QUOTE(misis @ 2005 09 22, 21:07)
nelabai tikiu horoskopais,bet panashumu tikrai yra(as-avinas,jis-skorpionas), jau 15-iolikti metai viens kita ishbandom,ir susituokem ir pora vaiku susilaukem...nu kad meile yra tai tikrai,bet turbut viens kita ir uzmusht

galetumem,manau abu neblogi psihologai esam,taip ir vyksta kova kuris kury,o kodel negaliu paaishkinti.mano principais-pabliausiu,pasikankinsiu,bet vistiek nenusileisiu,jo-darysiu savaip,o paskui kaip nors...del aistros...viskas atrodo neblogai,zinoma kazkiek buitis,kasdienybe savo daro,bet manau,kad esam be kompleksu,tas jaudina,bet tuo paciu kankina,manishkis tikrai nelieka moteru nepastebetas,o ir jis moka kavalierium pabuti...visad galvoju,kad as pavydesne,nors gal jis geriau uzsimaskuoja...musu atveju manyciau meile ir neapykanta lygegriaciai eina...be jo butu ir sunkoka,turiu gerai isvystyta supratima-MANO...hmmm kazkaip viskas sudetingai cia gaunasi,tikiuosi,kad pas jus paprashciau...
Oi,tai jums tikrai neblogai sekasi,tiek daug metu kartu

kazi kuris cia labiau ta fronta laiko

nors sakyciu abu zenklai seimyniski,tik skorpui ta laisve labai jau brangi,bet is kitos puses del savo seimos viska padarys,atsakingas baisiai,o avinas irgi neatsilieka

bet aisku tai dar ne viskas,del ko seima neisyra

mano avinas niekad nepraleidzia progos paburbuliuot,jau sakau nejauti ribu,kaip sena bobulka

nu tokiu nekaltu moralu dar klausausi,bet jei neduok dieve,perzengia ribas ir savo grubumu uzgauna,tai as ji tada pavaisinu nuodu porcija

kartais galvoju,kad mes perdaug skirtingi,kad but kartu,daznai gincijames,nuomones skiriasi daugelyje dalyku ir siaip kartais su mielu noru isvaziuoju be jo viena su vaikais,pavargstu nuo jo aiskinimu,nuo to jausmo,kad esu jo nuosavybe

bet nepraeina nei diena ir mes vel geriausi draugai ir didziausi isimylejeliai