as skorpionas brangusis avinas- viduriuko niekad neatrasim tai dazniausiai jis man nusileidzia
sugyvenam kartais blogai kartais laaaaabai gerai buna visko bet kitokio partnerio sau neisivaizduoju
Perskaiciau viska, na va. As-skorpioniukas, mano vyras-avinas. Buvo visko ir daug. Bet gyvenime galima ismokti visko daug. Pragyvenome jau daug metu - 26. Kad avinai uzsispyre tai tiesa, ir charakteris ne
, bet nieko susitvarkau, o ir as ne dievo dovana, tikras
. Ir prisimenu, ir ikandu.
QUOTE(Daidute @ 2007 06 30, 20:18)
Perskaiciau viska, na va. As-skorpioniukas, mano vyras-avinas. Buvo visko ir daug. Bet gyvenime galima ismokti visko daug. Pragyvenome jau daug metu - 26. Kad avinai uzsispyre tai tiesa, ir charakteris ne
. Ir prisimenu, ir ikandu.Oi labai sveikinu tiek meteliu pragyvenus
QUOTE(amber78 @ 2007 07 06, 01:38)
Oi labai sveikinu tiek meteliu pragyvenus
o kaip avinas metams begant gal biski ramesnis darosi,ar toks pats sunkiai sukalbamas
man kartais taip norisi nuo tos kontroles atsiplest
bet jis visad uzbega ivykiams uz akiu
gera intuicija turi,kaip mano mama sako-suns uosle 
Na i
nepavirto, bet metai savo daro. Randam dar bendra kalba be dideliu isvedziojimu
As irgi i sita skyreli taikau: as - skorpionas, o draugas - avinas... Uzsispyre abu nerealiai
Kartais pikta daros, kad jis toks uzsispyres, nu bet ir as lygiai tokia pati.
Tik jis dazniau tyliai spyriojas, o as - priesingai...
Ale smagu abiem kartu, kaip ten bebutu...
Aš skorpionas, maniškis-avinas. Negalim kartu, atskirai juo labiau. Abu žinom, kad nesam angeliškų charakterių, tačiau visus konfliktus sprendžiam, išsprendžiam.
Labiausiai siutina aišku aviniškas užsispyrimas. Net labai kvailuose dalykuose, iš principo ir t.t. Gali pripažint, kad neprotingai elgias, bet iš principo užsispirs. Ir taip jau yra, kad dažniausiai susitaikyt lendu aš. Per mažai kantrybės turiu laukt
Mane, skorpioną, sunku užpykdyti, bet jei pavyko-Dieve apsaugok jį...
Taip ir gyvenam
Labiausiai siutina aišku aviniškas užsispyrimas. Net labai kvailuose dalykuose, iš principo ir t.t. Gali pripažint, kad neprotingai elgias, bet iš principo užsispirs. Ir taip jau yra, kad dažniausiai susitaikyt lendu aš. Per mažai kantrybės turiu laukt
Mane, skorpioną, sunku užpykdyti, bet jei pavyko-Dieve apsaugok jį...
Taip ir gyvenam
QUOTE(Bammbo @ 2006 05 14, 10:10)
As skorpas jis avinas(kartais tikraja ta zodzio prasme).Buna tokiu dienu kad apsoliuciai nesusisnekam
As linkusi viska dryti kad tik namai butu jaukesni,o jam atvirksciai masina turi buti ideali ,namai palauks.Nesakau buna uzsidega padaro viska,bet tik praeina ta liepsnele gali mesti viska nepabaiges(tai mane uzmusa
)Taip musu namai ir atrodo
As namuose turbut tik kranu taisyti nemoku
,o siaip viskas mano rankose
Dar viena yda turi drauga (as vadinu ji meiluze
) jie visur kartu
Sakyciau jauni, bet vyrai metuose,kartais kai susieina tai
(amzini vaikai
)Drauges stebisi kaip dar gyvenu,bet issiskyrti galima greitai,o pykstames ne kiekviena diena gi,o beto ir as bunu ne visa laika
jam tenka taikytis prie mano
Buna ir graziu dienu
Taip mes ir gyvenam ,kartais
,dazniau aisku 
skaitau, ir negaliu patiket, viskas kaip pirstu i aki, taip atitinka
kaip sekasi mergaites?ar vis dar poroje? turbut man pritarsit,kad santykiai juoda-balta.kiek paskaitau horoskopus tai lyg avino-skorpiono santuoka nelabai suderinama,o gal cia tik man tokie straipsniai papuola?
kazkuri rase,kad su vyru kaip italishkoj poroj,nuolat diskutuoja.man atvirkshciai bandau su savo skorpu apie santykius kalbetis,tai reziume-tas pats kaip su plikiu peshiotis,tyli ir vsio.tai dabar ir as nebekalbu.kad ir pats kaltas tai ishlemens "nu nepyk,atsiprashau",dar kartais geliu gaunu,ai tik dar labiau sunervina.
esu pastebejusi,kad manajam skorpui patinka save "kankinti",paaishkinsiu,na daleiskim koks balius,as su kitu nekaltai flirtuoju,shokiai ir pan.tai jis viena akim seka,niekad nesikisha,pavydi,bet tuo paciu jam ir malonu,na stilium 'ji vistiek mano",ar gaunasi kaip patvirtinimas,kad JO zmona patraukli ir no to tik pats isikaitina.na nezinau,bet as linkusiu nurashyti visa tai skorpu sex-gobshumui.
na myliu ta savo skorpiona,bet daznai pagalvoju kiek as dar tversiu,o del to sexovumo nelabai ir pasitikiu.
o aplamai ar tikit horoskopais?
kazkuri rase,kad su vyru kaip italishkoj poroj,nuolat diskutuoja.man atvirkshciai bandau su savo skorpu apie santykius kalbetis,tai reziume-tas pats kaip su plikiu peshiotis,tyli ir vsio.tai dabar ir as nebekalbu.kad ir pats kaltas tai ishlemens "nu nepyk,atsiprashau",dar kartais geliu gaunu,ai tik dar labiau sunervina.
esu pastebejusi,kad manajam skorpui patinka save "kankinti",paaishkinsiu,na daleiskim koks balius,as su kitu nekaltai flirtuoju,shokiai ir pan.tai jis viena akim seka,niekad nesikisha,pavydi,bet tuo paciu jam ir malonu,na stilium 'ji vistiek mano",ar gaunasi kaip patvirtinimas,kad JO zmona patraukli ir no to tik pats isikaitina.na nezinau,bet as linkusiu nurashyti visa tai skorpu sex-gobshumui.
na myliu ta savo skorpiona,bet daznai pagalvoju kiek as dar tversiu,o del to sexovumo nelabai ir pasitikiu.
o aplamai ar tikit horoskopais?
mes dar kartu.....
santykiai tokie pat-audros, ramybe, vel audros
horoskopais netikejau, kol su skorpionu nepradejau draugaut
dabar jau tikiu
QUOTE(wit @ 2007 09 11, 14:35)
mes dar kartu.....
dabar jau tikiu 
Na as irgi dar gyvenu su avinu. Horoskopais kazkaip netikiu. Na nera tie skorpionai tokie baisus
gal moteris skorpione skiriasi nuo vyro-skorpo.kad ir palyginus save su kitais pazistamais vyrais-avinais
....na yra bendru bruozu(energingi,su jumoro jausmu,uzsispyre ir t.t),bet buitishkai ziurint kaip diena ir naktis.
rashykit mergaites,kokiom priemonem skorpo nuodus neutralizuojat.
arba skorpiones pasidalinkit kas jum tinka/patinka.
na tema tai horoskopai,galim pusiau juokais pusiau rimtai paplepeti..
rashykit mergaites,kokiom priemonem skorpo nuodus neutralizuojat.
na tema tai horoskopai,galim pusiau juokais pusiau rimtai paplepeti..
Tai va mielosios, kai draugavo su vyru tai perskaičiau horoskopuose tai tu Avinas, o tavo išrinktasis skorpionas, tai bėkite vienas nuo kito neatsigręždami, gal tada gyvi liksite....
nepaklausiau, bet mes juk 15 metų kartu, 13 kaip vedę...tai vadinasi galima išgyventi. O šaip tai charakteriai olialia, ne su skorpu sunku, o kam lengva su avinais??? Mylim vienas kitą - tai ir pykstiesi mylėdamas ir taikaisi iš meilės. Visoms to paties linkiu.