Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
[quote=ingusetija,2009 06 26, 12:45]
neskubekit nurasyti to suniuko. mano berniukui triju metu labai patiko, kai sveciuose pamate. o drauges mergyte 3 metu proga gavo ir negali atsidziaugti. thumbup.gif buna gi, kad nesidziaugia kokiais zaislais, nezaidzia, o veliau susidomi. biggrin.gif
[/qu
noreciau kad pamiltu ta suniuka,nes ilgai dvejojau ar jy pirkt o ir pinigeliai nemazi doh.gif taip stengiausi gimtadieniui isrinkt gera,grazia ir ydomia dovana...o se tau kad nori doh.gif pati db galiu zaisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 07:41)
Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)?  Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža  unsure.gif

user posted image

foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški.

O gal kas pirkot toki fainulka uk?As tai nelabai macius,bet jauciu mano maziai jis patiktu wub.gif
Atsakyti
Mes turim sita suniuka, dainuojanti lietuviskai. Nuostabus zaislas ir tikrai labai mylimas vaiku. Mano maziui pries menesi suejo 4m., bet su siuo zaislu jis zaidzia labai noriai.
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 06 26, 14:21)
O gal kas pirkot toki fainulka uk?As tai nelabai macius,bet jauciu mano maziai jis patiktu wub.gif

Jau susiradau 4u.gif
Atsakyti
superinis suniukas thumbup.gif turime ,vaika slabai ji myli
dabar jau atsirado fp lietuviskas telefonas,irgi jau nusipirkome rolleyes.gif
Atsakyti
vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2009 07 08, 15:16)
vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila g.gif

Mes per Kaledas padovanojom (Kaledu senis atnese smile.gif ), tai buvo 2-ju metuku beveik panele, tai zinokit labai patiko, ir miegodavo su juo doh.gif
Dabar jau zinoma nusibodes....
Tokiam amziui tai pats tas toks zaislas, pirkit drasiai smile.gif
Papildyta:
O kas turi ta telefona lietuviskai snekanti?
Kaip reikalai su juo, apsimoka pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2009 07 08, 15:43)
O kas turi ta telefona lietuviskai snekanti?
Kaip reikalai su juo, apsimoka pirkti?

Mes turim si telefona. Sunus ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti ax.gif Muzikeles itin trumpos, nelabai ritmingos. Man jis nelabai patinka, bet tikiuosi, jog paaugusiam sunui jis taps idomus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 08 liepos 2009 - 15:12
QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 08, 16:11)
Mes turim si telefona. Sunus  ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti ax.gif Muzikeles itin trumpos, nelabai ritmingos. Man jis nelabai patinka, bet tikiuosi, jog paaugusiam sunui jis taps idomus smile.gif

eilėraštukų neradom ir mes.
o muzikėlės tai aprašyta, kad tai populiariūs telefono skambučiai.
dėl garso, tai kitų žymių firmų telefonai irgi tylūs. visgi skirti žaislai vaikams.
bet, maniškis nededa prie ausies, tai įkišau atgal juoselę ir nukirpau. kalba garsiau.

mano vaikas juo žaidžia.

o šuniuko ausytė nebegroja
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 09, 10:58)
o šuniuko ausytė nebegroja[/i]  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Musu suniuko ausyte irgi nebegroja verysad.gif
Siaip mano vaikams suniukas ispudzio nepadare, todel dabar dulka kampe. Didysis greitai viska kelis kartus perklause ir padejo. Viliuosi, kad mazius kai pauges, tai susidomes is naujo unsure.gif
Atsakyti
Geras daiktas thumbup.gif Mano abiem amziam patinka. Tik kazkur dabar pasleptas, reik eit ieskot ir is naujo duot biggrin.gif Karts nuo karto paslepiam zaislus, kad paskui vel butu kaip nauji. Irgi kaledom pirkom thumbup.gif
Atsakyti
nerealiai vaikui patiko thumbup.gif wub.gif
o jau kiek daaaaaug laimės, ne tas žodis wub.gif
negaila visiškai tų 139 litukų schmoll.gif
Atsakyti