Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mums Senelis Saltis per Kaledas irgi atnese toki suniuka (beje pirko Maximoje - 40% nuolaida, gavosi 77 lt biggrin.gif ) , kazkur apie 2 men. mazoji labai su juo zaide. Dabar matyt atsibodo, tai as paslepiau, po kokio pusmecio istrauksiu, manau vel susidomes smile.gif
Atsakyti
Savaitgali nusipirkom ir mes si suniuka thumbup.gif Labai smagutis wub.gif

tik va niekaip negaliu suprasti, ar taip turi buti, kad ta kojyte, kur ABC, Muzikele ir Isjungti, ji labai jautri. Vos prisiliecia ir sako ATE ATE....
Tik klausosi kokios muzikeles ir vis isijungia tas ATE ATE arba PADAINUOKIM....

Ar taip turi buti??? g.gif Ar pabandyti man ji pakeisti, kol nepraejo 2 savaites? g.gif
Atsakyti
mums kaledu senelis atnese si suniuka kai mums buvo 8 menesiai.tai iki siol labai labai zaidzia.vertas demesio daiktas.o del jautrumo,tai pas mus to nera,neisijungia savaime zodziai.gal pabandykit pakeisti,bus ramiau.
Atsakyti
Mes irgi turim pazaidzia pasideda keliom dienom ir vel zaidzia . soka kartu labai mielas zasliukas wub.gif o jei jau labai jautrus tikrai reiketu keisti , neturi toks but, as savajai pirkau ir dovanu esam ne viena pirke tai nera toks jautrus, 4u.gif
Atsakyti
Turim thumbup.gif labai mielas žaisliukas wub.gif , šoka mažoji ja dainuojant bigsmile.gif pati spaudo arb aliepia mumspaspaudinėt, o ji šoka rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi Kaledoms dovanu gavom. Is pradziu dukrytei nelabai jis patiko (buvo metu ir 2 menesiu), bet po poros menesiu susidomejo, labai eme spaudyt ir sokt pagal muzikeles thumbup.gif Bet myluot nemyluodavo, kaip kad kitus minstus zaislus - padetas jis pas mus ant tokios spintutes, tai ji pribega, paspaudzia rankyte ir nubega sokt, kai dainele baigias - vel pribega... rolleyes.gif Zodziu, magnetofono funkcija atlieka.
Beje, labai padeda mum, kai pargriuva dukryte. Tik jau matau, kad verks - iskart imu dainuot ta suniuko dainele - "kilst kojas kilst rankas, bumt zemen - na ir kas, na ir kas"... Dazniausiai suveikia, ima linguotis tuoj ir nubega "originala" ijungt thumbup.gif

O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji... doh.gif kazkada taip MB uzkliuvo, tas sako - apkabink mane! MB susinervines atsisuko - "uzsiciaupk tu, (pyyp)", o tas, po pertraukeles - "as tave myyyliu"... Juokiaus iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 05 28, 17:50)
O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji...  doh.gif kazkada taip MB uzkliuvo, tas sako - apkabink mane! MB susinervines atsisuko - "uzsiciaupk tu, (pyyp)", o tas, po pertraukeles - "as tave myyyliu"... Juokiaus iki asaru  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
vakar maciau yra ju rimi, kaip tik zaislam dabar 40 procentu nuolaida, tai apsimoka nusipirkt smile.gif
Atsakyti
šiandien dviejose rimi buvau, nė vienoje to šuniuko nebuvo sad.gif
Atsakyti
žaidžia ir labai myli. kartais vietoje muzikinio centro naudoja - įjungia dainelę ir šoka smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei labai patinka, tuoj bus 3 m. jai. O va suneliui 1 metukas tai dar ne taip, dar truputi per mazas manau. nes vaikus butent tas ir pradeda kabinti manau, kad jau supranta ka jis ten sneka ir dainuoja g.gif mirksiukas.gif Dukryte soka dainuoja kartu, pasispaudzia ta dainele butent kurios nori 4u.gif
Atsakyti
superinis žaislas thumbup.gif norėčiau kad daugiau lietuviškai kalbančių žaislų atsirastų
Atsakyti