QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 11:50)
Nežinau kaip migrena yra skirstoma, mano pripažinta psichologinė, sunkiausia būna po išgyvenimų, stresų, nuovargio.. Kai viskas jau atsipalaiduoja, tada sienomis lipu.. Bet jaučiu jums to jausmo ir nereikia pasakoti
man taip yra

dažniausiai
QUOTE(armi06 @ 2009 08 03, 13:38)
nustate migrena israse imigran 50mg tab(ju kaina 14lt)kai pradejo skaudeti galva isgeriau tablete kaip ir liepe gydytojas bet va po kokiu 5min skausmas lyg ir nurimsta bet va ima tirpti rankos,dingsta jegos,ir jauciu dideli spaudima galvoje<...>migran tableciu yra ir po30lt
manau jokio skirtumo dėl poveikio pašalinio, jų tik pačių stiprumas skiriasi, na nebent gamintojas skiriasi tada gal
Beje dar vienas klausimas ar tos kuriom pripazinta migrena galva skauda kasdien ar tik tarkim per menesi per savaite karta na bet skauda taip kad is lovos islipti negalit, nes man va galva skauda kasdien ir dazniausiai visa para nakti net nepamiegu,ir va ko nepaklausi migrenininkai sako kad neskauda kasdien
Skauda savaitę išlipt iš lovos negali, skauda kartą per mėnesį ir silpnai, kaip kada, bet man kadangi komplikuota - nėra jokių aurų - migrenos komplikacija jau, tai skauda po kelias dienas iš eilės
QUOTE(denaxa @ 2009 08 03, 17:56)
o vakar kai pagulde mane...visa diena lovoj prasivoliojau,galvos nejo pakelt,vaistai,kava-jokio poveikio,tris kartus vemiau,tiksliau,ziaukciojau unitaza apsikabinus
aš nusipirkau tabletkom nuo pykinimo - kaip cerukalis, bet kažikoks ten kitas pavadinimas, tai kai vieną naktį miriau ta tabletka viską užrišo, net nebepykino, paprašiau vaistinėj... jei ką