Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu, bet sako jog neverta...

Na ir išvartaliojai tu čia, svajuk biggrin.gif
Jeigu tavo romantizmas trukdo gyventi kitam žmogui - tada taip, tai blogai. Ale ir aš manau, kad su laiku jis išgaruos.
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 07, 15:09)
vadinas, tu esi egoistas: nori buti salia to mylimo zmogaus, nepaisydamas, kad tas zmogus tau nejaucia tokiu jausmu  doh.gif  doh.gif

vadink kaip tik nori...
...
o ka tu darai? kazkaip pasireiskia liguistas, sakyciau, poziuris i tavo sita "meile"

taip as psihinis ligonis kuri reikia atryboti nuo sio pasaulio, o ipac nuo zmoniu kuriuos myliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:14)
taip as psihinis ligonis kuri reikia atryboti nuo sio pasaulio, o ipac nuo zmoniu kuriuos myliu... doh.gif

doh.gif clap_1.gif biggrin.gif cry.gif
no comments bash.gif censored2.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuz: 07 rugsėjo 2005 - 14:19
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 15:14)
vadink kaip tik nori...

Jėga thumbup.gif visu gražumu svajukas atsiskleidė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 09 07, 14:20)
Jėga  thumbup.gif visu gražumu svajukas atsiskleidė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
deja
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 09 07, 15:12)
Na ir išvartaliojai tu čia, svajuk  biggrin.gif
Jeigu tavo romantizmas trukdo gyventi kitam žmogui - tada taip, tai blogai. Ale ir aš manau, kad su laiku jis išgaruos.

Na is esmes taip ir yra kad as romantika matau ten kur kiti jos net nepastebi blush2.gif
o ar mano romantizmas trukdo kitiems ramei gyventi tai tikrai nezinau, kolkas del to dar niekas nesiskunde..

QUOTE(varliuz @ 2005 09 07, 15:17)
doh.gif  clap_1.gif    biggrin.gif  cry.gif
no comments bash.gif  censored2.gif  laugh.gif

tai kad taip ir yra, daugumas cia i mane dabar ziuri kap i zoosodo bezdzione..
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 09 07, 15:20)
Jėga  thumbup.gif visu gražumu svajukas atsiskleidė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(varliuz @ 2005 09 07, 15:20)

clap.gif svajukui clap.gif kad jis savo veida parode clap.gif clap_1.gif
aciu aciu bis.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:22)
tai kad taip ir yra, daugumas cia i mane dabar ziuri kap i zoosodo bezdzione..

tikiu, niekas i tave taip neziuri - reikia atlaidziai ir su sypsena ziureti i vaika mirksiukas.gif
smile.gif

Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 15:03)
O toj pacioj biblijos nera kartais koks puslapiukas isplestas ties tuo skyriumi kur raso apie savo meile...kaip ten vadinasi..? pala ar tik ne savimeile..? mirksiukas.gif

nu ne, tu nesumakaluok visko. Kad žmogus kitą mokėtų mylėt, visų pirma, turi mokėt mylėt save. Meilė prasideda savyje. Savimeilė - kai myli tik save, statai aukščiau virš kitų arba tiesiog save myli labiau nei kitus, o sako, kad mylėk savo artimą kaip save - nei daugiau nei mažiau. Tai va.
Ir dar - esi egoistiškas, nes sakai, man tereikia, kad leistų taip ir taip būt, bet nepagalvoji, ko tas žmogus nori, jei jau esi toks geras, nepagalvoji, kad kiti irgi turi norų, ir tavieji, nors ir kokie nekalti pačiam atrodytų, gali trukdyt kito noram.
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 07, 15:24)
tikiu, niekas i tave taip neziuri - reikia atlaidziai ir su sypsena ziureti i vaika  mirksiukas.gif
smile.gif

Taigi, visi mes buvome vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Na bliamba nepradekit cry.gif verysad.gif ir taip sirdis plysta, o jus cia da is manes saipotes...as pazeciau ka jus mano vietoje darytumet, ir kaip i mylima zmogu spjove nueitumet tolyn verysad.gif
Atsakyti
Tegu bus taip kad as egoistas, savanaudis, mazvaikis, apsiseilejelis, jaunas, dar nepatyres, vaikas...bet ka man daryti kad pamirsti...na ka? jei jus tokie protingi cia visi susirinke tai ko negalit pasakyt ka nors ko as dar nebuciau girdejes...? nejau cia taip sunku...? juk kas cia tokio, pajimei zmogui sirdi su aukstakulniu persmeigei ir atsoko nuo taves... verysad.gif
Atsakyti