valgys ar nevalgys nuo kitu vaiku vistiek gali apsikresti

vienu zodziu baisu
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 13, 10:45)
blink.gif
vajetus
kazkaip tokiu kalbu negirdejau
na bet maniskis ir siaip nevalgus..tai gal jam tiesiog ir del to nepakenke

o del tos salmoneliozes  doh.gif  blink.gif
sian kaip tik paskaiciau meniu bus vistienos maltinukas  doh.gif  na tikesimes viskas gerai ir svariai paruosta  unsure.gif  arba nevalgys ...bet vistiek valgys ar nevalgys nuo kitu vaiku vistiek gali apsikresti

vienu zodziu baisu
unsure.gif

Tai va mano sunutis vakar vel viduriavo, nuo sekmadienio pradejo, tempos nebuvo, tai jaucia sirdele, kad neserga mano sunelis sita zaraza, bet kai papasakojo, kad visaip gali pasireiksti, tai siandien paeme ryte tepineli, o pries puse valandos skambino is infekciniu ligu skyriaus. Toks jausmas, kad galvoja, jog as cia vaika apkresta mesa primaitinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 10 14, 12:57)
Tai va mano sunutis vakar vel viduriavo, nuo sekmadienio pradejo, tempos nebuvo, tai jaucia sirdele, kad neserga mano sunelis sita zaraza, bet kai papasakojo, kad visaip gali pasireiksti, tai siandien paeme ryte tepineli, o pries puse valandos skambino is infekciniu ligu skyriaus. Toks jausmas, kad galvoja, jog as cia vaika apkresta mesa primaitinau. doh.gif

o del ko jie skambino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2008 10 14, 14:36)
o del ko jie skambino?  g.gif

unsure.gif
aga
paskambino ir sake akd neserga ane bigsmile.gif
na gal kokia kita bacila..gal rota ar nora koks tai ten virusas dar buna...
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 14, 15:12)
unsure.gif
aga
paskambino ir sake akd neserga ane  bigsmile.gif
na gal kokia kita bacila..gal rota ar nora koks tai ten virusas dar buna...

Nea, skambino, klause ar tikrai veme, viduriavo, ka namie valge, ar sulciu negeria, gal MP blogas (klause ar nesergu mastitu), ar neturejo temperaturos, kada darzelyje buvo, ar sveiki namiskiai. blush2.gif Paskui sako, aciu, sveikite. Ai dar klause koki darzeli, kokia grupe lankom. Sian tik paseli ar ka ten paeme, tai tik po 4 ar 5d isauga bakterijos salmoneliozes. Dabar namie sedesim iki kito antradienio maziausiai. doh.gif O vat tau ir del viso pikto pasidaryk tyrimuka ir karantina paskelbe. doh.gif Nu nieko, pailsesim. rolleyes.gif
Atsakyti