Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(citroen @ 2010 07 21, 19:56)
Nežinau, ar mums papuolė brokuotas šuniukas, bet kai mažoji jį paima į glebį , šuniukas ima viską sakyt-dainuot, gaunasi tokia velnaiva :"Mano nosytė, padainuokime ir pažaiskimę žaidimus, apčy, mano kojų pirštukai"  blink.gif  Jis kažkoks super-duper jautrus. Ar čia visi tokie? Tiesa, pirkom be jokių nuolaidų  doh.gif

Su musu suniuku irgi taip. Jautrus jis labai wink.gif
Atsakyti
Zaislas labai fainas, bet vaikas dar juo nesidomi, tik karts nuo karto paspaudzioja smile.gif gal dar per mazas, jam 1 metai ir 3 men
Atsakyti
Pries puse metu buvo mėgstamas žaislas,net į lopšelį nešdavosi, dabar mums treji ir mieliau knygeles varto. Turim šį šunelį nepilnai du metus, viskas groja puikiai,net elementai nekeisti, tai manau kokybė super thumbup.gif Kartais pasiėmęs sudainuoja kartu dainelę smile.gif
Atsakyti
nupirkau dovanų, žiūrėsim kaip vaikas sureaguos, man pačiai tai labai fainas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
O mes siandien nupirkom RIMI uz 98lt, tai islosem 40 lt kazkur thumbup.gif
Dukrytei jau 8men, bet kai namie isemem zaisti tai nelabai kol kas zaide, o kaip bus ateity matysim ax.gif
Atsakyti
Mes turime tokį-tik anglų kalba.,-labai smagus
Labai norime ir šuniuko-lietuviuko-manau kad dukrytė ir jį labai mylės
Atsakyti
Mums jisai pasirode visai mielas biggrin.gif
Atsakyti
Mums su vyru irgi pasirodė mielas. Bet tik mums biggrin.gif
Pirkome nuo Kalėdų senio, kai berniukui buvo 2 metukai. Jokių emocijųsmile.gif
Atsakyti
idomu kaip berniukam jis nes mes ir galvojam savo berniukui pirkti per kaledas jam bus 1metai ir 3men.
Atsakyti

o gal zinote kur yra jiems nuolaidos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2010 10 28, 22:03)
o gal zinote kur yra jiems nuolaidos ? blush2.gif

aš kadaise pirkau Maximoje prieš Kalėdas kai buvo 40% nuolaida žaislams,tai gal ir šiemet bus panašių nuolaidų cool.gif
Atsakyti
kiek artimiau pazistamu mamu turi juos, tai dziaugiasi labai, as kazkaip vis galvojju galvoju, bet manau susilaikysiu smile.gif)
Atsakyti