Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Skorpionas

as skorpionas brangusis avinas- viduriuko niekad neatrasim tai dazniausiai jis man nusileidzia ax.gif sugyvenam kartais blogai kartais laaaaabai gerai buna visko bet kitokio partnerio sau neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau viska, na va. As-skorpioniukas, mano vyras-avinas. Buvo visko ir daug. Bet gyvenime galima ismokti visko daug. Pragyvenome jau daug metu - 26. Kad avinai uzsispyre tai tiesa, ir charakteris neuser posted image, bet nieko susitvarkau, o ir as ne dievo dovana, tikrasuser posted image. Ir prisimenu, ir ikandu.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2007 06 30, 20:18)
Perskaiciau viska, na va. As-skorpioniukas, mano vyras-avinas. Buvo visko ir daug. Bet gyvenime galima ismokti visko daug. Pragyvenome jau daug metu - 26. Kad avinai uzsispyre tai tiesa, ir charakteris neuser posted image, bet nieko susitvarkau, o ir as ne dievo dovana, tikrasuser posted image. Ir prisimenu, ir ikandu.

Oi labai sveikinu tiek meteliu pragyvenus 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kaip avinas metams begant gal biski ramesnis darosi,ar toks pats sunkiai sukalbamas g.gif biggrin.gif man kartais taip norisi nuo tos kontroles atsiplest doh.gif bet jis visad uzbega ivykiams uz akiu lotuliukas.gif gera intuicija turi,kaip mano mama sako-suns uosle lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber78: 06 liepos 2007 - 00:39
QUOTE(amber78 @ 2007 07 06, 01:38)
Oi labai sveikinu tiek meteliu pragyvenus  4u.gif  4u.gif  4u.gif o kaip avinas metams begant gal biski ramesnis darosi,ar toks pats sunkiai sukalbamas  g.gif  biggrin.gif man kartais taip norisi nuo tos kontroles atsiplest  doh.gif bet jis visad uzbega ivykiams uz akiu  lotuliukas.gif gera intuicija turi,kaip mano mama sako-suns uosle  lotuliukas.gif

Na i user posted imagenepavirto, bet metai savo daro. Randam dar bendra kalba be dideliu isvedziojimu lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi i sita skyreli taikau: as - skorpionas, o draugas - avinas... Uzsispyre abu nerealiai thumbup.gif Kartais pikta daros, kad jis toks uzsispyres, nu bet ir as lygiai tokia pati. flirt.gif Tik jis dazniau tyliai spyriojas, o as - priesingai... bigsmile.gif Ale smagu abiem kartu, kaip ten bebutu... friends.gif
Atsakyti
Aš skorpionas, maniškis-avinas. Negalim kartu, atskirai juo labiau. Abu žinom, kad nesam angeliškų charakterių, tačiau visus konfliktus sprendžiam, išsprendžiam.

Labiausiai siutina aišku aviniškas užsispyrimas. Net labai kvailuose dalykuose, iš principo ir t.t. Gali pripažint, kad neprotingai elgias, bet iš principo užsispirs. Ir taip jau yra, kad dažniausiai susitaikyt lendu aš. Per mažai kantrybės turiu laukt smile.gif

Mane, skorpioną, sunku užpykdyti, bet jei pavyko-Dieve apsaugok jį...

Taip ir gyvenam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bammbo @ 2006 05 14, 10:10)
As skorpas jis avinas(kartais tikraja ta zodzio prasme).Buna tokiu dienu kad apsoliuciai nesusisnekam  doh.gif As linkusi viska dryti kad tik namai butu jaukesni,o jam atvirksciai masina turi buti ideali ,namai palauks.Nesakau buna uzsidega padaro viska,bet tik praeina ta liepsnele gali mesti viska nepabaiges(tai mane uzmusa  verysad.gif )Taip musu namai ir atrodo  doh.gif As namuose turbut tik kranu taisyti nemoku  tongue.gif ,o siaip viskas mano rankose  verysad.gif Dar viena yda turi drauga (as vadinu ji meiluze  tongue.gif  ) jie visur kartu  doh.gif Sakyciau jauni, bet vyrai metuose,kartais kai susieina tai  doh.gif (amzini vaikai  verysad.gif)Drauges stebisi kaip dar gyvenu,bet issiskyrti galima greitai,o pykstames ne kiekviena diena gi,o beto ir as bunu ne visa laika  angel.gif jam tenka taikytis prie mano  devil.gif Buna ir graziu dienu  wub.gif  friends.gif Taip mes ir gyvenam ,kartais  gun_bandana.gif ,dazniau aisku  friends.gif

skaitau, ir negaliu patiket, viskas kaip pirstu i aki, taip atitinka blink.gif
Atsakyti
kaip sekasi mergaites?ar vis dar poroje? turbut man pritarsit,kad santykiai juoda-balta.kiek paskaitau horoskopus tai lyg avino-skorpiono santuoka nelabai suderinama,o gal cia tik man tokie straipsniai papuola?
kazkuri rase,kad su vyru kaip italishkoj poroj,nuolat diskutuoja.man atvirkshciai bandau su savo skorpu apie santykius kalbetis,tai reziume-tas pats kaip su plikiu peshiotis,tyli ir vsio.tai dabar ir as nebekalbu.kad ir pats kaltas tai ishlemens "nu nepyk,atsiprashau",dar kartais geliu gaunu,ai tik dar labiau sunervina.
esu pastebejusi,kad manajam skorpui patinka save "kankinti",paaishkinsiu,na daleiskim koks balius,as su kitu nekaltai flirtuoju,shokiai ir pan.tai jis viena akim seka,niekad nesikisha,pavydi,bet tuo paciu jam ir malonu,na stilium 'ji vistiek mano",ar gaunasi kaip patvirtinimas,kad JO zmona patraukli ir no to tik pats isikaitina.na nezinau,bet as linkusiu nurashyti visa tai skorpu sex-gobshumui.
na myliu ta savo skorpiona,bet daznai pagalvoju kiek as dar tversiu,o del to sexovumo nelabai ir pasitikiu.
o aplamai ar tikit horoskopais?
Atsakyti
mes dar kartu.....smile.gif
santykiai tokie pat-audros, ramybe, vel audros smile.gif
horoskopais netikejau, kol su skorpionu nepradejau draugaut smile.gif dabar jau tikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wit: 11 rugsėjo 2007 - 13:44
QUOTE(wit @ 2007 09 11, 14:35)
mes dar kartu.....smile.gif
santykiai tokie pat-audros, ramybe, vel audros smile.gif
horoskopais netikejau, kol su skorpionu nepradejau draugaut smile.gif dabar jau tikiu smile.gif

Na as irgi dar gyvenu su avinu. Horoskopais kazkaip netikiu. Na nera tie skorpionai tokie baisus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal moteris skorpione skiriasi nuo vyro-skorpo.kad ir palyginus save su kitais pazistamais vyrais-avinais ax.gif....na yra bendru bruozu(energingi,su jumoro jausmu,uzsispyre ir t.t),bet buitishkai ziurint kaip diena ir naktis.
rashykit mergaites,kokiom priemonem skorpo nuodus neutralizuojat. g.gif arba skorpiones pasidalinkit kas jum tinka/patinka.
na tema tai horoskopai,galim pusiau juokais pusiau rimtai paplepeti..
Atsakyti
Tai va mielosios, kai draugavo su vyru tai perskaičiau horoskopuose tai tu Avinas, o tavo išrinktasis skorpionas, tai bėkite vienas nuo kito neatsigręždami, gal tada gyvi liksite.... doh.gif nepaklausiau, bet mes juk 15 metų kartu, 13 kaip vedę...tai vadinasi galima išgyventi. O šaip tai charakteriai olialia, ne su skorpu sunku, o kam lengva su avinais??? Mylim vienas kitą - tai ir pykstiesi mylėdamas ir taikaisi iš meilės. Visoms to paties linkiu.
Atsakyti