Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*Svajone* @ 2010 12 21, 22:59)
aš irgi taip galvojau,kad brokuotas kai neišgrodavo iki galo visos dainelės  biggrin.gif  o pasirodo ''žalia''buvau visai,kai paprotino,kad išimčiau tokį baltą popieriuką prie elementų kur randasi  doh.gif  ir išgirdau visas daineles  bigsmile.gif  pabandykite išimti tą baltą juostelę ir tada žiūrėkite  mirksiukas.gif

jei kalbate apie plasmasine ilga balksva juostele, tai ji jau buvo istraukta ir buvo salia suniuko prilipinta ax.gif atsukome elementu skyreli, ir ten jokios kitos juosteles nebuvo... o jusu siuniukui yra taip, kad kai jis dainuoja ir palenki vos vos galvyte ar rankyte, jis vis kaitalioja dainele ar eilerastuka?ta prasme nereikia paspausti pedutes ar nosytes, kas man keista, beje mum dainuoja tik tris daineles ir du eilerastukus sako, nebent kitu desimt dar neradom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2010 12 22, 13:16)
jei kalbate apie plasmasine ilga balksva juostele, tai ji jau buvo istraukta ir buvo salia suniuko prilipinta ax.gif atsukome elementu skyreli, ir ten jokios kitos juosteles nebuvo... o jusu siuniukui yra taip, kad kai jis dainuoja ir palenki vos vos galvyte ar rankyte, jis vis kaitalioja dainele ar eilerastuka?ta prasme nereikia paspausti pedutes ar nosytes, kas man keista, beje mum dainuoja tik tris daineles ir du eilerastukus sako, nebent kitu desimt dar neradom blush2.gif

hmmm.... g.gif na kai paspaudi visada pradeda groti iš naujo naują dainelę ankstesnę dainelę pertraukdamas,tai normalu g.gif o daugiau dainelių turi pasigirsti kai perjungi kitą režimą pačioje kojytėje tiesiog paspaudi vieną kartą viena serija dainelių,kitą kartą paspaudi kita,na sunku ir paaiškint doh.gif
čia parodyta kokio ilgumo dainelę turi išgroti,tik čia keletas įdėta
My Webpage
o čia tam,kad išgrotų iki galo visas daineles reikia šitoje vietoje ištraukti baltą juostelę
user posted image
Atsakyti
labai jums aciu *Svajone*, kad taip issamiai ir aiskiai atsakote 4u.gif vakare bandysiu paziureti ar yra ten balta juostele, bet itariu kad nera, nes butu uzkliuve kai pirma kart ziurejau blush2.gif neramu kaip jau rasiau, del to, kad nereikia paspausti pedutes ar rankytes, kad pradetu groti muzikele, tiesiog palenki vos vos galvyte ar palenki rankyte ir pradeda groti, net nepaspaudus tu knopkyciu esanciu rankytese ar pedutese , nelabai man iseina paaiskinti ax.gif cia kazi visi siuniukai taip daro, ar musu su defektu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2010 12 22, 16:45)
labai jums aciu *Svajone*, kad taip issamiai ir aiskiai atsakote 4u.gif vakare bandysiu paziureti ar yra ten balta juostele, bet itariu kad nera, nes butu uzkliuve kai pirma kart ziurejau blush2.gif neramu kaip jau rasiau, del to, kad nereikia paspausti pedutes ar rankytes, kad pradetu groti muzikele, tiesiog palenki vos vos galvyte ar palenki rankyte ir pradeda groti, net nepaspaudus tu knopkyciu esanciu rankytese ar pedutese , nelabai man iseina paaiskinti ax.gif cia kazi visi siuniukai taip daro, ar musu su defektu? g.gif

nėra už ką 4u.gif
gal dabar jau kitokie modeliai išleidžiami sunku ir ką pasakyti,nes mūsų šuniukas pirktas prieš du metus ir groja tik paliečiamas g.gif
na gal daugiau mamyčių atsiras kurios neseniai įsigiję juos,sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2010 12 22, 16:45)

siaip manyciau, kad kazkas su kontaktu. Pas mus jis kartais, nors labai retai,pats pradeda groti. Bet mes jau ji turime 2 metus ir nutampytas jis gerokai doh.gif
Nors suniukas ir jautrus labai, bet manyciau, kad neturetu taip buti, kaip jus pasakojat.
Atsakyti
Mūsų šuniukas mykimas ir tampomas, be taip.. dainelės persijungia vos palietus. Dukrytė net nesupranta ką spaudžia, kad daineles grotų.. Labai jautrus tas šuniukas. Bet šiaip jis jai labai patinka, dabar mum metukai ir pora sav. Manau vaikai jį suasmenina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 27, 01:31)
Mūsų šuniukas mykimas ir tampomas, be taip.. dainelės persijungia vos palietus. Dukrytė net nesupranta ką spaudžia, kad daineles grotų.. Labai jautrus tas šuniukas. Bet šiaip jis jai labai patinka, dabar mum metukai ir pora sav. Manau vaikai jį  suasmenina... smile.gif

Va va ir pas mūsų šuniuką tas pats - dainelės labai trumpos...vos tik kelias eiliutes padainuoja ir tuoj persijungia.Ar čia taip turi būti?Ar brokaunas reiškiasi kažin g.gif ?Įdomu,kaip kitų šuniukai veikia dainelių grojimo klausimu g.gif .

Šiaip džiaugėsi mano abu vaikai gavę šią dovaną...ypač 6 metų vyrukas hihihi.gif.Prašė ir jam padovanoti doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 12 13, 00:32)
as labai nusiteikus pries si suniuka, bet kazkodel kai uzejau i draugistes senukus ir pamaciau kad tu suniuku ten pilna prisodinta tai paemiau ir nusipirkau, ar suneliui patiks pamatisim po kaledu

tiek si mamyte buvo nusiteikus pries suniuka, kad net cekava, kokios nuotaikos po Kaledu biggrin.gif
Mano ir mazylis ir dickis 5 metuku istisai tampo suniuka. MAzylis net pradejo sokt bigsmile.gif Tik isgirsta daineles - iskart pradeda sikniuka kilnot ir tupciot lotuliukas.gif

Pas mus daineles iki galo isgroja, nebent palieti kojyte ar rankyte, tada greit kita dainele persijungia. JAutrus, bet ne tiek, kad neisdainuotu iki galo g.gif AR istrauket juostele is tarpelio? Virsuj viena mama demonstravo, kaip padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 27 gruodžio 2010 - 15:10
QUOTE(vyšnelė @ 2010 12 27, 13:14)
Va va ir pas mūsų šuniuką tas pats - dainelės labai trumpos...vos tik kelias eiliutes padainuoja ir tuoj persijungia.Ar čia taip turi būti?Ar brokaunas reiškiasi kažin g.gif ?Įdomu,kaip kitų šuniukai veikia dainelių grojimo klausimu g.gif .

Šiaip džiaugėsi mano abu vaikai gavę šią dovaną...ypač 6 metų vyrukas hihihi.gif.Prašė ir jam padovanoti doh.gif  biggrin.gif .

jos ne pa2ios persijungia, tiesiog vaikas pats perjungia labai lengvai nes šuniuka skažkodėl hiper jautrus.

Šiaip pastebėjau kad su tais muzikiniais žaisliukais bando vaikutis ir atseit šokt ir kažką atseit dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Man idomu kokias daineles dainuoja lietuviskas suniukas? rusiskas dainuoja netikusiai isverstas angliskas vaikiskas dainelias smile.gif galetu adaptuoti zaisla rinkai ir ne tik isversti, bet, kad dainuotu salies vaikams pazistamas dainas smile.gif O siaip suniukas grazus, tik musu dukryte i ji tik ziuri ir sypsosi, arba spardo koja ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 27, 20:59)
Man idomu kokias daineles dainuoja lietuviskas suniukas?  rusiskas dainuoja netikusiai isverstas angliskas vaikiskas dainelias smile.gif galetu adaptuoti zaisla rinkai ir ne tik isversti, bet, kad dainuotu salies vaikams pazistamas dainas smile.gif O siaip suniukas grazus, tik musu dukryte i ji tik ziuri ir sypsosi, arba spardo koja ji smile.gif

tai kad Jusu dukryte dar labai labai maza, kokios kitokios reakcijos laukiat g.gif

Dar tik pora dienu turim, tad daineliu mintinai nemoku, neatkartosiu. Yra dainele, kur abecele dainuoja, skaiciukus iki 10, eilerastukai, trumpi pasakymai - "tu mano draugas", "as tave myliu" ir t.t. Sis zaislas negali dainuot lietuvisku dainu, tokiu kaip "du gaideliai" biggrin.gif , nes cia yra Fisher price zaislas, todel dainuojamos sios firmos zaislu daineles, tik isverstos i lietuviu kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 27 gruodžio 2010 - 21:43
o jusu suniukams yra taip, kad palenkus rankyte ar kojyte pradeda dainuoti dainele kita? kad super jautrus suniukas, tai pastebejom, vos svelniai paliesi ir persijungia doh.gif o kiek eilerastuku jusu suniukai moka?mum tik du sako(apie torta ir suniukus su kauliukais), nors ant dezutes raso 10, ar as cia netaip ka supratau g.gif mes jau susirasem su parduotuve kad pakeistu, nes suniukas kartais painioja pilvuka ir rankyte rolleyes.gif beto padetas vienas kad uzsives: pedute, mano pirstukai, pedute, mano pirstukai...
Atsakyti