Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu, bet sako jog neverta...

QUOTE(Raduga @ 2005 09 07, 14:18)
Brandžiam žmogui teisybė akių badyt neturėtų

Tai ka man dabar daryti kai jus cia keturi i vienus vartus suspradet...tai dabar iseina tik tai kad man belieka sokti iskart is savo penkto auksto zemyn pro langa? sad.gif nes kitos iseities tikrai nematau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 13:18)
va ko ko, bet savo tevu glogos dar ir kaip nenoriu sad.gif
manau esme yra tame kad as ne pagal savo metus esu subrendes, todel man tikrai net neidomo su jaunesniais bendrauti, nes paprasciausiai nera su jeis ka sneketi, o kekvienos sutiktos gatveje panos aptarineti tikrai nesiruosiu, tas praejo pries kokius gerus desimt metu..

prieš dešimt metų, kai tau buvo ... 11 biggrin.gif biggrin.gif
argi subrendimas pasireiškia tik tuo, kad tu paskui panas nesekioji... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:18)
va ko ko, bet savo tevu glogos dar ir kaip nenoriu sad.gif
manau esme yra tame kad as ne pagal savo metus esu subrendes, todel man tikrai net neidomo su jaunesniais bendrauti, nes paprasciausiai nera su jeis ka sneketi, o kekvienos sutiktos gatveje panos aptarineti tikrai nesiruosiu, tas praejo pries kokius gerus desimt metu..

bet kažkieno globos tai tikrai nori... Bent jau susidaro toks įspūdis.

Turi omeny, kad panų aptarinėjimas - vaikiška smile.gif ?
Pala pala, sakai prieš gerus 10 m. nustojai aptarinėt panas??? Tai ką, nori pasakyt 10-11 metų būdamas tik tą ir tedarydavai, kad panas aptarinėjai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 13:22)
Tai ka man dabar daryti kai jus cia keturi i vienus vartus suspradet...tai dabar iseina tik tai kad man belieka sokti iskart is savo penkto auksto zemyn pro langa? sad.gif nes kitos iseities tikrai nematau.. smile.gif

Dieve... cry.gif cry.gif
Išeitis: palik merginą ramybėje.
Išeik į gatvę, sutik savo metų (ar ne) merginą, kuri su tavim norėtų būti mirksiukas.gif ir neverk dėl to gi po galais, kuri to nenori biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 07, 14:23)
prieš dešimt metų, kai tau buvo ... 11  biggrin.gif  biggrin.gif
argi subrendimas pasireiškia tik tuo, kad tu paskui panas nesekioji...  doh.gif

Zinoma kad ne tuo...tiesiog manau jog tikrai ne visi 21 metu vaikinai svajoja apie seima...
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:22)

nusišneki tai smarkiai. Visur matai tik juoda ir balta, tik kraštutinumus. Na, jei nenori panelė su tavim būt, tai ir nenori. Ir reikia palikt ją ramybėj, nebūt tokiu, kur pristoja prie žmogaus ir jam ramybės neduoda. Jei mokėsi paleist ją, tuo greičiau sutiksi tokią, su kuria abu nenorėsit paleist vienas kito 4u.gif

Ir nereikia čia rašyt nesąmonių apie šokinėjimus.
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:22)

Vien tai, kad nematai kitos išeities, rodo tavo "brandumą"...
O svajoti apie šeimą... Penkiametės mergaitės irgi pasvajoja. Ar turi pagrindą po kojom? Būstą? Pastovų darbą ne už minimumą? Tau dar atrodo, kad su mylimu žmogum ir palapinėj rojus...
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 13:26)
Zinoma kad ne tuo...tiesiog manau jog tikrai ne visi 21 metu vaikinai svajoja apie seima...

ir tai, kad tu svajoji, tuo išsiskiri iš kitų vaikiškų vaikinų, taip? biggrin.gif
21 metų vaikinai nėra subrendę šeimai.
Vienareikšmiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:26)

būtent, kad tu svajoji - kad esi svajotojas, rodo vien tavo nikas smile.gif . O ar realiai suvoki - kas yra šeima??? Tai nėra kasdieninė šventė, beprotiškai romantiškas laiko leidimas. Daugiausia kasdienybė, buitis, kasdienės pastangos prisitaikyt prie kito žmogaus ir tt. Jaunos mergaitės irgi daug svajoja apie šeimą, vaikus, bet kai susiduria su tuo realybėj ir pamato, kaip tai vargina, sako, o kad būčiau žinojus, kaip viskas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 07 rugsėjo 2005 - 13:35
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 07, 14:27)
nusišneki tai smarkiai. Visur matai tik juoda ir balta, tik kraštutinumus. Na, jei nenori panelė su tavim būt, tai ir nenori. Ir reikia palikt ją ramybėj, nebūt tokiu, kur pristoja prie žmogaus ir jam ramybės neduoda. Jei mokėsi paleist ją, tuo greičiau sutiksi tokią, su kuria abu nenorėsit paleist vienas kito  4u.gif

Ir nereikia čia rašyt nesąmonių apie šokinėjimus.

na kai kad tai dabar taip ir iseina kaip as visad ir maniau, kad jei nebuciau gimes tai ir nebutu jokiu problemu per mane...gimiau as gime ir didziausia sio pasaulio problema, t.y. as sad.gif dar apkaltinkit tuo kad esu vandenis tai isvis tada... smile.gif as nepristojau dar prie nieko...myliu ir stengiuosi gyventi toliau, o kas gi man belieka...?
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 14:35)
na kai kad tai dabar taip ir iseina kaip as visad ir maniau, kad jei nebuciau gimes tai ir nebutu jokiu problemu per mane...gimiau as gime ir didziausia sio pasaulio problema, t.y. as sad.gif dar apkaltinkit tuo kad esu vandenis tai isvis tada... smile.gif as nepristojau dar prie nieko...myliu ir stengiuosi gyventi toliau, o kas gi man belieka...?

Tiek nusišnekėjimo ir 21 m. vaikinui per daug...
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 07, 14:30)
būtent, kad tu svajoji - kad esi svajotojas, rodo vien tavo nikas  smile.gif . O ar realiai suvoki - kas yra šeima??? Tai nėra kasdieninė šventė, beprotiškai romantiškas laiko leidimas. Daugiausia kasdienybė, buitis, kasdienės pastangos prisitaikyt prie kito žmogaus ir tt. Jaunos mergaitės irgi daug svajoja apie šeimą, vaikus, bet kai susiduria su tuo realybėj ir pamato, kaip tai vargina, sako, o kad būčiau žinojus, kaip viskas bus.

ne as manau jog seima yra tarsi mazas suniukas, paseriai, numizdinai ir gyveni toliau...tau paciai nejuokingas tavo klausymas..? bliamba kartais kai paklausiat tai nors imk ir trenka galva i siena blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti