Aš avinukė, o mano sužadėtinis skorpionas.
Vos tik susipažinę, kritom į akį ir taip nepabėgom, nuo pirmos dienos sąntykiai labai įdomiai klostosi, kad ir žodžiais pasimeši, nes jie tikrai mėgsta įrodyti savo tiesą kaip ir avinukės, bet vistiek išmokom ramiai pasikalbėt, per daug nesikarščiuoti, išsąkom atvirai savo nuomones ir pokolkas tikrai nesiskundžiamai gyvenam.. Na va ir atėjo laikas, kai nusprendėm kelti vestuves..
QUOTE(ka-bu2 @ 2014 03 01, 22:34)
Kiek esu skaicius - skorpionu ir dvyniu lovos santykiai yra patys karsciausi
na idomiai lovos santykiia patys karsciausi, bet visumoj apie santykius ilgalaikius nieko neraso....
QUOTE(Lin1 @ 2014 03 04, 18:47)
na idomiai lovos santykiia patys karsciausi, bet visumoj apie santykius ilgalaikius nieko neraso.... 
Sito ir as nezinau
QUOTE(ka-bu2 @ 2014 03 01, 23:34)
Kiek esu skaicius - skorpionu ir dvyniu lovos santykiai yra patys karsciausi
Taip, tikra tiesa, skorpionui su dvyniais tik lovoje gerai, o gyvenime misija neįmanoma... Dvynių ženklo atstovas tarsi vėjo pamušalas, nenustygstantis, o skorpionas gadina visą reikalą savo pavydu....
O dėl avino ir skorpiono gyvenimas tiesiog nuostabus
As - vėžys, vyras - skorpionas. Gal kas galite pasakyti ka nors? Gyvename 15 metu, bet as tokiu seimu, kaip pas mus dar nemačiau.
QUOTE(Viktorija7 @ 2014 03 19, 11:40)
As - vėžys, vyras - skorpionas. Gal kas galite pasakyti ka nors? Gyvename 15 metu, bet as tokiu seimu, kaip pas mus dar nemačiau. 
Apie tokias poras sakoma : ,,Toks tokį sutiko" vėžys pavydi skorpiono, o skorpionas tuo mėgaujasi.
Viskas tvarkoj. Mano mama skorpionė o tėtis avinas. Susituokę jau 30m... manau tinka.