Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

mano irgi 1kraujo grupe smile.gif tai gal tik 1 ir 3 gr. migrena puola g.gif smile.gif sia savaite visa prasikankinau, ypac uzvakar verysad.gif visa diena asaros bego,nors verkt ir nenorejau, cia turbut is nevilties taip organizmas sureagavo verysad.gif nebezinau kur bedingt kai su migrena gyvenu daug daugiau laiko nei be jos cry.gif jau ir artimieji visi sunerime, sako eik greiciau pas daktare ar i ligonine vaziuok, bet kiek jau ejau visi nieko naujo nepasako, tik laikykis rezimo ir gerk cinie doh.gif verysad.gif galetu kokia nors profilaktika arba pilna isgydyma surast, bet mes jau kazin ar to besulauksim...
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 08 01, 14:17)
mano irgi 1kraujo grupe  smile.gif  tai gal tik 1 ir 3 gr. migrena puola  g.gif  smile.gif

Deja! smile.gif Pas mane ketvirta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 08 01, 14:39)
Deja! smile.gif Pas mane ketvirta... ax.gif

blink.gif tu žinok retenybė esi...dar parašyk, kad Rh neigiamas tai visai doh.gif

kaip galvos? Šiandien MB sutiko savo kursiokę, sakė atsigauna po migrenos, tai jis džiaugėsi, kad man ne taip kaip jai - dingsta vaizdas ir alpsta (kažkam iš mūsiškių taip yra doh.gif ) tai ji vos pajutusi simptomus išgeria raminančių ir susileidžia nuo skausmo, tada miegas ir po pusdieni atsigauna (t.y. praeina skausmas) tai kai pagalvoju, ta migrena vos ne kas antrai moterai yra g.gif matyt gyvenimo ir konkurencijos sąlygos daro savo doh.gif na mums ir sekasi....(čia pamąstymai mano, nepykit jei ką įžeidžiau tokiom “geneliom“ mintim blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 08 01, 15:43)
blink.gif tu žinok retenybė esi...dar parašyk, kad Rh neigiamas tai visai  doh.gif

Nea! biggrin.gif Teigiama! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 08 01, 14:43)
blink.gif tu žinok retenybė esi...dar parašyk, kad Rh neigiamas tai visai  doh.gif

Mano IV Rezus(-) blush2.gif

O galvą skaudėjo mažiau, nors beveik visą mėnesį atostogavau, tai manyčiau galvaskaudį dar paaštrina visokie stresai.

Merginos, o jums gydytojai išrašo papildomai gerti magnį nuo galvos skausmo. Ir/ar padeda jis jums, jei geriat?
Man, kaip ir anksčiau geriau būdavo, dabar, matyt, jau organizmas priprato...reikia stipresnių dozių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2009 08 03, 11:33)
Merginos, o jums gydytojai išrašo papildomai gerti magnį nuo galvos skausmo. Ir/ar padeda jis jums, jei geriat?
Man, kaip ir anksčiau geriau būdavo, dabar, matyt, jau organizmas priprato...reikia stipresnių dozių g.gif

Stipresniu doziu tikrai nereikia, neisikalk i galva! schmoll.gif
O as magni geriu, tai yra geriau, apie pora metu... ax.gif Dabar nebegeriu, nes i zuvies taukus kuriuos geriu, magnis ieina! ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Priimsite į būrį naujas merginas cool.gif
Aš jau kokie 3-4 metai vargstu su migrena doh.gif verysad.gif Būna kad tikrai baisių dienų, būna ir savaičių, kad nieko neskauda unsure.gif Nežinau kaip migrena yra skirstoma, mano pripažinta psichologinė, sunkiausia būna po išgyvenimų, stresų, nuovargio.. Kai viskas jau atsipalaiduoja, tada sienomis lipu.. Bet jaučiu jums to jausmo ir nereikia pasakoti blush2.gif
Atsakyti
sveikos,jungiuosi ir as i migrenininkiu buri ax.gif
Norejau paklausti jusu man nesenai nustate migrena israse imigran 50mg tab(ju kaina 14lt)kai pradejo skaudeti galva isgeriau tablete kaip ir liepe gydytojas bet va po kokiu 5min skausmas lyg ir nurimsta bet va ima tirpti rankos,dingsta jegos,ir jauciu dideli spaudima galvoje, na skaiciau instrukcijoj lygtai tokiu pasaliniu poveikiu neturetu but,tada isgeriau antra tablete ir vel tas pats,bet svarbiausia kad skausmas aprimsta iskart bet va jauciu tokius pasalinius poveikius pas gydytoja nejau ir tu vaistu nebegeriu ir toliau ryju saujom saridona ar diklaka kurie jau ziuriu irgi nebepadeda,girdejau kad imigran tableciu yra ir po30lt,sako tos brangesnes neturi jokio pasalinio poveikio, kazi kaip yra is tiesu
Beje dar vienas klausimas ar tos kuriom pripazinta migrena galva skauda kasdien ar tik tarkim per menesi per savaite karta na bet skauda taip kad is lovos islipti negalit, nes man va galva skauda kasdien ir dazniausiai visa para nakti net nepamiegu,ir va ko nepaklausi migrenininkai sako kad neskauda kasdien
Atsakyti
Tai va,merginos,dziaugiausi,kad nebera,nebeskauda...o vakar kai pagulde mane...visa diena lovoj prasivoliojau,galvos nejo pakelt,vaistai,kava-jokio poveikio,tris kartus vemiau,tiksliau,ziaukciojau unitaza apsikabinus,nes skrandis tustutelis buvo,nieko burnon paimti negalejau,kaip buvo bloga...Ir siandien ryte atsikeliau-pykina nerealiai,o i darba reikia,tai isvaziavau visa perbalusi,per pietu pertrauka nuejau i vaistine ir issiprasiau ketanovo kad parduotu (jis receptinis),sakau,dirbti reikia,o galva skauda...Tai po tos tabletes atsigavau kiek,tik pykinimas dar liko,ir valgyti nelabai galiu,o kaip atidirbau-tai geriau nei neklauskit,dantis sukandus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 11:50)
Nežinau kaip migrena yra skirstoma, mano pripažinta psichologinė, sunkiausia būna po išgyvenimų, stresų, nuovargio.. Kai viskas jau atsipalaiduoja, tada sienomis lipu.. Bet jaučiu jums to jausmo ir nereikia pasakoti  blush2.gif

man taip yra ax.gif dažniausiai

QUOTE(armi06 @ 2009 08 03, 13:38)
nustate migrena israse imigran 50mg tab(ju kaina 14lt)kai pradejo skaudeti galva isgeriau tablete kaip ir liepe gydytojas bet va po kokiu 5min skausmas lyg ir nurimsta bet va ima tirpti rankos,dingsta jegos,ir jauciu dideli spaudima galvoje<...>migran tableciu yra ir po30lt manau jokio skirtumo dėl poveikio pašalinio, jų tik pačių stiprumas skiriasi, na nebent gamintojas skiriasi tada gal  g.gif
Beje dar vienas klausimas ar tos kuriom pripazinta migrena galva skauda kasdien ar tik tarkim per menesi per savaite karta na bet skauda taip kad is lovos islipti negalit, nes man va galva skauda kasdien ir dazniausiai visa para nakti net nepamiegu,ir va ko nepaklausi migrenininkai sako kad neskauda kasdien
Skauda savaitę išlipt iš lovos negali, skauda kartą per mėnesį ir silpnai, kaip kada, bet man kadangi komplikuota - nėra jokių aurų - migrenos komplikacija jau, tai skauda po kelias dienas iš eilės doh.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 08 03, 17:56)
o vakar kai pagulde mane...visa diena lovoj prasivoliojau,galvos nejo pakelt,vaistai,kava-jokio poveikio,tris kartus vemiau,tiksliau,ziaukciojau unitaza apsikabinus

aš nusipirkau tabletkom nuo pykinimo - kaip cerukalis, bet kažikoks ten kitas pavadinimas, tai kai vieną naktį miriau ta tabletka viską užrišo, net nebepykino, paprašiau vaistinėj... jei ką
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2009 08 03, 13:38)

Įvairiai sakyčiau...
Būna, kad skauda kiekvieną dieną doh.gif Ir nepadeda nei vaistai, nei kompresai schmoll.gif
O būna kad kelis mėnesius neskauda ir visai gerai jautiesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 08 01, 15:17)
mano irgi 1kraujo grupe  smile.gif  tai gal tik 1 ir 3 gr. migrena puola  g.gif  smile.gif sia savaite visa prasikankinau, ypac uzvakar  verysad.gif  visa diena asaros bego,nors verkt ir nenorejau, cia turbut is nevilties taip organizmas sureagavo  verysad.gif  nebezinau kur bedingt kai su migrena gyvenu daug daugiau laiko nei be jos  cry.gif jau ir artimieji visi sunerime, sako eik greiciau pas daktare ar i ligonine vaziuok, bet kiek jau ejau visi nieko naujo nepasako, tik laikykis rezimo ir gerk cinie  doh.gif  verysad.gif galetu kokia nors profilaktika arba pilna isgydyma surast, bet mes jau kazin ar to besulauksim...

mano antra grupe, o turiu sia problema smile.gif
Papildyta:
man migrena buna kas dvi-tris savaites. vos pajuntu-ikalu NARAMIGo ir miegot dviem valandom. dazniausiai viskas buna gerai, kartais dar jauciuosi nekaip. nu bet brangi ta migrena, oi brangi...
Atsakyti