Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano sunelis gavo si suniuka pirmu Sv.Kaledu proga budamas 5 men. Pirma nelabai domejosi, bet po 2 sav, jam labai patiko visos daineles ir mano leliukas tik isgirdes dainele pradedavo sokti... thumbup.gif Ir dabar, jam jau beveik 9 men, bet tik isgirdes dainuojanti suniuka - pradeda sokti ir visaip maivytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2012 02 25, 18:06)
Aš labai norėjau šito šuniuko savo sūnui, gaudžiau akcijas, kol nupirkau pigiau. Ir be reikalo  doh.gif  Na pažaidžia jis kartais, paspaudinėja, dainelių pasiklauso, bet daug įdomiau, jei dainuoju aš  smile.gif O ir nosytės mygtukas jau nebeveikia, nors žaislas tikrai daug nenaudotas.
Dabar jau tikrai kad nepirkčiau, nebent iki 50 Lt kainuotų  cool.gif

tai dar palaukit, gal dar susidomės, nes mano metinukėiš pradžių irgi nelabai žavėjosi, o dabar beveik 4,5m. vis dar žaidžia, dainuoja, šoka kartu, ir viskas kuo puikiausiai veikia, bateriją tik jau keist reikės, bet tai ir naudojamės 3 su viršum metų thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų vaikinams šis žaisliukas nepatiko. Pažaidė kažkiek, bet labai jau simboliškai. Dainelės ir eilėraštukai greiti, jų pakartoti net ir vyresnis vaikutis nelabai. Be to, ir žaidžiant pastovi makalynė, čia viena dainelė, čia paėmė už rankytės, kita prasidėjo ir pan. Žodžiu, man jis nepatiko, vaikams irgi smile.gif Nors draugės mergaitė labai FP šuniuką mėgsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerealiai @ 2012 05 06, 19:34)
Mūsų vaikinams šis žaisliukas nepatiko. Pažaidė kažkiek, bet labai jau simboliškai. Dainelės ir eilėraštukai greiti, jų pakartoti net ir vyresnis vaikutis nelabai. Be to, ir žaidžiant pastovi makalynė, čia viena dainelė, čia paėmė už rankytės, kita prasidėjo ir pan. Žodžiu, man jis nepatiko, vaikams irgi smile.gif Nors draugės mergaitė labai FP šuniuką mėgsta  ax.gif

Visiskai pritariu del makalynes drinks_cheers.gif mano vyresneliui irgi nepatiko nei kai mazas buvo, nei po poros metu
Atsakyti
Mazgei kaip ir patinka bet va jau nosis sunkiai pasispaudžia, pas draugę viena koja nebeveikia, žodžiu pasigendu kokybės vis tik pusantro šimto kainuoja. O tas dainelių šokinėjimas tai net nežinau, kol kas 1,3 metų tai jai smagu tyčia niurkyt kad makaluotųsi bet kai paaugs bus matyt, čia gi iki 3 metų skirtas tai vėliau ir pakomentuosim.
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2012 08 03, 12:34)
Mazgei kaip ir patinka bet va jau nosis sunkiai pasispaudžia, pas draugę viena koja nebeveikia, žodžiu pasigendu kokybės vis tik pusantro šimto kainuoja. O tas dainelių šokinėjimas tai net nežinau, kol kas 1,3 metų tai jai smagu tyčia niurkyt kad makaluotųsi bet kai paaugs bus matyt, čia gi iki 3 metų skirtas tai vėliau ir pakomentuosim.

Kokybės ir aš pasigendu, pagal kainą. Nosytė jau neveikia. Nors kiek skaičiau mamos dažnai pardavinėja su neveikiančia nosyte. Vadinasi čia jų bėda.
Atsakyti
QUOTE(saulytė7 @ 2012 08 05, 00:43)
Kokybės ir aš pasigendu, pagal kainą. Nosytė jau neveikia. Nors kiek skaičiau mamos dažnai pardavinėja su neveikiančia nosyte. Vadinasi čia jų bėda.

Pas mus pirma sugedo ausis, o po to nosyte... Kitos dalys kol kas groja. Smaugiausia yra nustebinti suagusius, kurie atsiesda ant sofos ir isgirsta - apkabink mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 08 05, 23:29)
Pas mus pirma sugedo ausis, o po to nosyte... Kitos dalys kol kas groja. Smaugiausia yra nustebinti suagusius, kurie atsiesda ant sofos ir isgirsta - apkabink mane  lotuliukas.gif

man geriausia buvo nakties tyloj aš tave matau lotuliukas.gif bet iš tikro tai man jau pabodo šustri žaislai. noriu paprastų paprasčiausių.
Atsakyti
musu seimoj jis vadinamas - PILVUKAS.... lotuliukas.gif
dukra gavo dovanu per krikstynas nuo mano kriksto tecio seimos... geras daiktas labai ypac jei ne Lietuvoje gyvenama. vaikai tas daineles ismoksta is suniuko.
o siaip tai dazniausiai laikom isjungta, bo nakti uzlipus tai tikrai sirdis sustot gali, kai isgirsti "as tave matau", "apkabink mane".... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kainuotu dar 50,gal,kad su kitais zaisliukais pasimetitu...manau ne
Atsakyti
Na gal reiketu isbandyti g.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau ir pas jus paskaičiau matau kad nosytė daug kam neveikianti doh.gif ot jau ir trūkumas o kaina kandžiojasi doh.gif bet nori mano panos ir vis svarstom ar verta Kalėdų seniui atnešt g.gif kadangi pas mus amžius merginų paralelinis tai gal vistiek tiks kažkuriai biggrin.gif mąstom 2,6 m mergytei ax.gif esu čiupinėjus ir žaidus man asmeniškai atrodo neblogas ir eilėraštukai ir tie meilūs "apkabink mane " geras dalykas..turėjau lopšelinukų grupėje tai vaikai nepasidalino nuo 2iki 3 m bet jai taip greit genda nu ***** dideli pinigai į balą išmetami g.gif ..kaži naudotą gaut pilnai veikiantį ko gero neįmanoma g.gif

o kažko analogiško niekur neužmačiau daugiau ir lietuvių kalba ..ar nėra daugiau panašių kt firmos neužmatėt nieks g.gif
Atsakyti