Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Gavom dovanų 1 gimtadienio proga. 4u.gif Lyg ir patinka, bet neilgai pažaidžia. Aš tai nesuprantu kaip jis ten groja, nes kai spaudžiu, kad grotų, tai amsi ar skaičiuoja doh.gif Painu su dainom. Žinau, kad ten daug dainelių, bet nepasispaudžia. Bet šiaip mielas žaislas. rolleyes.gif
Atsakyti
speju, kad nugarelej prie bateriju skyrelio neistrauktas plasmasiukas, del to tik demo versija groja.
Atsakyti
nupirkom si suniuka kai dukrytei buvo gal kokie 5-6 men. bet labiau ji juo susidomejo apie metukus..taciau ir dbr karts nuo karto dar ji pasiima, zaidzia, tad manau kad pasiteisino mums sis pirkinys, vaikui tikrai idomu, tuo labiau kad kalba ir dainuoja lietuviskai
Atsakyti
mūsų berniukas labai zaide kai buvo 9men tai porą savaicių labai patiko o paskui net neziūredavo ,dabar 1.3men vel pradejo dometis smile.gif
Atsakyti
Turim šitą šuniuką, dukrytei jis labai, labai patinka. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim nuo 1 metuku, nelabai patiko, bet dabar po 3men susidomejo, prieina kartai paspaudzia, pasoka, nunesa i kita vieta, padeda, vel paspaudzia, vel pasoka:)
Atsakyti
dukryte gavo si suniuka Kaledom nuo kriksto tevelio, tai su teciu dabar juokaujam, kad musu Violeta (angliskai kalbantis suniukas) turi boyfriend'a lietuvi lotuliukas.gif

dukrytei jis labiau patinka nei angliskas, tik viena beda, kad gal tas lietuviskas nelabai kokykiskas mums pakliuvo g.gif kaires kojytes mugtukas tik isjungia, o kitu funkciju nedaro, arba jos pacios pradeda groti kai joms "uzeina".kai tuo taru angliskas kuo puikiausiai jau tarnauja maziausiai metus laiko.

na, pasiskaicius cia komentarus, susidaro tokia nuomone, kad uz tokia kaina, jo kokybe galetu buti ir geresne.
Atsakyti
mes si suniuka padovanojam dukrai pernai kaledom, kai jai buvo 6 men labai pamilo si suniuka, visur kartu vezdavomes, dabar irgi pasiima pazaidzia panesioja bet jau nebe taip idomu, jau daug kitos veiklos yr a smile.gif
Atsakyti
O mums nepasiteisino visiškai schmoll.gif nupirkom kai buvo metukų, dabar jau du su puse ir nezaidzia. Kartais pasiima, bet labai trumpam.
Atsakyti
Aš labai norėjau šito šuniuko savo sūnui, gaudžiau akcijas, kol nupirkau pigiau. Ir be reikalo doh.gif Na pažaidžia jis kartais, paspaudinėja, dainelių pasiklauso, bet daug įdomiau, jei dainuoju aš smile.gif O ir nosytės mygtukas jau nebeveikia, nors žaislas tikrai daug nenaudotas.
Dabar jau tikrai kad nepirkčiau, nebent iki 50 Lt kainuotų cool.gif
Atsakyti
Gavom dovanų per pirmąsias Kalėdas, tai kurį laiką visai nesidomėjo juo (buvo 8 mėn.), bet paskuj kažkaip netikėtai užsikabino ir iki dabar dar pažaidžia, muzikyęių pasiklauso, ir labai gražiai su tuo šuniuku šneka clap_1.gif
Mums tai labai geras žaislas thumbup.gif
Atsakyti
mes juos visus turim , nepasakyciau kad labai zaidzia ,bet man tai tikrai fainus zaislai
Atsakyti